Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ημερήσιες Προβλέψεις – Τρίτη 12/12

Ημερήσιες Προβλέψεις – Τρίτη 12/12

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός: Συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις είναι στο πρόγραμμα σας για τις επόμενες ημέρες, και με πολύ κόσμο. Τώρα  ο Ήλιος σιγά – σιγά εμβαθύνει στον Τοξότη, σας αφήνει μια πιο ξεκάθαρη ματιά για όλους αυτούς που σας περιτριγυρίζουν. Ευκαιρίες θα έχετε μέχρι και τα τέλη του μήνα, για να προωθήσετε την δουλειά και γενικότερα τα οικονομικά σας.

Ταύρος:Βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς επιζητείτε από τον σύντροφο σας. Μην παρασύρεστε πλέον από τους ρυθμούς της άλλης πλευράς, όσο και αν αγαπάτε. Οι πλανητικές όψεις του Ερμή, σας δίνουν την ισχύ για να σταθεροποιηθείτε σαν ζευγάρι – γάμος, και να δώσετε προτεραιότητα στην ανανέωση σας. Αυτήν την περίοδο θα έχετε και την υλική υποστήριξη που επιθυμείτε.

Δίδυμοι: Το επόμενο διάστημα που ανοίγεται μπροστά σας μέχρι τα τέλη του μήνα,  είναι αρκετά κρίσιμο για την προσωπική  σας ζωή. Αντιμετωπίστε τις παρούσες δυσκολίες και τα τρίτα άτομα με θάρρος και λογική. Μην κλείνεστε στον αυτό σας και δράστε μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Πολλά και τα ευχάριστα για την οικονομική σας κατάσταση.

Καρκίνος: Εστιάστε στην δική σας προσωπική εξέλιξη μόνο και προστασία. Έχετε ήδη αποδυναμωθεί από τα περίεργα και τα δύσκολα, που σας έχουν ανακύψει τους τελευταίους μήνες. Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, μέχρι τις αρχές του 2018, είναι θετικές στο να ισορροπήστε την προσωπική σας ζωή, ακόμα και μετά από χωρισμό – διαζύγιο.

Λέων:  Πάρτε τις σωστές πρωτοβουλίες και σώστε την σχέση – γάμο σας. Αναμένονται αναταράξεις και δυσκολίες μετά τις 15/12, που θα κλονίσουν μέχρι και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συντρόφου –συζύγου σας. Κλείστε τις πόρτες στους ‘τρίτους.  Οι ελεύθεροι θα δουν ανάκαμψη της ερωτικής τους ζωής,  μετά τις 20-12.

 

Παρθένος:  Ο έρωτας αυτήν την περίοδο έχει τον κυρίαρχο ρόλο στην ζωή σας. Ακόμη και αυτοί που είναι μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα δουν μια καλυτέρευση που θα τους κάνει να αισθανθούν πολύ πιο ασφαλείς. Οργανώστε τις γιορτινές σας μετακινήσεις, σας έρχονται πολλές και καλές προτάσεις, για γενικότερη ψυχαγωγία.

Ζυγός:  Αναγνωρίστε  τα σημάδια των καιρών και μην επαναπαύεστε. Αν πραγματικά θέλετε να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση ή να ξαναπλησιάσετε ένα πρώην ταίρι σας, τότε κάντε το. Ο Άρης – Δίας, σας δίνουν την δυνατότητα και την αστρολογική υποστήριξη, να καταφέρετε να σταθείτε υλικά, αλλά και να πείσετε για τα αληθινά συναισθήματα σας.

Σκορπιός: Μην επιμείνετε να κρατήσετε στην ζωή σας, κάποιον που θέλει να αποχωρήσει. Είναι μια στάση που δεν αρμόζει στο ζώδιο σας. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν μετά τα τέλη 2017, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή σας. Αναζητήστε την ευτυχία σε καινούργιες προσωπικότητες που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Κυνηγήστε και τον τομέα των επαγγελματικών σας, που δείχνει πολλά υποσχόμενος.

Τοξότης : Κάντε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, καθώς πολλά θα σας προκύψουν στον επόμενο  διάστημα, που πρέπει να σας βρει ενωμένους. Οι θολές – περίεργες σκέψεις που κάνετε για διατήρηση και τρίτων  καταστάσεων , θα πρέπει να αποβληθούν άμεσα από το μυαλό σας. Τα αστρολογικά δεν ευνοούν υπόγειες υποθέσεις.

Αιγόκερως: Μην βιαστείτε να πείτε το τέλος από την δική σας πλευρά, χάριν μιας καινούργιας αγάπης ή έστω ενθουσιασμού, που θα προκύψει στην ζωή σας μέχρι τα τέλη του μήνα. Οι Άρης και Ποσειδώνας δημιουργούν ερωτικά διλήμματα,  που θα σας δημιουργήσουν αργότερα αρκετά πρόβλημα. Μην ανοίγετε έτσι εύκολα τις πόρτες  της καρδιάς σας.

Υδροχόος:  Μην φοβηθείτε να τολμήσετε να κάνετε το πρώτο και αληθινό βήμα σε μια νέα και ίσως σοβαρή  γνωριμία, που θα προκύψει μέσα στη εποχή του Ταύρου.  Οι δεσμευμένοι,  Υδροχόοι, θα είναι τυχεροί καθώς θα δεχτούν πρακτικές προτάσεις από το  ταίρι τους για κάτι περισσότερο. Θετικά και τα νέα που θα προκύψουν, από τις οικονομικές σας δράσεις.

Ιχθείς:   Αναμένετε να σας προσεγγίσουν.  Αυτό είναι πιθανόν να συμβεί από ένα άτομο του παρελθόντος σας, που ακόμα,  δεν έχετε και εσείς οι ίδιοι ξεχάσει. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ιχθύων, έκανε πίσω από την προσπάθεια της,  λόγω των οικονομικών δυσκολιών που είχε τότε, αλλά που στο τώρα και  τις επόμενες εβδομάδες, θα βελτιωθούν αρκετά.

 

Αρέσει σε %d bloggers: