Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ημερήσιες προβλέψεις. Τρίτη 17/10

Ημερήσιες προβλέψεις. Τρίτη 17/10

 

Η τελευταία εβδομάδα του Ζυγού…. θα δώσει πολλές ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια, να λήξουν παρεξηγήσεις, και εκκρεμείς ιστορίες κάθε είδους. Ο Άρης από τον Σκορπιό προσεχώς…. αλλά και ο ανάδρομος Πλούτωνας βγάζουν στην επιφάνεια την αλήθεια.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Είσαστε σε μια αφύπνιση όλο αυτό το χρονικό διάστημα καθώς και εσείς βλέπετε, ότι κάποια πράματα μέσα στον δεσμό σας, έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ. Από την ερχόμενη εβδομάδα 23/10, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε περισσότερο λογικά παρά αισθηματικά, και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

 

 

Ταύρος: Πολλά τα υπέρ σας μέχρι να λήξει ο Οκτώβριος. Άτομο που έχει χαθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την ζωή σας, ήδη κάνει περίπλοκες σκέψεις, για να σας ξαναπλησιάσει, και όχι με άδεια χέρια. Εσείς που είστε μόνοι, θα έχετε προτάσεις, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

 

Δίδυμοι: Είσαστε στην καλύτερη στιγμή της εποχής, που όλα γυρίζουν γύρω σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε εκπλήξεις από άτομο του φιλικού ή του εργασιακού σας χώρου, ερωτικού περιεχομένου. Από την νέα εβδομάδα, και πολύ περισσότερο μέσα στον Σκορπιό, τα αισθήματα θα εξελιχθούν. Αυτό είναι κάτι που θα έχει την εφαρμογή του και στους ήδη εν σχέση.

 

Καρκίνος: Στις 20/10, η νέα σελήνη στην Παρθένο….θα σας δώσει έναν μεγαλύτερο αέρα αυτοπεποίθησης για να ανοίξετε το στόμα σας, και να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, και σίγουρα δεν σας αρέσουν. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα βρείτε το δίκιο σας, και όλα θα αποκατασταθούν.

 

 

Λέων: Αισθάνεστε και εσείς οι ίδιοι, ότι τα αισθήματα σας έχουν παγώσει. Αυτό το αισθάνεται και ο άνθρωπος  σας. Σίγουρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για μια ανοιχτή συζήτηση. Από όλα αυτά που θα ακούσετε, φιλτράρετε τα πάντα, και άμεσα πάρτε τις αποφάσεις σας. Το πιο πιθανόν είναι να θέσετε την σχέση σας, υπό νέες πιο υγιείς βάσεις

 

 

Παρθένος: Μην ψάχνετε για νέο σύντροφο. Δεν θα βρείτε. Από τις 24/10 και μετά, που ο κυβερνήτης σας, θα κάνει μοιραίες όψεις με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, εσείς θα πέσετε πρόσωπο με πρόσωπο με τον καρμικό έρωτα της ζωής σας. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι, και τα οικονομικά σας προβλήματα θα υποχωρήσουν αλλά και η ερωτική σας θα ισορροπήσεις.

 

Ζυγός: Οι μονιμότητες δεν είναι για εσάς. Τουλάχιστον σε αυτήν την φάση που είστε, το μόνο που έχετε είναι ελαφρότητες και φλέρτ, περιορισμένου χρονικού ορίου. Αυτό από τις αρχές του επόμενου μήνα, αλλάζει άρδην και ένας καινούργιος σύντροφος, εισέρχεται στην αισθηματική σας ζωή και την αλλάζει προς το καλύτερο.

 

Σκορπιός: Προσπαθείτε να κάνετε μια συμμαχία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και αν έχετε πει σοβαρές – δύσκολες κουβέντες, ακόμη και αν προσωρινά έχετε χωρίσει. Πολλοί οι ανάδρομοι πλανήτες, που επηρεάζουν αλλά όλα μέσα σε αυτήν την νέα εβδομάδα, θα διορθωθούν. Βάλτε και εσείς λίγο νερό στο κρασί σας.

 

Τοξότης: Είσαστε αυτοί που στεναχωριέστε παραπάνω όταν γίνεται ένας καυγάς μέσα στην σχέση σας. Επι του παρόντος, ίσως και μια μικρή ανακωχή ή ένα σύντομο διάλειμμα, πιθανόν και να σας έκανε καλό. Η πολλή ένταση θα  υποχωρήσει. Οι ελεύθεροι, μέσα από τον μεγάλο κοινωνικό του κύκλο, θα δεχτούν πολλά φλερτ.

 

Αιγόκερως: Είσαστε μπερδεμένοι, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι …να μην δώσετε και μεγάλη σημασία σε λόγια και εντάσεις, που ίσως να υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας. Μετά την νέα σελήνη στις 20/10 όλα θα βρούν την ισορροπία τους αλλά και τα αληθινά συναισθήματα, θα βγουν στην επιφάνεια. Το χρήμα θα είναι άφθονο.

 

 

Υδροχόος: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την εποχή είναι να απομακρυνθείτε από άσχημες καταστάσεις και άτομα, που μόνο σας πονούν. Η αγάπη δεν έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Εσείς που είστε σε φάση χωρισμού, ίσως και ένα μικρό διάλειμμα να σας βοηθούσε να σκεφτείτε πιο καθαρά. Το ίδιο και το ταίρι σας.

 Ιχθείς: Εσείς έχετε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, και όχι μόνο επάνω σας.  Αυτό σας δημιουργεί μια  καλύτερη ψυχολογία που θα φανεί και την διάθεση σας. Από την νέα εβδομάδα, θα  υπάρξουν και κάποιες έμμεσες προσεγγίσεις…από άτομα που είχαν φύγει από κοντά σας, και στο τώρα ζητούν μια ακόμη ευκαιρία.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: