Ημερήσιες Προβλέψεις. 27-30/05

Ημερήσιες Προβλέψεις. 27-30/05

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός : Εσείς έχετε κάνει συμφωνία με το σύμπαν, να σας ανοίγει δρόμους και να σας προσφέρει διευκολύνσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Για αρχή και μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, όλοι οι Κριοί, θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους με πολύ έντονο τρόπο.

Δίδυμοι : Μπορεί να έχετε μείνει αρκετό καιρό μόνοι, αλλά αυτή η ερωτική φλόγα που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμη δεν έχει υποχωρήσει. Με τον Άρη για λίγες ημέρες ακόμη στο τρίγωνο των γήινων, όλα είναι πιθανά.

Καρκίνος : Η διάθεση σας έχει ανέβει κατακόρυφα …και αυτό έχει την βάση του, σε έναν άνθρωπο που έχει κάνει τις αισθηματικές του αποκαλύψεις, προς το ιδιαίτερο πρόσωπο σας. Είναι και κάτι …που το έχετε σπρώξει και εσείς με τον τρόπο σας, μέχρι εκεί. Προσοχή στις επόμενες κινήσεις.

 Ταύρος : Εσείς που είστε και τόσο πολύστροφο ζώδιο, μην πιστεύετε ότι σας σερβίρουν. Μπορεί να είστε υπερβολικά ερωτευμένοι αλλά βάλτε και μέσα σε όλα αυτά και την τετράγωνη σας λογική. Άλλωστε την έχετε πατήσει, και στο παρελθόν. Χρήματα που περιμένετε …σας έρχονται.

Λέων : Έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις, με το ταίρι σας, για τα επόμενα βήματα σε επίπεδο επίσημων δεσμεύσεων. Τώρα πια είναι όλα πιο στρωτά και στις οικονομικές σας αποδοχές, αλλά και σε τρίτα άτομα – καταστάσεις, που δημιουργούσαν καθυστερήσεις.

Παρθένος : Έχετε σκορπίσει πολύ χρόνο μέσα σε ακατάλληλες σχέσεις και δίπλα σε άτομα, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και κοντά …στις δικές σας προδιαγραφές να σας δώσουν. Τα αστρολογικά δεδομένα, των ημερών, σας δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση …για να κάνετε τις τελικές σας επιλογές.

Ζυγός : Με την πανσέληνο  στις 29/05 να πλησιάζει και να συντελείται πάνω στον άξονα του Τοξότη, εσείς θα αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε νέα ξεκινήματα, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι ήδη εν σχέση, θα βρεθούν μπροστά και σε διλήμματα που θα τους έρθουν, από τον σύντροφο τους.

Σκορπιός : Τα μηνύματα, που περνάτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, είναι ολοκάθαρα και πλήρως αντιληπτά. Τα υπόλοιπα ανήκουν, στο παρελθόν. Έχουν αλλάξει πολλές καταστάσεις, και οι συνθήκες και στην ζωή των δύο σας, έχουν βελτιωθεί.

 Τοξότης : Εσείς κοιμάστε…και η ερωτική σας τύχη δουλεύει. Αυτός που τόσο πολύ θέλετε, αλλά ακόμη σας κρατάει σε επικοινωνιακή απόσταση,  μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έρθει πιο  κοντά σας, και οι συζητήσεις, που κάποτε έμειναν μισές, θα βγούν και πάλι στο προσκήνιο.

Αιγόκερως : Είσαστε μέσα σε έναν λαβύρινθο καταστάσεων, στα εργασιακά – οικονομικά σας, και το τελευταίο που πιθανόν …να περνάει από το μυαλό σας, είναι να μπλέξετε και πάλι μέσα σε αισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Ωστόσο, αυτές μέσα στον μήνα του Ιουνίου…. κάτι θα πέσει στον δρόμο σας.

Υδροχόος : Τις επόμενες 2-3 μέρες,  θα δεχτείτε νέα πρόσωπα που θα σας δελεάσει την ερωτική προσοχή. Αυτό πραγματικά έχετε καιρό να το νιώσετε. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, προς όλα τα ζώδια του αέρα, θα δώσουν ισχυρές βάσεις για ποιοτικές αγάπες.

 

Ιχθείς : Έχει προστεθεί πολύς κόσμος, στην καθημερινότητα σας, και αυτό σας έχει δώσει μια πολλή καλή διάθεση. Μια νότα έρωτα …θα πέσει στα αυτιά σας, και θα σας αναστατώσει. Στα καλά, συμπεριλάβετε…και κάτι ειδήσεις από εργασιακά που εξελίσσονται όπως τα είχατε σχεδιάσει.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: