Ημερήσιες Προβλέψεις. 06-08/06

Ημερήσιες Προβλέψεις. 06-08/06

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας.

Κριός: Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι εξπρες για να συναντηθείτε με κάποιον αγαπημένο άνθρωπο, που έχετε καιρό να δείτε. Οι μέρες με έναν Άρη να είναι στον Αιγόκερω, σίγουρα μπορούν να ωθήσουν αισθηματικά και οικονομικά, σε μια μόνιμη πια σταθερότητα.

Ταύρος: Από τα μέσα του νέου μήνα, θα αρχίσετε να σκέφτεστε τι θέλετε πια να κάνετε στον αισθηματικό σας τομέα, που μέχρι τώρα δεν σας έχει δώσει κάτι από όλα αυτά που περιμένατε…! Εσείς που έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας, και θέλετε να τις κάνετε, μετά τις 14/06, που λήγει η νέα σελήνη, ανακοινώστε τες.

Δίδυμοι: Μπορεί να έχετε πολλές απορίες γύρω από όλα αυτά που σας αποκρύπτει ο άνθρωπος σας, αλλά μόνο μέσα από μια καθαρή συζήτηση, θα πάρετε όλες τις απαντήσεις σας. Ειδικά, αν είστε μέσα σε μια νέα σχέση, καλύτερα δώστε χρόνο για να υπάρξει η απαραίτητη οικειότητα.

Καρκίνος: Η δυσκολία που έχετε στην επικοινωνία, με το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, ξεκινάει από τους εγωισμούς και τις εκκρεμότητες και των δύο, από το παρελθόν σας.  Από αυτόν τον καινούργιο μήνα, θα δείτε ότι και η διάθεση αλλάζει προς το πολύ καλύτερο.

Λέων: Είσαστε σε μια τρεχάλα, να προλάβετε όλα αυτά, που έχετε υποσχεθεί σε φίλους και οικογένεια, αλλά και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είστε από τα πιο πρακτικά μυαλά, άρα στο τέλος, θα γίνουν όπως εσείς τα έχετε σχεδιάσει. Εκπλήξεις θα έχετε και από κάποια έκτακτα λεφτά, που σας πλησιάζουν.

Παρθένος: Επισκέψεις θα έχετε από γνωστούς και φίλους, που πιθανόν και να θέλουν να πουν, ότι κάποιος από το πρόσφατο παρελθόν σας, έχει σκοπό να σας μιλήσει/πλησιάσει. Σίγουρα οι επόμενες ημέρες του μήνα, θα ανοίξουν τις πόρτες για επανασυνδέσεις, και νέες επαφές.

Ζυγός: Μην λέτε και τόσα πολλά για την ζωή και το παρελθόν σας, ειδικά το ερωτικό, σε άτομα, που μόλις αυτόν τον τελευταίο καιρό, έχουν μπει στην καθημερινότητα σας. Δεν είστε πάλι για λάθη. Αν σας ενδιαφέρει κάποιος, αφήστε τον να σα ψάξει και να σας πολιορκήσει με τον τρόπο του.

Σκορπιός: Έχετε κάνει πολλές σκέψεις και υποθέσεις, για να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν σας, και να δώσετε επικοινωνιακές ευκαιρίες για μια μόνιμη πια επανασύνδεση. Αυτό σαν σκέψη είναι και κάτι που περνάει, από το μυαλό του πρώην σας, και ίσως και να το δεχτεί καλά και εύκολα.

Τοξότης: Αυτήν την εβδομάδα, θα σας απασχολήσουν πολλά ζητήματα που συσχετίζονται με το παρελθόν σας αλλά και το ακατανόητο παρόν σας.  Για ακόμη μια φορά, έχετε μπερδέψει τα αισθηματικά, με τα φιλικά και ίσως και με τα οικονομικά σας θέματα. Ξεκινήστε να συμμαζεύετε καθώς, οι μέρες σας ευνοούν για αλλαγές.

Αιγόκερως: Πολλή η φασαρία και η υπερκινητκότητα που θα παρατηρήσετε στον εργασιακό σας χώρο, που σε καμία των περιπτώσεων δε θα πρέπει να συμμετέχετε. Ασχοληθείτε καλύτερα με τα προσωπικά σας  θέματα, που γενικά το ζώδιο σας, κάτω από την εύνοια τόσων πλανητών, θα προχωρήσει μέσα στο Καλοκαίρι και σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Υδροχόος: Μην δίνετε αφορμές να σας σχολιάζουν οι συγγενείς και οι φίλοι, ίσως επειδή αυτό το χρονικό διάστημα,  περνάτε μια παρατεταμένη κρίση με τον άνθρωπο σας. Από τον καινούργιο μήνα, κάποια οικονομικά – περιουσιακά θέματα που απασχολούν και τους δύο σας, θα λυθούν, κι οι ισορροπίες μέσα στην σχέση θα έρθουν.

Ιχθείς: Τα σχέδια που έχετε μέσα στο μυαλό σας, για να στρώσετε επιτέλους την σχέση σας, θα γίνουν όπως τα έχετε προβλέψει. Κρατήστε την διπλωματική σας συμπεριφορά, με τον άνθρωπο σας και θα δείτε τελικά μεγάλες αλλαγές. Ευκολίες και στα οικονομικά σας πλησιάζουν.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: