Ημερήσιες προβλέψεις: Τετάρτη 29/11

Ημερήσιες προβλέψεις: Τετάρτη 29/11

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Είσαστε απόλυτα ειλικρινείς με τα αισθήματα σας, για τον άνθρωπο που έχετε στην ζωή σας. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σε κάτι νέο.

Ταύρος: Όλα έχουν ένα όριο και εσείς, το έχετε ξεπεράσει απλά και μόνο για να δείχνετε καλοί στους άλλους. Αυτό από μόνο του πια σαν στάση ζωής πρέπει να αλλάξει.

Δίδυμοι: Κάποια στιγμή θα πρέπει και εσείς να ξεχάσετε, όλα αυτά τα άσχημα που έγιναν στο παρελθόν σας… και να ανοίξετε τα μάτια σας στα καλά που σας περιτριγυρίζουν.

 

Καρκίνος: Τα λόγια που σας έχει πει το ταίρι σας, τα εννοεί όλα και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα δείτε αυτά να υποστηρίζονται και με πράξεις.

 

Λέων: Η διάρκεια στην σχέση σας, δεν σας εξασφαλίζει και την αληθινή αγάπη. Ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγές και συζητήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει καιρό.

 

Παρθένος: Οι σκέψεις που κάνετε για πιο παλιές ιστορίες, ίσως και να μην σας επιτρέπουν να πάτε την ζωή σας ένα βήμα πιο κάτω. Υπάρχουν πολλά ακόμη να ζήσετε.

Ζυγός: Μπορεί να αισθάνεστε μια κούραση μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό μπορεί να ξεπεραστεί, μέσα από τις δικές σας δράσεις.

 

Σκορπιός:  Αισθάνεστε μπλεγμένοι ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το ξεκαθαρίσετε, αν δεν θέλετε εκπλήξεις.

 

Τοξότης: Προς την αρχή αυτού του νέου μήνα… θα υπάρξουν πολλές και ευχάριστες εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας, που τον τελευταίο καιρό, είχε χάσει την ένταση του.

 

Αιγόκερως: Οι τρόποι που προσπαθείτε να φέρετε κάποιον πίσω στην ερωτική σας ζωή, ίσως και να είναι λάθος. Βγάλτε στην επιφάνεια τον διπλωματικό σας εαυτό.

 

Υδροχόος:Είσαστε πια ανακουφισμένοι, που έχετε βγει από έναν δεσμό που μόνο σας πίεζε και σας έκανε να έχετε ανασφάλειες ακόμη, και για εσάς.

Ιχθείς: Με τον άνθρωπο σας, να σας υποστηρίζει σε όλα αυτά που ζητάτε, να είστε σίγουροι, ότι μέσα σε αυτόν τον μήνα του Δεκεμβρίου, θα έχετε προτάσεις για δεσμεύσεις.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: