Ημερήσιες Προβλέψεις – Δευτέρα 27/11

Ημερήσιες Προβλέψεις – Δευτέρα 27/11

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια χρόνου για εσάς. Έχετε πια σκεφτεί και έχετε πάρει τις τελεσίδικες σας αποφάσεις για την σχέση σας. Οι περισσότεροι μέσα στον Δεκέμβριο, θα θελήσουν να δώσουν έναν πιο επίσημο τόνο στην σχέση τους.  Το σύμπαν σας υποστηρίζει.

 Ταύρος – ζώδιο της Γης: Οι γενικολογίες δεν είναι για εσάς. Μπορείτε να πείτε ότι όλα έχουν έρθει σύμφωνα με τα δεδομένα σας. Έχετε την απαίτηση από τον άνθρωπο σας να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα. Οι μόνοι θα βρεθούν ανάμεσα σε νέους ερωτικούς κύκλους.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Ξέρετε τι και ποιος είναι αυτός, που σας ταιριάζει. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να αφορά και το πρόσφατο παρελθόν σας. Ο Άρης και ο Δίας, είναι υπέρ σας και σας δίνουν τις ευκαιρίες για να διαλέξετε το άτομο που μπορεί να συμπληρώσει την καρδιά σας.

 

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Είστε οι πρώτοι όλων των ζωδίων, που μέσα σε αυτόν τον μήνα του Δεκεμβρίου που πλησιάζει, που θα περάσουν σε προτάσεις δεσμεύσεις για την αισθηματική σας ζωής. Πολλά όμως και τα διαζύγια, που θα αποδεσμεύσουν τα ταίρια, για να συνεχίσουν την ζωή τους σε διαφορετικές διαδρομές.

 

 Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Κοιτάξτε παραπάνω την δική σας ζωή. Έχετε απορροφηθεί από την σχέση σας και αυτό είναι κάτι που σας στερεί, την όποια εξέλιξη σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, μπορείτε να ανοίξετε αναλυτικούς διαλόγους που θα σας βγάλουν στο ξέφωτο.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης: Δεν είναι τα εύκολα για εσάς. Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας, σας δίνουν την δύναμη για να ανοίξετε ζητήματα, που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε ή δεν μπορούσατε. Χρήμα και δικά σας πρόσωπα, σας κρατούν το χέρι στις επιλογές σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Κυριαρχείτε στο μυαλό ενός νέου ανθρώπου που δείχνει να θέλει να σας πλησιάσει. Όλα αυτήν την περίοδο στον αστρολογικό θόλο, σας δίνουν την εύνοια τους, για να φτιάξετε την ερωτική σας ζωή. Ακόμη και τα ζευγάρια που είχαν παγώσει, θα αναθερμάνουν το κλίμα μεταξύ τους.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είναι μια φάση ζωής που σας ταιριάζει. Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη από αληθινά συναισθήματα, και αυτό έτσι θα συνεχιστεί. Αυτοί που έχουν βάλει πλώρη για δεσμεύσεις , είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με καθυστερήσεις.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Ίσως και να πρέπει αυτήν την καλή εποχή να δώσετε παραπάνω βαρύτητα στην αισθηματική σας ζωή, που δεν έχει εξελιχθεί όπως εσείς θα επιθυμούσατε. Σε όλο αυτό δεν θα χρειαστεί να ανατρέξετε σε συμβουλές – προτάσεις τρίτων.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μπορείτε να πείτε ότι έχετε ξεφύγει πια, από το άσχημο παρελθόν, και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Αυτό, με τις όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη |(01-25/12), άμεσα και μέσα στον νέο μήνα θα γίνει πραγματικότητα.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Είστε σε φάση που όλα είναι ανοιχτά στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό αφορά και το ταίρι σας που επιθυμεί να κάνετε το επόμενο βήμα, προς την δέσμευση. Τα οικονομικά σας είναι ανθηρά και θα υποστηρίξουν τους σκοπούς σας.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Η επιθυμία σας, να αλλάξετε παραστάσεις και ρυθμούς, σίγουρα θα ξενίσει τον σύντροφο σας. Μιλήστε και βρείτε μια κοινή συνισταμένη. Αυτοί που έχουν ερωτικά μπλεξίματα με άτομα, από τον χώρο εργασίας τους, θα πρέπει να είναι πιο μετρημένοι στις επικοινωνίες τους.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: