Ημερήσιες Προβλέψεις – Τετάρτη  09 Αυγούστου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Τετάρτη  09 Αυγούστου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Ζείτε μια μπερδεμένη εποχή, που και στον τομέα των αισθηματικών αλλά και στα επαγγελματικά είναι μετέωρα. Δίας και Αφροδίτη σας τροφοδοτούν με πολύ καλές όψεις, έτσι ώστε να βάλετε επιτέλους μια σειρά σε όλα αυτά που δεν πρέπει η νέα εποχή να τα βρει σε εκκρεμότητα.

Ταύρος:   Όλα αυτά που σας έχουν λείψει, θα σας φανερωθούν από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εβδομάδας. Η εποχή επιτάσσει διπλωματία, χαλαρό ύφος και πολλές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας για τα κοινά- μελλοντικά σας σχέδια. Το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρξουν και πολλές ξαφνικές συναντήσεις που ίσως και να ανατρέψουν πλάνα και προγράμματα.

 

 

Δίδυμοι: Τα ζευγάρια, που είχαν χωρίσει και στο τώρα, ψάχνουν να βρουν τους τρόπους για να είναι και πάλι μαζί, θα έχουν την βοήθεια των τρίτων, που θα τους φέρουν κοντά.  Κάντε όμως και την δική σας προσωπική κίνηση – επικοινωνία.

 

 

Καρκίνος: Μην κάνετε αυτό την εβδομάδα,  καμία απολύτως βιαστική κίνηση. Θα ήταν λάθος. Από όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα θα πρέπει να συγκεντρώσετε την γνώση και την εμπειρία, και να κάνετε αυτό που  πρέπει για τον εαυτό σας, πρωτίστως.

 

Λέων : Μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της δουλειάς, με τον άνθρωπο σας, μπορούν να σας απογειώσουν την ψυχολογία. Με τον Άρη πάνω σε καλές όψεις με την Αφροδίτη, πολλά αυτά που θα βγουν από την αφάνεια και θα σας αποδώσουν, όλα αυτά που σας έλειψαν τους τελευταίους μήνες.

 

 

 

Παρθένος : Μπορεί να λετε ότι είσαστε μόνοι, αυτήν  την περίοδο, αλλά στην πραγματικότητα το χαίρεστε. Οι περισσότεροι του ζωδίου, έχουν βγει από σχέσεις που μόνο τους ταλαιπώρησαν σε κάθε επίπεδο. Τώρα που ο Ερμής είναι σε πιο φιλικές όψεις, θα δείτε ότι και η δική σας διάθεση θα γίνει ακόμη καλύτερη. Κάτι που μπορεί να έλξει πολύ καινούργιο κόσμο στους κύκλους σας.

 

 

Ζυγός : Δεν είστε εσείς για μεγάλες αλλαγές, και απότομες. Αυτό το λήγον Καλοκαίρι, θα υπάρξουν πολλά καλά δεδομένα, μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε, τι θέλετε να απολαύσετε και με ποιον τρόπο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, είναι πιθανόν μέσα στις προσεχείς ημέρες, να δεχτείτε όμορφα φλέρτ που θα σας ανανεώσουν και θα σας βάλουν και πάλι μέσα στο παιχνίδι του έρωτα.

 

 

Τοξότης : Ξέρετε ότι αρέσετε και αυτό σας διορθώνει την ψυχολογία σε κάθε τομέα. Αυτό ίσως και κάποιες φορές να κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει και να σας κάνει παράπονα. Κάντε ότι μπορείτε και από την δική σας πλευρά, έτσι ώστε οι αντιθέσεις, να παραμεριστούν.

 

 

Αιγόκερως: Το μυαλό και γενικότερα οι σκέψεις σας, έχουν χαθεί ανάμεσα σε πολλές επιλογές που σας έχουν διασταυρώσει τους δρόμους. Το τι σας αρέσει και το τι ζητάτε το ξέρετε πολύ καλά. Άρα μην καταναλώσετε τον χρόνο σας, σε άσκοπα φλερτ.

 

Υδροχόος : Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν. Εσείς αυτό που ζητάτε είναι και πάλι να βρεθεί η χρυσή τομή μέσα στην αισθηματική σας σχέση. ‘Έτσι και θα γίνει.

 

 

 

Ιχθείς:  Το ότι δεν είστε ευτυχισμένοι μέσα στην σχέση σας, είναι κάτι που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το αισθάνεστε πολύ έντονα. Όποιος και να είναι ο λόγος αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι άμεσα να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: