Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ημερήσιες Προβλέψεις. 01-03/07

Ημερήσιες Προβλέψεις. 01-03/07

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ : Δεν έχετε πολλά να κάνετε πια για αυτήν την σχέση. Έχετε κουραστεί και αυτό φαίνεται στην όψη και στην ιδιαίτερη πλέον  συμπεριφορά σας.  Οι συζητήσεις σίγουρα θα ανοίξουν και οι λύσεις θα παρθούν. Εύνοια θα υπάρξει και σε ένα εργασιακό σας θέμα, που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ : Αν υπάρχουν αυτήν την εποχή δύο άτομα, δύο αγάπες μέσα στην καρδιά σας, καλό θα ήταν μιας και τα άστρα σας υποστηρίζουν, γύρω από αποφάσεις ζωής, εσείς αν πάρετε επιτέλους μια τελική απόφαση, που θα σας λυτρώσει. Δεν είστε για περιπέτειες και προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Δεν είστε έτοιμοι, ακόμη να ανοίξτε το πύρινο σας στόμα και να καυτηριάσετε τις καταστάσεις, που σας ενοχλούν μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Δώστε λίγο χρόνο ίσως και να δείτε κάποιες αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Έχετε καταλάβει, ότι ο άνθρωπος  σας δεν είναι και στα καλύτερα του, αυτές τις ημέρες. Αυτό είναι και κάτι που θα λήξει… και μέσα από μια καλύτερη πιο επικοινωνιακή δράση του. Εστιάστε στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ : Μπορεί να είστε άκρως πια επιφυλακτικοί, με όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας αλλά μην το φτάνετε και στο άλλο άκρο.  Δεν χρειάζεται να μένετε μόνοι σας, μόνο και μόνο επειδή πονέσατε σε κάποια παλιά σας σχέση. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του μήνα, σας φέρνουν δίπλα σε μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μην χάνεστε μόνο μέσα σε έναν νέο έρωτα, και αμελείτε τους ανθρώπους που ήδη  υπάρχουν στην ζωή σας.  Πιθανόν κα να σας έρθουν κάποια παράπονα, από τους αγαπημένους σας φίλους. Επίσης, κάποια νομικά – οικονομικά ζητήματα θα λήξουν υπέρ σας.

ΛΕΩΝ : Έχετε κάνει μια σειρά από σκέψεις, που πρέπει και να τις πείτε στον άνθρωπο σας, που τόσο καιρό, περιμένει τις δικές σας εξελίξεις. Τα αστρολογικά μέχρι και τα τέλη του Καρκίνου σας στρώνουν τα χαλιά και σας κάνουν εκπλήξεις οικονομικές που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια.

ΖΥΓΟΣ : Ευτυχώς έχετε προνοήσει για όλα και αυτό σας κάνει σίγουρους για όλα όσα θέλετε να ολοκληρώσετε. Από όλα αυτά που σας πιέζουν οικονομικά – επαγγελματικά τα έχετε βάλει σε μια ευθεία, και από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα φύγουν από μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μην ακούτε πραγματικά κανένα, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε μέσα σε σχέσεις και εργασία.  Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων και με τον Ερμή να είναι δίπλα στην Αφροδίτη είναι πιθανόν και να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, από τον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Δεν έχετε πολλά ακόμη να πείτε στον άνθρωπο σας, παρά μόνο ποιες είναι οι τελικές σας αποφάσεις γύρω από την κοινή σας πορεία, και την εξέλιξη των οικονομικών, μιας και  όλα παίζουν τον ρόλο τους.  Όσοι είναι μόνοι, θα χρειαστεί να επεκτείνουν τον κύκλο τους, και όλο και κάτι θα τους προσεγγίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Εσείς αγαπιέστε πολύ και σε κάθε βήμα σας υπάρχει και ένας θαυμαστής. Αυτό μέχρι τα λήξει ο Ιούλιος….θα δώσει στους εργένηδες και μια γνωριμία, που θα έχει τις καλές προδιαγραφές για να γίνει μια ώριμη αγάπη. Χρήμα και ανέσεις πλησιάζουν και σύντομα μάλιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Έχετε κάνει κάποια λάθη στο παρελθόν σας, που ακόμη τα αισθάνεστε πάνω σας σαν τύψεις και ενοχές. Πιθανόν μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, να έχετε κάποιες τυχαίες επικοινωνίες και συναντήσεις με το άτομο που ακόμη θέλετε. Με τον Άρη πάνω σας, εσείς όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΕΙΣ : Δεν είστε και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία και αυτό είναι κάτι που το βλέπει και ο άνθρωπος σας, που απορεί και αναρωτιέται αν φταίει για κάτι. Εσείς καλό θα ήταν να μιλήσετε και να βάλετε τα πράματα στην θέση τους. Επίσης δώστε και μια περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: