Ημερήσιες Προβλέψεις. 24-26/05

Ημερήσιες Προβλέψεις. 24-26/05

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:

Κριός : Αυτή η σχέση που έχετε, σας έχει ταλαιπωρήσει πολύ και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το δεχτείτε. Όποιος και να είναι ο λόγος, που σας δημιουργεί αυτήν την ανισορροπία, ιδανικά μιλήστε και χωρίς φόβο πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ταύρος  : Εσείς δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι. Μέσα στα καλά της νέας εποχής, για όλα τα ζώδια της Γης, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε οικονομική άνεση και νέες συνεργασίες αλλά και στον ερωτικό σας τομέα, θα έρθετε πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε.

Δίδυμοι : Προσπαθείτε να αποφύγετε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν μέσα σε σχέσεις και φιλίες. Μέχρι τα τέλη του μήνα, θα έχετε τις καλές ευκαιρίες για να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα …και να λύσετε παρεξηγήσεις και να φέρετε και πάλι στο μεταξύ σας, το θετικό κλίμα.

Καρκίνος : Θα καταφέρετε να πείσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, να σας δώσει ακόμη μια ευκαιρία για να μιλήσετε και να βρείτε τους τρόπους, για να επανενωθείτε. Οι μέρες και τα άστρα, θα σας δώσουν και μια οικονομική έκπληξη, που θα σας λύσει πολλά προβλήματα.

 Λέων : Έχετε βάλει πολλές ευθύνες πάνω στην πλάτη σας, και μάλλον η ερωτική σας ζωή και ο άνθρωπος σας, έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα. Ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό και από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα βρείτε και πάλι τα κοινά σας πατήματα.

Παρθένος : Υπάρχει η έκφραση που λέει, ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Στην δική σας την περίπτωση, έχουν εμπλακεί πολλοί και από το παρελθόν, και μάλλον κάπου οι ισορροπίες έχουν χαθεί. Εσείς που έχετε και κυβερνήτη δίπλα στην Αφροδίτη, είστε και αυτοί, που μπορείτε να λύσετε ότι έχει προκύψει.

Ζυγός : Είστε ούτως ή άλλως …μια πολλή δύσκολη περίπτωση, στα αισθηματικά σας θέματα. Εσείς που μένετε εκτός σχέσεων, αυτήν την εποχή, πιθανόν και μέσα από τον φιλικό – κοινωνικό σας χώρο, να δεχτείτε ερωτική πολιορκία που θα σας τραβήξει την προσοχή.

Σκορπιός : Είσαστε πολύ κτητικοί στην αγάπη, και κάπου μάλλον έχετε άθελα σας πιέσει το ταίρι σας, που έχει και αυτό από την δική του την πλευρά, πολλά και ουσιώδη προβλήματα να λύσει. Μην το κάνετε αυτό, δηλώνει την ανασφάλεια σας, και σίγουρα δεν βοηθά.

 

Τοξότης : Θα ακούσετε πολλά σχόλια και κουτσομπολιά, για έναν πρώην σας, που θέλει με έμμεσο τρόπο, να σας πλησιάσει και να δει, αν ακόμη είναι πιθανή μια ευκαιρία για αληθινή επανασύνδεση. Μην κάνετε κάτι από την δική σας την πλευρά. Οι εξελίξεις τρέχουν.

Αιγόκερως : Με τον ήλιο να είναι στους Διδύμους, εσείς θα είστε ακόμη πιο τυχεροί σε όλα αυτά που έχετε δρομολογήσει. Οι εργασιακές σας δράσεις, θα φέρουν χρήμα και μόνιμα αποτελέσματα. Ο άνθρωπος, που σας απασχολεί το μυαλό, θα κάνει και αυτός …την θετική του επικοινωνιακή εμφάνιση.

Υδροχόος : Στο  μυαλό σας έχετε κάνει όλα τα σχέδια …για το πώς επιθυμείτε να συνεχίσετε την καλή σας σχέση με το άτομο που αγαπάτε. Αυτός ο μήνας του Διδύμου, που τα άστρα σας υποστηρίζουν, εσείς καλύτερα να δώσετε και μεγαλύτερη βάση στα οικονομικά σας, που θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους.

Ιχθείς : Μπορείτε να απολαύσετε και σε κάθε επίπεδο, όλα αυτά που έχετε κάνει στην εργασία σας, καθώς από τις ερχόμενες ημέρες, θα σας έρθουν χρήματα αλλά και δικαίωση, για τον κόπο σας. Τώρα έχει έρθει η ώρα για να ισορροπήσετε …και τα αισθηματικά σας θέματα.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: