Ημερήσιες Προβλέψεις – Πέμπτη 16/11

Ημερήσιες Προβλέψεις – Πέμπτη 16/11

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός:

 Η ρομαντική σας διάθεση, θα γίνει αντιληπτή από άτομα που κινούνται στα περιβάλλοντα σας και τώρα τους δίνετε η μοναδική ευκαιρία για να σας πλησιάσουν. Δεν χρειάζεται εσείς να προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε, απλά μείνετε ο εαυτό σας.

Ταύρος:  Είσαστε έντονα προβληματισμένοι. Τίποτα δεν φαίνεται σύμφωνα με τα προγράμματα σας. Οι ανάδρομοι Πλούτωνας-Ουρανός , σας βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Αυτό είναι κάτι που θα λήξει στο τέλος του Νοεμβρίου. Χωρισμένοι σύντροφοι, θα έρθουν σε επικοινωνιακή επαφή, άμεσα.

Δίδυμοι:

Οι καλές ημέρες είναι μπροστά σας. Το επόμενο 3ημερο, είναι άκρως γόνιμο. Είσαστε σε μια διασταύρωση σκέψεων και δράσεων, που συσχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Δείξτε τις καλές σας προθέσεις, και επιτρέψτε στους τρίτους να σας πλησιάσουν.

Καρκίνος: 

Έχετε κάνει τα πάντα για να φέρετε σε μια ισορροπία την προσωπική σας ζωή, που συνεχώς σκοντάφτει σε τρίτα πρόσωπα από το παρελθόν. Οι τελευταίες ημέρες του Σκορπιού, θα δώσουν ευκαιρίες για να φωτιστούν καταστάσεις που στο τώρα, μόνο πονάνε.

Λέων:

Η διπλωματική προσέγγιση στα σοβαρά θέματα μέσα στην ερωτικό σας δεσμό, σίγουρα δεν θα λύσουν όλα αυτά που έχουν μαζευτεί. Τώρα που ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη, σας ενισχύει προκειμένου να κάνετε την κίνηση που τόσο καιρό δεν τολμούσατε.

Παρθένος:

Η δυναμική που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας, για έναν περίεργο λόγο, έχει σιγάσει, μαζί με το πάθος σας για τον άνθρωπο της ζωής σας. Αυτό είναι κάτι που πριν εισέλθει το 2018…θα πρέπει να το διορθώσετε. Ακόμη και οι ελεύθεροι πρέπει να κάνουν την κίνηση τους, για να συμπληρώσουν την μοναξιά τους.

Ζυγός:

Είσαστε κάτω από δυσμένεια στον ψυχολογικό τομέα και αυτό σας κάνει αρκετά δύστροπους προς τα περιβάλλοντα σας. Από το τέλος της νεας σελήνης στις 18-19/11, στον άξονα Σκορπιών – Ταύρου, τα πράματα θα καλυτερέψουν πολύ περισσότερο, και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας.

Σκορπιός:

Έχετε βάλει σαν κύριο σκοπό σας, να μην επιτρέψετε τίποτα άσχημο να περάσει μέσα στον Δεκεμβρίου. Οι μέρες είναι άκρως δημιουργικές για όλα τα ζώδια της Γης. Για εσάς και με τον Δία να σας υποστηρίζει μπορείτε να δώσετε λύσεις, σε ότι είναι σε δίλημμα στο μυαλό σας.

Τοξότης:

Μεταδίδετε την θετική ενέργεια σας, παντού. Αυτό σίγουρα και άμεσα θα έλξει και έναν καινούργιο έρωτα που θα σας δώσει μια ανάσα, στην γενικότερη, ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Ακόμη και ζευγάρια που έχουν μετρήσει πολλά χρόνια κοινής πορείας, θα ανανεωθούν μέσα από κοινές δραστηριότητες.

Αιγόκερως:   

Ψάχνετε για να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες είναι δύσκολες, γενικότερα. Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην δίνετε το 100% των δυνάμεων σας, σε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν απογοητεύσει.

Υδροχόος:

Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι στα αισθηματικά σας. Ο νέος μήνας του Τοξότη, θα σας φέρει ανέλπιστες χαρές σε όλα. Ενεργοποιηθείτε από τώρα που τα αστρολογικά είναι εξαίσια και αδράξτε τις ευκαιρίες, που θα βγουν και ιδίως σε ότι αφορά τα οικογενειακά ζητήματα.

Ιχθείς:

Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα-Δίας, θα σας επιτρέψει να κάνετε τις αλλαγές – διορθώσεις που ζητάτε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Συμμαχικά θα δείτε να κινείται ο σύντροφος σας. Αυτοί που σκέφτονται για δέσμευση μέσα στο τρέχον 2017, θα έχουν μικρές καθυστερήσεις.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: