Ημερήσιες Προβλέψεις. 18-20/07

Ημερήσιες Προβλέψεις. 18-20/07

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας.

Κριός : Μην αντιστέκεστε πια …σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Αν τελικά η καρδιά σας είναι ακόμη γύρω από έναν παλιό έρωτα, αφήσετε τους εγωισμούς, τα άστρα είναι υπέρ σας, και πιθανόν να καταφέρετε μέσα από κάποιες διπλωματικές επικοινωνίες, να κερδίσετε αυτόν που θέλετε.

Ταύρος : Μην χάνεστε από όλα αυτά και αυτούς …που πραγματικά έχουν δείξει ότι σας αγαπούν. Μπορεί αυτήν την εποχή να υπάρχει μια επικοινωνιακή σας απομάκρυνση από τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά αυτό, από την επόμενη εβδομάδα, θα αλλάξει.

Δίδυμοι : Οι ρυθμοί σας ανεβαίνουν, και αυτό θα παρασύρει και την καλυτέρευση των οικονομικών σας…και φυσικά και της ψυχολογίας σας. Σε δεύτερο τόνο , δώστε παραπάνω σημασία στα οικονομικά σας, που έχουν πραγματικά πολλά να σας αποδώσουν.

Καρκίνος:  Δεν έχετε και όλον τον χρόνο… που αναζητάτε για να δώσετε τις απαντήσεις σας, στον άνθρωπο που έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ήδη και για τους δικούς σας λόγους, έχετε αφήσει και πάλι τις πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν.

Λέων : Οι μέρες έχουν αρκετά …να σας προσφέρουν και σε επίπεδο οικονομικών και αισθηματικών. Τα χρήματα που περιμένετε θα σας έρθουν, και θα λύσετε πολλά από τα προβλήματα, που έχουν μαζευτεί τόσο καιρό. Και ο άνθρωπος σας, θέλει κάτι καλό να σας ανακοινώσει.

Παρθένος :  Δεν ξέρετε και εσείς το ακριβώς σας συμβαίνει… με την προσωπική σας ζωή. Από την μια ζητάτε να πάτε πιο μπροστά και να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο, και από την άλλη θέλετε να κάνετε ακόμη μια προσπάθεια με κάποιον πρώην σας.

Ζυγός : Θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι, αυτές τις ημέρες, γύρω από τα εργασιακά σας, που δείχνουν να απαιτούν την προσοχή και τον χρόνο σας. Οι απολαβές θα  σας δικαιώσουν. Οι σχέσεις με χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν τρόπους για να λυθεί μόνιμα αυτό το πρόβλημα.

Σκορπιός : Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά και ενδιαφέροντα φλερτ, που όλο και κάτι που θα σας ελκύσει την προσοχή. Εσείς που είστε μέσα σε μόνιμες δεσμεύσεις, μην κάνετε πειράματα…για χάριν ανανέωσης.

Τοξότης : Έχετε πολλά να διαπραγματευτείτε και να κάνετε μέσα στο επάγγελμα σας, που δείχνει να έχει σταθερή πια άνοδο. Αυτό σε κάποιους θα φέρει νέες συνεργασίες αλλά και αρκετό χρήμα. Μια ανάλογη καλή ατμόσφαιρα … θα υπάρξει και μέσα στην ερωτική σας σχέση.

Αιγόκερως : Με τις όψεις της Αφροδίτης υπέρ σας, εσείς θα βρεθείτε σε μια καλύτερη διάθεση και πιο σταθερή πορεία, έτσι ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε κάποιες λεκτικές παρεξηγήσεις, με τον άνθρωπο σας αλλά και με πρόσωπα του οικείου σας χώρου και εργασίας.

Υδροχόος : Αντιλαμβάνεστε ότι ο σύντροφος σας, έχει κάποια προβλήματα, με την δική του ζωή και πιθανόν, αυτήν την εποχή να χρειάζεται λίγο χρόνο και χώρο, για να κινηθεί και να βρει λύσεις. Τα άστρα είναι υπέρ σας, άρα αυτό το διάστημα κάντε και εσείς τα δικά σας.

Ιχθείς : Με τον Άρη… να είναι σε μια απόσταση αναπνοής από το ζώδιο σας, εσείς θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις …γύρω από οικονομικά δεδομένα, και σίγουρα μετά πως θα πορεύσετε και την σχέση σας.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: