Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ημερήσιες  Προβλέψεις – Τετάρτη 18/10

Ημερήσιες  Προβλέψεις – Τετάρτη 18/10

 

 

Κριός: Τώρα που ο κυβερνήτης σας είναι στο ζενίθ της δυναμικής του, εσείς θα πρέπει να κάνετε κάτι καλύτερο, από το απλά, να κοιτάτε το σύμπαν και να περιμένετε κάτι να συμβεί ξαφνικά. Αν υπάρχει αισθηματικό πρόβλημα, είναι ίσως και η πιο κατάλληλη εποχή, για να λύστε προβλήματα, που έχουν ριζώσει εδώ και μήνες.

Ταύρος: Η νέα σελήνη στις 20/10, επηρεάζει όλο τον κόσμο του ζωδιακού…που θα γίνει αρκετά πιο εξωστρεφής και σίγουρα πιο φλύαρος σε κάθε έκφανση του. Ειδικά εσείς, που έχετε παράλληλες καταστάσεις στην αισθηματική σας πραγματικότητα, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί. Ωστόσο, κάποια στιγμή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και το τοπίο!

 

Δίδυμοι: Έχετε πολλά να κάνετε αυτές τις ημέρες. Το πιο σοβαρό όλων να λύσετε άμεσα τις παρεξηγήσεις και τα λάθη …που έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας. Είσαστε από τα πιο εύκολα και καλόπιστα ζώδια, που μέσα από την δυναμική της εποχής, που μπορεί να δέσει και να λύσει και αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

 

Καρκίνος: Το δυναμικό αστρολογικό γεγονός της νέας σελήνης, σας φωτίσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας, και ειδικά στα αισθηματικά σας, που είχαν πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες εβδομάδες. Υπάρχουν πολλά μυστικά και κρυμμένες πληροφορίες …που θα σας αποκαλυφθούν και θα σας εκπλήξουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Λέων: Με την νέα σελήνη, να σας ευνοεί, εσείς μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Όλα αυτά που σας απασχολούν είτε είναι οικονομικά, είτε αισθηματικά, θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως και με προτροπή θετική, των άλλων συμβαλλομένων, μαζί με σοβαρές προτάσεις. Ακούστε και δεν θα βγείτε χαμένοι. Υπάρχει για τους αδέσμευτους και μια περίπτωση, αυτές τις ημέρες να πέσουν πάνω σε κάποια παλιά τους ερωτική περιπέτεια.

 

Παρθένος: Μπορείτε να πάρετε επιτέλους μια βαθιά ανάσα από την πληθώρα των δύσκολων καταστάσεων που ζείτε σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Όλη η νέα εβδομάδα,  θα έχει πολλές ευκαιρίες για επικοινωνίες αλλά και συναντήσεις που θα δώσουν λύσεις. Όσοι είναι  μόνοι, θα δεχτούν προτάσεις αλλά και έμμεση πολιορκία από νέο κόσμο. Πιθανόν να υπάρξει και μια ξαφνική είδηση …από νομική – οικονομική σας υπόθεση.

 

Ζυγός: Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους Ζυγούς, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται και να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι περισσότεροι που έχουν σοβαρή – σταθερή σχέση, θα καταφέρουν να την επισημοποιήσουν με μικρές καθυστερήσεις, μέσα στον επόμενο μήνα του Σκορπιού. Σε αυτό θα έχετε και το καλύτερο οικονομικό στοιχείο να σας σας ωθεί.

 

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί, που είχαν βγει από ερωτική απογοήτευση ή έντονο χωρισμό. θα βρουν το σθένος, να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, μέσα από νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και θα βοηθήσουν, σε μια καλύτερη και πιο σταθερή ψυχολογία. Αυτοί που είναι σε μεγάλους δεσμούς, θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη, πριν λήξει ο μήνας του Οκτωβρίου.

 Τοξότης: Εύνοια, είναι αυτήν την εποχή, να είστε τελείως μόνοι σας, και χωρίς τα βάρη μια συναισθηματικής σχέσης. Δικαιούστε καιρού ανάπαυσης και προσαρμογής στα καινούργια δεδομένα της ζωής, και υπό την επήρεια του ισχυρότατου φαινομένου της νέας σελήνης, που θα σας δώσει το πράσινο φως για έναρξη και αναζήτησης συντρόφου ζωής.

Αιγόκερως:  Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που σας υποστηρίζει από τον Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον Σκορπιό, που πλησιάζει, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με κόσμο, κοντά στις δικές σας επιθυμίες και θέλω.

Υδροχόος:  Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια του αέρα, και κυρίως τους Υδροχόους Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή. Όσοι έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι, θα μπορέσουν επιτέλους να προσεγγιστούν από πρόσωπο, της αρεσκείας τους.

Ιχθείς: Υπάρχει μια κατάσταση αναμονής και αυτό είναι κάτι που δεν το αντέχετε. Αυτό που έχει να κάνει με την αισθηματική σας πραγματικότητα που δεν σας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση. Με το έντονο φαινόμενο της νέας σελήνης 20/10…εσείς θα καταφέρετε να ισορροπήστε το μέσα σας …αλλά και την ψυχολογία σας. Θα αφήσετε τις παλιές εμπειρίες να ξεχαστούν αλλά ….και να ανοίξετε το παράθυρο της καρδιάς σας, σε νέους ανθρώπους.

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: