Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Πέμπτη  24 Αυγούστου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Πέμπτη  24 Αυγούστου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Είσαστε κοντά στο να βρείτε την κοινή συνισταμένη με το νέο πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή σας, για να είστε μαζί. Οι μέρες που θα έρθουν θα βοηθήσουν και στις επανασυνδέσεις.

 

Ταύρος: Με τόσο κόσμο να σας αγαπάει, το μόνο που σας χρειάζεται είναι και ένας μοναδικός σύντροφος. Εσείς συνεχίστε την πορεία σας, και είναι θέμα χρόνου να τον βρείτε.

 

 

Δίδυμοι: Οι σκέψεις που κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν είναι και οι καλύτερες για την σχέση σας. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βελτιωθεί, απλά κάντε το για το δικό σας καλό.

 

 

Καρκίνος: Όλα είναι συμμαχικά και υπέρ σας. Αυτό είναι και κάτι, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα φέρει και τους απόμακρους συζύγους- συντρόφους κοντά σε λύσεις.

 

 

 

Λέων : Το μόνο που αποζητάτε αυτήν την εποχή είναι πραγματικά η ησυχία σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βάλει και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Τα χρήμα σας υποστηρίζει.

 

Παρθένος : Εσείς και οι ερωτικές σας υπερβάσεις, έχετε κάνει τον άνθρωπο σας να αισθάνεται ζήλια και θυμό. Δεν αξίζει κανείς τέτοια συμπεριφορά, άρα κάντε τις διορθώσεις σας.

Ζυγός: Εσείς λειτουργείτε πολύ διαφορετικά, από όλα τα άλλα ζώδια. Αυτό είναι και που σας κάνει τόσο ξεχωριστούς στο αντίθετο φύλο. Οι έχοντες σχέσεις, θα έχουν ευχάριστα νέα από το ταίρι τους.

 

Σκορπιός: Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια και να βρείτε για ακόμη μια φορά την χρυσή τομή μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα η αγάπη θα θριαμβεύσει.

Τοξότης : Απλά περιμένετε. Έχετε κάνει τις προτάσεις σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και τώρα είναι η δική του σειρά, να σας πλησιάσει με τις απαντήσεις του.

 

Αιγόκερως: Είσαστε ασταμάτητοι σε αυτά που θέλετε, να ολοκληρώσετε. Μπορείτε να πατήσετε βέβαια και λίγο φρένο, καθώς κάποιοι, και το ταίρι σας δεν σας προλαβαίνουν.

Υδροχόος : Είσαστε παραγωγικοί σε κάθε τομέα της ζωής σας. Στο τώρα και μέχρι τα τέλη του μήνα, θα δείτε και τους κόπους των προσπαθειών σας. Νέοι έρωτες για τους μοναχικούς.

Ιχθείς:  Υπάρχει μια κούραση από όλα αυτά με τα οποία καταπιάνεστε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να φτάσετε και πιο γρήγορα, στους σκοπούς που έχετε βάλει στο μυαλό σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: