Ημερήσιες Προβλέψεις – Σαββάτο 02/12

Ημερήσιες Προβλέψεις – Σαββάτο 02/12

 

 

Το  πρώτο δεκαήμερο του μήνα Δεκεμβρίου…δίνει τις ποικίλες ευκαιρίες, στον ζωδιακό κόσμο για να ενεργοποιήσει τις  στάσιμες καταστάσεις που αφορούν σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

 

Αναλυτικές προβλέψεις:

 

Κριός:  Οι μέρες σας έχουν κάτι ιδιαίτερο και το μόνο που θέλετε, είναι να βρείτε και πάλι την καλή σας φόρμα… και ψυχολογικά και σε αισθηματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την καλή εποχή και μην χάνεστε μόνο μέσα στο άτυχο σας παρελθόν.

Ταύρος:  Μπορεί να έχουν ειπωθεί άσχημα λόγια από την μεριά του ανθρώπου σας, αλλά αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αλλάξει. Θα δείτε πιο ζεστά επικοινωνιακά πλησιάσματα, που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

 

Δίδυμοι: Είσαστε γεμάτοι από ενέργεια και ενθουσιασμό. Αυτό το έχει  λοιπόν προκαλέσει ένας νέος έρωτας, που σίγουρα τον είχατε ζητήσει από τον σύμπαν, και ο ασταμάτητος Κυβερνήτης σας, σας τον φανέρωσε.  Αυτήν την φορά προσέξτε μην κάνετε άλλα λάθη.

 

Καρκίνος:   Αυτά που σας έχουν πει και έχετε μάθει, για το άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι αληθή και απογοητευτικά. Μην χάσετε λοιπόν παραπάνω χρόνο από την καθημερινότητα σας. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και περάστε σε πιο λογικές καταστάσεις.

 

Λέων:  Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε τον άνθρωπο σας …αλλά και το οικείο του περιβάλλον, να σας πλησιάζουν και να γίνονται πιο προσιτά προς εσάς. Δώστε λίγο χρόνο σε εσάς, και στην άλλη πλευρά, προκειμένου και επιτέλους, να έρθει η ισορροπία.

 

Παρθένος: Βιάζεστε να ακούσετε τις ερωτικές εξομολογήσεις, από τον άνθρωπο σας. Αυτό άθελα σας, τον πιέζει και πιθανόν να έχετε διαφορετικές αντιδράσεις. Τα καλύτερα και τα πιο ουσιαστικά να τα περιμένετε …από τις αρχές του μήνα

 

Ζυγός:  Μπορεί αυτήν την εποχή να είστε μόνοι σας, αλλά  μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβετε περίεργες ειδήσεις, από έναν παλιό σας έρωτα, που επιθυμεί να συζητήσετε και να πάρετε αποφάσεις, και αυτήν την φορά υπό νέους όρους… και όρια. Το χρήμα σας ακολουθεί.

 

Σκορπιός: Είσασταν ιδιαίτερα άτακτοι αυτό το διάστημα, αλλά κάτι ποιοτικό να σας ζεστάνει την καρδιά, δεν βρήκατε. Δεν πειράζει. Μεγάλες επιτυχίες ωστόσο σας περιμένουν, στα οικονομικά – επαγγελματικά σας. Από Σεπτέμβριο οι μεγάλες αγάπες.

Τοξότης:  Δεν έχει κανένα νόημα πλέον, να κυνηγάτε με όλους τους τρόπους, κάποιον που είτε σας δυσκολεύει στις επικοινωνίες, είτε σας δείχνει με την συμπεριφορά του, ότι δεν θέλει κάτι περισσότερο. Δεν πειράζει, τα καλύτερα είναι απλά μπροστά σας.

 

Αιγόκερως: Με τον Ανάδρομο Ερμή εσείς 03/12, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, καθώς κάποιος από τον εργασιακό – κοινωνικό σας κύκλο, θα σας εξομολογηθεί έρωτα μεγάλο. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς μην απαντήσετε άμεσα και σε τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Υδροχόος:  Έχετε χάσει χρόνο και ενέργεια, με το να περιμένετε κάποιον να ασχοληθεί μαζί σας. Αν και μέχρι να λήξει το 2017 δεν έχει έρθει κάτι…σαν σινιάλο… τότε απλά προσπεράστε το. Η ζωή τρέχει μπροστά και κανείς δεν περιμένει!

Ιχθείς:  Έχετε μια μεγάλη αγωνία για το μέλλον της δύσκολης σχέσης, που διατηρείτε. Αυτό είναι και κάτι που το σκέφτεται και ο άνθρωπος σας, που έχει την καλή διάθεση, να ξεκινήσει μια προσπάθεια που θα σας ανανεώσει.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: