Ημερήσιες Προβλέψεις: 02-04/04

Ημερήσιες Προβλέψεις: 02-04/04

 

ΚΡΙΟΣ: Οι σκέψεις και οι αντίστοιχες σας δράσεις, μπορεί  να έχουν περιοριστεί αυτό το διάστημα, αλλά από τις ερχόμενες ημέρες, θα δείτε ότι το αποτέλεσμα, θα είναι κοντά στα δεδομένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις, των ανθρώπων που είναι στο κύκλο σας, καλύτερα να μην κάνετε γενικές υποθέσεις – σενάρια. Ιδανικά ρωτήστε και σίγουρα θα μάθετε περισσότερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να έχετε κάνει ένα λάθος, ή να έχει γίνει κάποια παρεξήγηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά αυτό δεν είναι και λόγος. για να έρθει η ρήξη μεταξύ σας. Κάντε άμεσα τις διορθώσεις λοιπόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ζητάτε ποτέ από κανέναν να σας αγαπήσει και να σας σεβαστεί. Αυτά πρέπει εσείς να τα χτίσετε και να τα  εμπνεύσετε στην άλλη πλευρά. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και στον εργασιακό σας χώρο, για καλύτερες σχέσεις. 

 

ΛΕΩΝ: Η μοναξιά η αισθηματική, που έχετε υποβάλει τον εαυτό σας, τελικά μόνο σε καλό σας βγήκε. Έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο ανώτερης συνείδησης,  που ξέρετε ποιος είναι αυτός, που μπορεί να γίνει το καρμικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν ξέρετε τι φταίει, από την δική σας την συμπεριφορά, και επιθυμείτε και να κρατήσετε την σχέση σας, με τον άνθρωπο που αγαπιέστε, μάλλον έχει έρθει η ώρα, γιαπροσωπικές βελτιώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι φιλίες και οι συναναστροφές, με άτομα, που δεν έχουν τον δικό σας προσανατολισμό, μόνο στασιμότητα θα σας φέρουν. Να είστε πιο προσεχτικοί και σε αυτά που τάζετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ; Αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να μείνετε μόνοι σας, από καταστάσεις που σας πιέζουν…  απλά κάντε το. Δεν μπορείτε να είσαστε άλλωστε αρεστοί, σε όλους και όλες τις ώρες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, για να πάρετε εκείνη την θέση εργασίας, που έχετε ζητήσει. Άρα σε άλλους τομείς της ζωής σας, μην δώσετε υποσχέσεις, και φανείτε ανακόλουθοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην λέτε αυτήν  την εποχή, τα οικονομικά και τα προσωπικά σας σχέδια, καθώς το μόνο που μπορείτε να πάθετε είναι να μπλοκαριστείτε. νέοι έρωτες, θα φανερωθούν σε χωρισμένους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη και το σύμπαν, σας επηρεάζουν θετικότατα, έτσι ώστε κάποιες καταστάσεις, που έχετε σε εκκρεμότητα να τις δρομολογήσετε για την λύση τους. Αυτό μπορεί σε κάποιους να σημαίνει… και ερωτική επανασύνδεση.

ΙΧΘΕΙΣ: Η αγάπη και το πάθος του συντρόφου σας, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα γίνει πολύ πιο έκδηλο. Φροντίστε από την δική σας την μεριά,  να  κάνετε αυτήν την φορά τις σωστές κινήσεις.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: