Ημερήσιες Προβλέψεις – Παρασκευή 08/12

Ημερήσιες Προβλέψεις – Παρασκευή 08/12

Οι αστρολογικές όψεις των ημερών και έναν Άρη στις 09/12 να περνάει στον Σκορπιό, φέρνουν σε κάθε επίπεδο, ανακατατάξεις. Παλιές αγάπες, θα έρθουν και πάλι σε πορεία επανασύνδεσης, φρέσκιοι έρωτες θα γεμίσουν τις καρδιές των μόνων, αλλά και πολύ χρήμα θα έρθει μέσα από εργασιακές δραστηριότητες αλλά και μέσα από έκτακτη βοήθεια.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Εσείς και τα απωθημένα σας, έχετε προβληματίσει, τον άνθρωπο σας. Πολλά αυτά που σας λείπουν. Ίσως και να θυμάστε τις καλές ερωτικές εικόνες,  από μια παλιά σας αγάπη. Πριν να λήξει ο μήνας αυτός – το έτος, εσείς και η καρδιά σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε.

 

Ταύρος: Είσαστε μέσα σε πολλά δέλεαρ και κατακτήσεις, που σίγουρα σας φτιάχνουν την διάθεση και σας βάζουν σε καινούργιες ατραπούς… που θα φέρουν αγάπη και σοβαρές σχέσεις. Από τις αρχές κιόλας της νέας εβδομάδας, θα έχετε και οικονομική ενίσχυση, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Δίδυμοι: Η ερωτική τύχη που σας τυλίγει θα σας φέρει κοντά, σε νέες αγάπες που θα έχουν σχέση με τις δικές σας προδιαγραφές. Ειδικά οι πρόσφατα χωρισμένοι, μέχρι την τελευταία εβδομάδα, του Δεκεμβρίου, θα έχουν επικοινωνήσει και θα έχουν βρεθεί με σκοπό, την επανένωση.

Καρκίνος: Εσείς είστε οι πιο τυχεροί, αυτού του διαστήματος. Με τον ανάδρομο Ερμή να λήγει στις 23/12, να φεύγει από πάνω σας, εσείς θα καταφέρετε να δείτε πιο ξεκάθαρα, τους ανθρώπους που σας περιβάλουν και τις αληθινές τους προθέσεις. Όλα τα άλλα, οικονομικά –εργασιακά…θα έρθουν όπως τα είχατε υπολογίσει.

Λέων: Μην στέκεστε άβουλοι, σε υποθέσεις που σας απασχολούν άμεσα. Όλο το σύμπαν σας υποστηρίζει και σας δίνει στο ερωτικό κομμάτι της καθημερινότητας σας …αυτό και αυτόν που θέλετε. Ακόμη και οι δύσκολες επανασυνδέσεις, θα γίνουν πιο βατές.

Παρθένος: Οι θέσεις που έχετε προβάλει είναι και αυτές που κάνουν τον άνθρωπο σας, να είναι πολύ πιο κοντά σας, και να θέλει μέσα στους ερχόμενους μήνες, να έρθετε πιο κοντά- επίσημα – μόνιμα. Σίγουρα τα άστρα, είναι με το μέρος σας.

Ζυγός: Μπορείτε και να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, για να βρείτε τις εσώτερες σας ισορροπίες. Η όποια ερωτική απογοήτευση και να υπάρχει, αυτή θα υποχωρήσει και στην θέση της θα προκύψει μια ουσιαστική γνωριμία που θα σας δέσει την καρδιά.

Σκορπιός: Η εύνοια της Αφροδίτης είναι επάνω σας και σας κάνει τον πόλο έλξης …για καινούργιο κόσμο, που θα θελήσει  να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.  Εσείς που έχετε αυτήν την εποχή τυχόν διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί.

Τοξότης: Δεν ξέρετε που να πείτε τον πόνο και τον καημό της αγάπης σας. Κάντε λίγη υπομονή και όλα με την πρωτοβουλία, της άλλης πλευράς θα αλλάξουν. Έχετε πολλά ακόμη να περιμένετε, είτε είστε σε νέο έρωτα είτε σε μακρόχρονη σχέση.

Αιγόκερως: Ο ρομαντισμός σας, και η μεγάλη αγάπη που έχετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει… είναι και τα κύρια χαρακτηριστικά, που θα κάνουν αυτό το νέο έτος που πλησιάζει… να είναι το καλύτερο. Πολλές οι δεσμεύσεις οι επίσημες, οι συγκατοικήσεις που θα συμβούν.

Υδροχόος: Θα σας έρθουν νέα από το παρελθόν, που θα συσχετίζονται με κάποια παλιά σας αγάπη, που τώρα θέλει να της δώσετε  μια ακόμη ευκαιρία. Εσείς αν έχετε καινούργια σχέση, μην πάρετε το ρίσκο να την χαλάσετε. Πάνω από όλα σίγουρα να βάλετε τον καλό σας εαυτό.

Ιχθείς: Μην δείχνετε πόσο αγαπάτε, το άτομο που σας ενδιαφέρει, αν μέχρι τώρα από την δική του πλευρά, δεν έχει φανερώσει κάτι ανάλογο. Μέσα, σε αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν ανακατατάξεις, που θα σας σοκάρουν θετικά….και σε μέγιστο βαθμό.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: