Ημερήσιες προβλέψεις- Τρίτη 10/10

Ημερήσιες προβλέψεις- Τρίτη 10/10

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Αν πραγματικά και πρακτικά κοιταχτείτε στον καθρέφτη, θα αντικρίσετε την πραγματική σας εικόνα και προσωπικότητα?! Μήπως αυτό που ζείτε στο τώρα, έχει φθείρει αυτό που είστε?!

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Ποτέ οι σκέψεις από μόνες τους δεν βοήθησαν κανέναν να προοδεύσει. Αν τελικά θέλετε να δείτε την σχέση σας να εξελίσσεται …κάντε κάτι πιο δυναμικό.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Με έναν Ερμή να πηγαινει στον Σκορπιό… δεν μπορείτε να ελπίζετε σε θαύματα της αγάπης. Αφήστε όμως και τους άλλους να κάνουν τη προσπάθεια τους.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Είσαστε μέσα στην μετριοπάθεια αυτήν την εποχή, κάτι που ο σύντροφος σας το χαρακτηρίζει ρευστό και θολό. Βρείτε λοιπόν την ισορροπία σας και κερδίστε τους πάντες.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις και το μόνο που ζητάτε, είναι να τις εκφράσετε στον άνθρωπο σας. Αν αυτό που θέλετε είναι μια εν δυνάμει δέσμευση, θα πρέπει να έχετε και τις κατάλληλες οικονομικές βάσεις.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Τα όνειρα σας είναι ένα βήμα, πριν γίνουν πραγματικότητα. Κάντε λίγο υπομονή και το άτομο …που δεσμεύει την καρδιά σας, έχει πάρει την καταλυτική απόφαση, να σας έρθει με προτάσεις ζωής.

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Εκεί που βρίσκεται η Αφροδίτη, μόνο εντάσεις και κουτσομπολιά μπορεί να φέρει μέσα στον δεσμό σας. Μην δώσετε πολύ σημασία, σε νεύρα ….και απλά συνεχίστε το καθημερινό σας πρόγραμμα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είσαστε μέσα σε όλα. Κοινωνική ζωή, ταξίδια, έντονη ψυχαγωγία και καινούργιες γνωριμίες. Αυτό σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση. Για εσάς του δεσμευμένους, ίσως και να δημιουργήσει ανασφάλεια στον άνθρωπο σας.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε έντονες προσωπικότητες και  λίγοι είναι αυτοί, που  μπορούν να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, κάποιος θα ξεκινήσει να σας πολιορκεί και μέχρι να σας κατακτήσει.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Είναι μια καλή περίοδος, για να ξεκινήσετε με τον άνθρωπο σας, να βλέπετε λίγο πιο σοβαρά την σχέση σας. Ανήκετε στα ζώδια που αυτό το Φθινόπωρο… θα έχουν το ρεκόρ των δεσμεύσεων αλλά και των επισημοποιήσεων.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Μπορεί στο τώρα να είσαστε ψυχικά κουρασμένοι, αλλά δεν υπάρχει λόγο να ξεσπάτε σε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ασχοληθείτε με καταστάσεις και χόμπυ, που σας ηρεμούν και σας κάνουν να βρίσκετε την πολύτιμη ισορροπία σας.

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Είσαστε ένα βήμα, πριν μιλήσετε ανοιχτά στον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα μελλοντικά όνειρα που έχετε σκεφτεί. Στέκεστε σαν ζώδιο,  κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, άρα όλα αυτά θα γίνουν και σύντομα πραγματικότητα.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: