Ημερήσιες Προβλέψεις. 01-03/ AΠΡ

Ημερήσιες Προβλέψεις. 01-03/ AΠΡ

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός : Εσείς με τον Ερμή τον ανάδρομο, θα γίνετε ερωτικός στόχος, για πολύ κόσμο, ακόμη και από το παρελθόν σας. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέσεις και σοβαρές δεσμεύσεις καλό θα ήταν…να προσπεράσετε καταστάσεις και προτάσεις….επαναλήψεις!

 Ταύρος : Σίγουρα είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, να βρείτε αυτά που αξίζουν και να τα ασφαλίσετε, έστω και αν αυτό σημαίνει να κλείσετε για πάντα, τις πόρτες – ευκαιρίες στο παρελθόν. Μερικοί, πάντως είναι ένα βήμα, πριν να ανταμώσουν τον νέο έρωτα. 

Δίδυμοι : Μπορεί αυτό το διάστημα, να έχετε παρεξηγηθεί με τον άνθρωπο σας, αλλά δεν είναι κάτι που θα διαρκέσει για πολύ ακόμη. Οι προθέσεις, οι δηλώσεις και οι κινήσεις του, θα σας το επιβεβαιώσουν. Υπάρχουν αρκετό λεκτικό παρασκήνιο στην εργασία σας, που θα πρέπει να μην ασχοληθείτε.

Καρκίνος : Δεν θα δώσετε πολύ χρόνο ακόμη σε άτομα, που έχουν περάσει σε μια βολεμένη – παθητική φάση, για να σας αποδείξουν αξίες και αισθήματα. Οι μέρες σας δίνουν το προβάδισμα μέσα σε επιτυχημένες εργασιακές δράσεις, και σε πολλές ψυχαγωγικές δράσεις, με τους φίλους σας.

Λέων : Αν εσείς που είστε τόσο δυναμικό ζώδιο, δεν μπορείτε να πειθαρχήσετε τον λόγο και τις κινήσεις σας, ουδείς τότε μπορεί. Δεν έχει καμία πια σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Αν τελικά και αληθινά θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον άνθρωπο σας, απλά προτείνετε το.

Παρθένος :  Οι προθέσεις κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου, που είναι πέριξ της εργασίας σας, δεν είναι μόνο φιλικές. Με τα άστρα να σας προσθέτουν γοητεία και λάμψη, εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο …πολλών και νέων ερωτικών προτάσεων. Πιθανόν και ένας νέος έρωτας να προκύψει.

Ζυγός : Η σχέση – γάμος σας περνάει μια παρατεταμένη κρίση, και αυτό είναι κάτι που έχει κουράσει ψυχικά και τις δύο πλευρές. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι για αρχή, να κλείσετε τα αυτιά σας, σε τρίτα σχόλια, και να πλησιάσετε επικοινωνιακά περισσότερο τον άνθρωπο σας.

Σκορπιός : Πολλές είναι οι συμπτώσεις τώρα τελευταία, και όλο μπροστά σας, βλέπετε κάποιον για τον οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά. Μπορεί τελικά αυτό να  μην είναι και τόσο τυχαίο. Κάποιος που τον ενδιαφέρετε και εσείς, θέλει τελικά να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.

Τοξότης : Οι προσεγγίσεις που αντιλαμβάνεστε από έναν πρώην σύντροφο σας, δεν είναι φιλικές. Υπάρχει η ανάγκη για συμφιλίωση, αλλά και να δοθεί μια ευκαιρία ακόμη για να επανασυνδεθείτε. Μόνοι και εργένηδες, ας το σκεφτούν. Όλοι οι άλλοι, οι δεσμευμένοι…ας προχωρήσουν!

Αιγόκερως : Αποφύγετε τα επικοινωνιακά ρήγματα με τον άνθρωπο σας, λόγω κάποιων ατυχών, περιπτώσεων στο πρόσφατο σας παρελθόν. Οι μέρες δίνουν σε όλα τα ζώδια της γης, την δυναμική για να φέρουν και πάλι την ερωτική ισορροπία… μέσα στην σχέση τους.

 Υδροχόος : Μπορεί να έχετε χωρίσει, αλλά στο τώρα…όλα αλλάζουν! Οι μέρες θα σας δώσουν ευκαιρίες για να είστε και πάλι  μαζί, με τον άνθρωπο σας. Και αυτό είναι και κάτι,  που με τον Ερμή να πλησιάζει την Αφροδίτη πιθανόν και να έρθει από την άλλη πλευρά.

Ιχθείς : Η ερωτική αφοσίωση και η προσοχή του ανθρώπου σας, προς το πρόσωπο σας, ήδη σας έχει βάλει μέσα στο μυαλό την ιδέα για κάτι περισσότερο, πιο επίσημο μέσα στους ερχόμενους μήνες. Τα οικονομικά σας θα σας δώσουν  τις σχετικές ευκαιρίες και βοήθεια.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: