Ημερήσιες Προβλέψεις. 09-11/04

Ημερήσιες Προβλέψεις. 09-11/04

Προβλέψεις για όλους:

Κριός :Ξέρετε ότι όλα πρέπει σε αυτήν την κοινή προσπάθεια της επανασύνδεσης, να γίνουν σωστά. Ξέρετε τι θέλετε και πως να το πετύχετε. Μέσα στον μήνα του τρέχει, θα έχετε και κάποιες θετικές εξελίξεις σε ένα εργασιακό – κληρονομικό σας θέμα, που θα σας αποφέρει χρήμα.

 Ταύρος : Είσαστε μέσα σε δύο μυαλά και δυο καρδιές, που θέλουν να σας κάνουν το ταίρι τους, το γρηγορότερο δυνατό. Τους ξέρετε και τους δύο αντιζήλους, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε για αυτήν την εποχή, είναι να ακούστε και να δείτε με προσοχή τις προσφορές τους. 

Δίδυμοι : Με τα αστρολογικά από σήμερα… και μέχρι να φύγει ο Μάιος σας δίνουν όλη τους την εύνοια σε υποθέσεις οικονομικών και σπουδών, και το πιο λίγο που θα σας συμβεί …είναι να έχετε την οικονομική δυναμική να λύσετε τα προβλήματα σας, αλλά και να ισορροπήσετε την σχέση σας.

Καρκίνος : Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά θα ήταν μέσα λάθος να κάνετε μια οπισθοχώρηση …και να ψάξετε την αγάπη, σε άτομα που δεν είναι κατάλληλα, για εσάς και την ζωή σας. Σίγουρα και για αρχή ξεχάστε τους… ήδη σε σχέση.

Λέων : Έχετε απομακρυνθεί, από όλα αυτά που είχατε συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, λόγω του ότι δεν κάνει κάτι από την δική του την πλευρά, για να λυθούν επιτέλους, αυτά που από την ζωή και το παρελθόν του, σας εμποδίζουν. Σίγουρα μόνο έτσι μπορείτε, να θέσετε και εσείς τα όρια σας.

Παρθένος :  Με τον Άρη και την Αφροδίτη υπέρ σας, εσείς θα έχετε μια σαφώς μια πολλή καλύτερη διάθεση, αλλά και θα δείτε τον άνθρωπο σας, να κάνει πολλά περισσότερα για εσάς και την τόσο δύσκολη σας σχέση. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, του επόμενου διαστήματος. 

Ζυγός : Οι περιπτώσεις που σας έχουν τύχει στον δρόμο σας, δεν σας έχουν ενθουσιάσει και πολύ …πιθανόν και να σας έχουν απογοητεύσει. Αυτό δεν είναι και κάτι που σας κυνηγάει, απλά έτυχε. Από τον ερχόμενο μήνα, θα έρθουν νέα πρόσωπα, που μέχρι την μέρα της νέας σελήνης 15/05, κάποιο θα σας έχει κερδίσει.

Σκορπιός : Η προσοχή σας είναι ακόμη στραμμένη, σε μια παλιά σας αγάπη, που ναι μεν σας πλήγωσε αλλά την έχετε δικαιολογήσει, και έχετε την ευχή, να σας ξαναέρθει. Πιθανόν και κάτω από τα άστρα που δίνουν την εύνοια τους, σε όλα τα αέρινα ζώδια, να γίνει αυτό μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου ζωδιακού μήνα -21/05.

 

Τοξότης : Πολλά αυτά που θέλετε να πείτε και να εκφράσετε στον άνθρωπο σας, αλλά καλύτερα θα ήταν να περιμένετε μέχρι τις αρχές του Ιουνίου… και μετά να κάνετε τις προτάσεις σας. Μέχρι τότε, δώστε παραπάνω σημασία στα οικονομικά σας.

Αιγόκερως : Μπορεί να κάνετε από τώρα τα προγράμματα σας, καθώς οι μέρες με τόση κινητικότητα στον γείτονα σας τον Υδροχόο και Ιχθύ, μόνο ευκαιρίες και ευκολίες θα σας δώσουν σε όλους τους τομείς της ζωή σας,. Στα καλύτερα τους θα βρεθούν και οι χωρισμένοι, μέσα από προτάσεις για επανασύνδεση.

Υδροχόος : Με τον Ερμή να σας κλείνει το μάτι, πιθανό επάνω σας να πέσει μια γνωριμία από τα παλιά, που τόσο καιρό σκέφτεται πως και με ποιον διπλωματικό τρόπο να σας πλησιάσει. Ακούστε τις προτάσεις, απομακρυνθείτε και στον δικό σας χρόνο ….απαντήστε.

Ιχθείς : Ίσως και να χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή με τον άνθρωπο σας, που είναι αυτήν την εποχή φορτωμένος με τα δικά του προβλήματα, και ίσως να είναι λίγο απορροφημένος εκεί. Από τον νέο μήνα του Ιουνίου, όλα θα έρθουν …και πάλι στους γνωστούς σας  ρυθμούς.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: