Ημερήσιες  Προβλέψεις – Παρασκευή 15/09

Ημερήσιες  Προβλέψεις – Παρασκευή 15/09

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Τα καλά νέα σας πλησιάζουν, και σας κάνουν να ξεχάσετε τις σκοτούρες που έχουν δημιουργηθεί από όλα αυτά που συντρέχουν ….αυτήν την περίοδο στην καθημερινότητα σας. Κάποια παλιά σας γνωριμία, θα εμφανιστεί με διάθεση συμφιλίωσης.

Εύνοια ημέρας: **

Ταύρος: Σκεφτείτε από σήμερα, τι θέλετε να προσφέρετε και να πείτε στον άνθρωπο σας. Οι μέρες σας βοηθούν για να έρθετε πολύ πιο κοντά σε αποφάσεις για την ζωή σας την κοινή

Εύνοια ημέρας: **

 

Δίδυμοι:  Έχετε ξεχάσει σχετικά εύκολα, αυτά τα δύσκολα που περάσατε στο παρελθόν. Είναι σίγουρα λάθος, σαν στάση ζωής. Προσέχετε παραπάνω τον εαυτό σας και που μοιράζετε να συναισθήματα σας.

Εύνοια ημέρας:***

 

Καρκίνος:  Δεν χρειάζεται να δώσετε παραπάνω χρόνο σε άτομα, που έχουν ήδη δείξει τις αρνητικές τους προθέσεις, στις δικές σας προτάσεις. Υπάρχει και ο εγωισμός και η αξιοπρέπεια, σε μεγάλες ποσότητες στο ζώδιο σας.

Εύνοια ημέρας:**

 

Λέων:  Είσαστε ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που αδικεί πρώτα εσάς, και σε δεύτερο επίπεδο, τους λοιπούς εμπλεκόμενους. Πάρτε τον χρόνο σας και μην πιέζεστε για κανέναν λόγο.

Εύνοια ημέρας:***

 

Παρθένος : Δεν έχετε ακόμη πεισθεί για τα συναισθήματα που διατείνεται ότι έχει ο άνθρωπος σας προς εσάς. Έχει έρθει η καταλυτική ώρα, για να κάνει τα λόγια πράξεις και να σας πείσει μέσα από αυτά.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ζυγός:  Ο έρωτας τελικά είναι ένας συνονθύλευμα από λόγια, συναισθήματα και πολλές δράσεις. Αν τελικά από όλα αυτά δεν εισπράττετε τίποτα, τότε δεν υπάρχει και λόγος να παραμένετε σε μια τέτοια σχέση.

Εύνοια ημέρας:*

 

Σκορπιός:  Σίγουρα υπάρχουν κανόνες μέσα σε σχέσεις και συντρόφους. Αυτό είναι και κάτι που και οι δύο πλευρές πρέπει να τηρούν. Επιπροσθέτως για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, απομακρύνετε και τους τρίτους από το μεταξύ σας.

Εύνοια ημέρας:***

 

Τοξότης:  Δεν χρειάζεται να είστε τόσο υπερβολικοί. σε αυτά που προσφέρετε στον άνθρωπο σας. Αφήστε και τον άλλον να σας δείξει τι έχει μέσα στην καρδιά τους για εσάς. Κάτι, που σίγουρα θα σας ανεβάσει την διάθεση.

 

 

Εύνοια ημέρας:***

 

Αιγόκερως:   Η μόνιμη ανακύκλωση του παρελθόντος, σίγουρα δεν μπορεί να σας κάνει να πάτε μπροστά την σχέση σας. Οι μέρες είναι ιδιαίτερα θετικές και γόνιμες έτσι ώστε να βάλετε τα θεμέλια, για το μέλλον με τον άνθρωπο σας.

Εύνοια ημέρας:**

 

Υδροχόος:  Δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσετε την καρδιά κάποιου, πέραν από το να είστε ειλικρινείς και απλά ο καλός σας εαυτός. Η τύχη πάντως, είναι με το μέρος σας; και ειδικά στους  τολμηρούς.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ιχθείς:  Μπορείτε αυτήν την εποχή που έχετε ρέντα στα οικονομικά σας, να ασχοληθείτε πιο σοβαρά πάνω σε αυτό και να διαπρέψετε. Θα είναι και το εισιτήριο και για την καλή αισθηματική σας ισορροπία.

Εύνοια ημέρας:**

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: