Η τράπουλα της Κατίνας -ΝΤΕΣΤΕ αποκαλύπτει: 18-24/09

Η τράπουλα της Κατίνας -ΝΤΕΣΤΕ αποκαλύπτει: 18-24/09

 

Γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μπορεί να υπάρχουν αυτήν την εποχή κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας, αλλά είναι μόνο προσωρινές. Από τα τέλη του μήνα, και μετά, θα δείτε από την μεριά του, πολύ καλύτερες συμπεριφορές που θα σας επιβεβαιώσουν.

ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Το Φθινόπωρο…..διαγράφεται εκπληκτικό και το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσετε με τον άνθρωπο σας… τον προορισμό. Χρήμα και οικονομική ευχέρεια θα έχετε και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ταύρος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Είσαστε μέσα σε μια ένταση λόγων και δράσεων. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε τι πραγματικά σας ταλαιπωρεί και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Ακόμη και αν αυτό συμπεριλαμβάνει και τον άνθρωπο σας. Μια πιο αναλυτική συζήτηση θα σας βοηθούσε.

 

Δίδυμοι:  ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Το μυαλό σας, εχει γεμίσει με σενάρια που ακουμπούν εποχές του παρελθόντος, αλλά και τι αλλά στο τώρα μπορείτε να κάνετε για να φέρετε τις καταστάσεις εκεί…, που ίσως και αποτολμηθεί μια επανασύνδεση, υπό νέους όρους.

Καρκίνος: Ο ΗΛΙΟΣ

Εσείς και η ισχυρή σας προσωπικότητα, έχετε δρομολογήσει πολλές αλλαγές μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό είναι και ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα, που σίγουρα χρειάζεται. Έρωτες και πάθη πλησιάζουν τους αδέσμευτους και τους πρόσφατα χωρισμένους.

 

Λέων: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 Ξέρετε πολλά εσείς, αλλά ακόμη δεν είστε έτοιμοι να τα αποκαλύψετε. Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, θα υπάρξουν συναντήσεις και επικοινωνίες που θα δέσουν πολλά ζευγάρια με όρκους αγάπης.

 

 Παρθένος:  Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Εσείς και η διαπεραστική σας ματιά, έχουν γοητεύσει κάποιον καινούργιο άνθρωπο, που έχει την επιθυμία να σας γνωρίσει και να έρθει πιο κοντά σας. Αυτό θα συμβεί και σε κάποιες περιπτώσεις ζευγαριών, που έχουν χωρίσει και προσπαθούν να επανασυνδεθούν.

 

 

 Ζυγός: ΟΥΡΜΙΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Τα λόγια εσάς δεν σας χορταίνουν. Αυτό που πια ζητάτε από τον άνθρωπο σας, είναι να σας δείξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, την αγάπη του και τις προθέσεις του. Βάλτε ένα όριο αναμονής και μέσα στον τρέχοντα μήνα, πάρτε τις αποφάσεις σας.

 

 Σκορπιός:  Ο ΚΛΕΙΔΙ

Έχετε πια την  υπομονή και την σοφία, για να ξεχωρίσετε ποιος είναι αυτός που ταιριάζει ιδανικά στην πληγωμένη σας καρδιά. Από την νέα εβδομάδα, η ψυχολογία σας θα φτιάξει μέσα από θετικές οικονομικές εξελίξεις.

Τοξότης:  ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Φυλάτε τα ρούχα σας να έχετε τα μισά, εσείς. Είναι τόσο πολύ δύσκολο …αυτό που περνάτε μέσα στον δεσμό σας, που σίγουρα έχετε αποκαρδιωθεί. Μέσα ωστόσο, το επόμενο διάστημα θα έχετε καινούργιες επικοινωνίες – φρέσκα πρόσωπα, που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

 

Αιγόκερως:  ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Διαισθάνεστε ότι κάτι κινείται, πίσω από την πλάτη σας. Είσαστε σωστοί. Υπάρχει μια φιγούρα που ανήκει στο παρελθόν, όχι πολύ παλιά, που ζητάει να σας δει και να σας κάνει προτάσεις σχέσης. Κάποιοι τρίτοι, άμεσα θα σας φέρουν τις  ειδήσεις.

 Υδροχόος:  ΓΚΑΜΧΑΤ –Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Η σκέψη και η καρδιά σας έχουν παγιδευτεί σε μια καινούργια γνωριμία, που ανταποκρίνεται θετικά στα επικοινωνιακά σας καλέσματα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, και με ώριμη πια συμπεριφορά, το πιο πιθανόν να έχετε έναν δυνατό αλλιώτικο έρωτα.

 Ιχθείς: ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Το μυαλό σας το έχετε γεμίσει από άτομα και τις ζωές τους, που τελικά δεν σας προσφέρουν τίποτα.  Αυτό έχει να κάνει με την ανασφάλεια και την ματαιοδοξία σας, μήπως και μείνετε μόνοι σας. Ζυγίστε σωστά και κρατήστε κοντά σας άτομα και καταστάσεις, που σας κάνουν καλό.

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: