Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ημερήσιες Προβλέψεις- Παρασκευή 20/10

Ημερήσιες Προβλέψεις- Παρασκευή 20/10

Οι αστρολογικές όψεις των αργών πλανητών,προσφέρουν ένα κλίμα καλής επικοινωνίας αλλά και εξελικτικής πορείας σε όλα τα ζώδια…μέχρι και την λήξη του μήνα Οκτωβρίου.

Αναλυτικές προβλέψει για όλους:

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάζεται το μυαλό σας με όλα αυτά που συντελούνται στην ζωή σας. Νέος κόσμος υπάρχει και σας προκαλεί αισθηματικά για να εμπλακείτε σε κάτι καινούργιο. Ο κυβερνήτης σας από τα εσώτερα του Ζυγό προσεχώς…. σας δίνει υποστηρικτικές όψεις που θα ανεβάσουν και πάρα πολύ και στην καριέρα σας. Ταξίδια, γάμοι και μεγάλες αγορές μπορούν να ξεκινήσουν ήδη από αυτόν τον  μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη από την θέση της, μόνο αγάπη μπορεί να σας φέρει και καινούργια πρόσωπα που θα σας αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για την αγάπη και τα συναισθήματα γενικότερα. Πολλές οι καλές ειδήσεις, που θα έρθουν και για τους χωρισμένους που έχουν την καλή διάθεση να προσπαθήσουν αληθινά για επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναβάλλετε τίποτα από όλα αυτά που προγραμματίζετε για τον Οκτώβριο. Ο διάσημος στις επικοινωνίες κυβερνήτης σας, είναι δίπλα στην Αφροδίτη με αποτέλεσμα εσείς να έχετε ένα προβάδισμα για όλες σας τις επιδιώξεις. Οι μέρες μετά την νέα σελήνη ….θα είναι δύσκολες για αυτούς που είναι μόνοι τους σε επίπεδο ψυχολογίας. Όμως ο Νοέμβριος…. έρχεται με αλλαγές και ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζείτε μια μπερδεμένη εποχή που και στον τομέα των αισθηματικών αλλά και στα επαγγελματικά είναι μετέωρα. Δίας και Αφροδίτη σας τροφοδοτούν με πολύ καλές όψεις, έτσι ώστε να βάλετε επιτέλους μια σειρά σε όλα αυτά που …δεν πρέπει η νέα εποχή να τα βρει σε εκκρεμότητα. Αυτοί που κάνουν τολμηρές σκέψεις, για γάμο και γενικότερα κάποια ποιο επίσημη δέσμευση, θα ήταν καλύτερα να περιμένουν τα μέσα 2018.

ΛΕΩΝ: Είστε οι κυρίαρχοι της εποχής με έναν Κυβερνήτη από τον αέρινο οίκο του Ζυγού,  να σας σπρώχνει, προς την ολοκλήρωση των στόχων σας, είτε αυτά είναι αισθηματικά ή εργασιακά. Μετά τις 22 του μήνα, υποθέσεις οικογενειακών και περιουσιακών, θα βγουν στην επιφάνεια και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Ακόμη και αυτοί που δηλώνουν μόνοι, θα μπλεχτούν με νέες αγάπες και αξιόλογα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλα είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα, ή απλά να τερματιστούν από την ζωή σας. Είστε το μοναδικό ζώδιο που τις επόμενες εβδομάδες, θα κάνουν κάθετες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Οι περισσότεροι αυτό που αποζητούν είναι μια ήρεμη και γαλήνια καθημερινότητα, χωρίς ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα έχουν σοβαρές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Όλα αυτά που σας έχουν λείψει, θα σας φανερωθούν από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου μήνα του Σκορπιού. Η εποχή επιτάσσει διακοπές, χαλαρό ύφος και πολλές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας για τα κοινά- μελλοντικά σας σχέδια. Το 3ο δεκαήμερο θα υπάρξουν και πολλές ξαφνικές συναντήσεις που ίσως και να ανατρέψουν πλάνα και προγράμματα. Η Αφροδίτη , θα φανερώσει και κρυφούς έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε αυτό τον μήνα που εξελίσσεται….καμία απολύτως βιαστική κίνηση. Θα ήταν λάθος. Από όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα θα πρέπει να συγκεντρώσετε την γνώση και την εμπειρία, και να κάνετε αυτό που πρέπει για τον εαυτό σας, πρωτίστως. Σημαντικές και οι συζητήσεις που θα ανακύψουν μέσα σε δεσμούς και γάμους, που θα αλλάζουν το τοπίο του τώρα προς ένα καλύτερο και πιο ξεκάθαρο αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της δουλειάς, με τον άνθρωπο σας, μπορούν να σας απογειώσουν την ψυχολογία. Με τον Άρη και τον Κρόνο, πολλά αυτά που θα βγουν από την αφάνεια και θα σας αποδώσουν, όλα αυτά που σας έλειψαν τους τελευταίους μήνες. Συναισθηματικά ζητήματα που εκκρεμούν θα λάβουν τέλος, αλλά και οικονομικά αιτούμενα θα αποφέρουν τα αναμενόμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να λετε ότι είσαστε μόνοι, αυτήν την περίοδο, αλλά στην πραγματικότητα το χαίρεστε. Οι περισσότεροι του ζωδίου, έχουν βγει από σχέσεις που μόνο τους ταλαιπώρησαν σε κάθε επίπεδο. Τώρα που ο Ερμής έχει περάσει δίπλα στον Ζυγό , θα δείτε ότι και η δική σας διάθεση θα γίνει ακόμη καλύτερη. Κάτι που μπορεί να έλξει πολύ καινούργιο κόσμο στους κύκλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σημάδια είναι εμφανή. Κάτι αλλάζει, κάτι εξελίσσεται. Οι προσπάθειες σας για να σώσετε συναισθήματα, σχέσεις και δεσμούς γενικότερα, είναι εδώ σαν ώριμο αποτέλεσμα. Όλα τα αστρολογικά της περιόδου σας δίνουν την υποστήριξη τους έτσι ώστε να απολαύσετε το υπόλοιπο του Φθινοπώρου-Χειμώνα. Οι μοναχικοί του ζωδίου θα έρθουν κοντά σε νέα πρόσωπα που ίσως και μέσα από εκεί να προκύψουν παθιασμένοι έρωτες!

ΙΧΘΕΙΣ: Μπορείτε να καταστρώσετε τα σχέδια σας. Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και τις επιθυμίες σας. Χωρισμένοι σύντροφοι τώρα μπορούν να κάνουν την προσπάθεια τους για επανασύνδεση. Νέοι έρωτες θα εξελιχτούν τάχιστα και θα αποδείξουν τα καλά τους χαρτιά. Πολλά τα ανταλλάγματα που θα ζητηθούν από όσους είναι σε χιλιομετρικές αποστάσεις, και πια δεν αντέχουν να μην είναι κοντά σε φυσική επαφή.

 

Αρέσει σε %d bloggers: