Ημερήσιες Προβλέψεις – Τρίτη 06/02

 

Ημερήσιες Προβλέψεις – Τρίτη 06/02

Διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας.

Κριός : Για κάποιον λόγο, δεν θέλετε να δώσετε ευκαιρίες σε κάποιον πρώην εραστή σας, που τόσο καιρό σας πολιορκεί και προσπαθεί, να ξανα-κερδίσει την καρδιά σας. Μια πιθανότητα είναι να έχετε προχωρήσει, και μια άλλη, να μην τον εμπιστεύεστε πια. Τουλάχιστον δώστε άμεσα …τις ειλικρινείς σας απαντήσεις.

Ταύρος : Στο  κατώφλι σας, θα πέσει ένας νέος έρωτας, που τόσο πολύ αυτήν την περίοδο έχετε ανάγκη. Πιθανόν να είναι και κάποιο άτομο που έχετε στους κύκλους σας. Στα θετικά είναι και μια είδηση …που θα έρθει από τον εργασιακό σας τομέα, και θα σας ανακουφίσει.

 

Δίδυμοι : Υπάρχει μια νευρικότητα μέσα στην σχέση σας, η οποία ξεκινάει και τελειώνει στην ζήλια σας και πιθανόν στην ανασφάλεια σας, που έχει πολλαπλασιαστεί, λόγω του ότι ο άνθρωπος σας, δεν είναι και τόσο κοντά σας αυτήν την εποχή. Κρατήστε καλύτερα, χαμηλούς τόνους και μην χαλάτε την εικόνα σας, φάση είναι …και θα την ξεπεράσετε.

 

Καρκίνος : Όλα αυτήν την εποχή που όλα έχουν πάρει καλά, εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε ρυθμούς, και να κυνηγήσετε όλα αυτά που θέλετε σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Τύχη θα έχουν και κάποιοι, που είναι στα ερωτικά τους χωρισμένοι και θέλουν να τα ξαναβρούν …με τον άνθρωπο τους.

 

Λέων : Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, στον έρωτα και αυτό είναι και κάτι που θα σας βάλει σε πρόβλημα….και το ξέρετε. Οι μέρες έχουν να σας δώσουν και εκπλήξεις από το παρελθόν σας, που έρχεται και ζητά μόνιμη επανένωση. Εσείς είστε αυτοί, που έχετε το κλειδί της καρδιάς σας, άρα δώστε το κάπου που να αξίζει.

 

Παρθένος : Μάλλον έχετε μπλέξει την προσωπική σας ζωή, με την επαγγελματική και αυτό, σας έχει κάνει να μην ξέρετε πια …πώς να χειριστείτε άτομα και καταστάσεις. Για αρχή, επικεντρωθείτε στην άνοδο των οικονομικών σας, και σε δεύτερο στάδιο, ξεκαθαρίσετε τι και ποιον θέλετε αισθηματικά.

 

Ζυγός : Ο άνθρωπος που αγαπάτε, αλλά για πρακτικούς λόγους, αυτήν την εποχή δεν είναι κοντά σας, αλλά έχει να σας πει κάποια πράματα, που θα σας ευχαριστήσουν σίγουρα. Οι μέρες έχουν τύχη …και για όσους θα προσπαθήσουν ακόμη και με έμμεσο τρόπο, να επανασυνδεθούν.

 

Σκορπιός : Τα περιβάλλοντα και οι καταστάσεις …που ζει και κινείται ο άνθρωπος σας, δεν του επιτρέπουν να είναι μαζί σας όσο και όπως εσείς…επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται από την δική σας την μεριά, που σίγουρα αδικήστε, να κάνετε κάτι περισσότερο….καθώς από τον ερχόμενο μήνα του Ιχθύ, θα έχετε και τις θετικές εξελίξεις.

 

Τοξότης : Έχετε σκορπίσει τον εαυτό σας, και έχετε χάσει την ώρα σας, με το άτομο, που κάποτε σας ενδιέφερε, αλλά στο τώρα σας δείχνει έναν χαρακτήρα, που δεν σας ταιριάζει τελικά. Φυσικά μιλήστε, παραθέστε τα ζητήματα που σας απασχολούν….και οι τελικές αποφάσεις είναι δικές σας.

 

Αιγόκερως : Υπάρχει από τη μεριά του ανθρώπου σας, και στην δική του ζωή, κάποιο οικονομικό –ηθικό, θέμα που ακόμη δεν του επιτρέπει να κάνει… κάτι πιο σοβαρό – επίσημο μαζί σας. Από την Άνοιξη αυτό, θα αρχίσει να  υποχωρεί και να αλλάζουν οι ισορροπίες …υπέρ σας.

 

 

Υδροχόος : Μπορεί να έχετε διαπληκτιστεί ή να έχετε χαθεί, αυτόν τον καιρό με το άτομο που αγαπάτε, αλλά να μην ανησυχείτε. Οι μέρες και οι καταστάσεις, θα σας φέρουν και πάλι σε επικοινωνία και αισθηματικές συναντήσεις, που σίγουρα θα ανοίξουν τον δρόμο της επανασύνδεσης. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα.

 

Ιχθείς : Μέσα από τον διπλωματικό σας λόγο και τα τρυφερά σας λόγια, σίγουρα θα καταφέρετε να έρθετε και πάλι πιο κοντά, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είτε αυτός είναι κάποιον πρώην εραστή σας, είτε αυτός είναι κάποιος για τον οποίο προσωπικά ενδιαφέρεστε, αλλά ακόμη τα πράματα δεν έχουν εξελιχθεί.

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: