Ημερήσιες Προβλέψεις – Τρίτη 21/11

Ημερήσιες Προβλέψεις – Τρίτη 21/11

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Η φιλοσοφία που έχετε, δεν σας οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε σε  μια αυτοκριτική και να δείτε τι μπορείτε πια να περισώσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

Ταύρος : Μην μάχεστε συνεχώς τον εαυτό σας. Ότι λάθος έγινε στο παρελθόν, καλώς καμωμένο. Κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον. Οι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες θα εμφανιστούν στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι: Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, η οποία σας έχει απογοητεύσει. Ενεργοποιηθείτε και πάντα με άξονα τον δικό σας καλό εαυτό.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Καρκίνος: Όλες οι μέρες της νέας εβδομάδας, σας δίνουν το προβάδισμα στους σκοπούς που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας. Κάποια ευχάριστα νέα θα έρθουν από έναν πρόσωπο που θέλει να σας δεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Λέων :  Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες και αυτό είναι κάτι που σας δίνει μια πολύ καλύτερη πια ψυχολογία. Θα δείτε και πρακτικές βελτίωσης μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Παρθένος : Ότι και να πείτε αυτήν την εποχή θα είναι λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε εσείς …καλά και εσώτερα ισορροπημένοι. Αφήστε τις ανακοινώσεις για αργότερα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Ζυγός:  Ο σκοπός σας είναι πριν να φύγει αυτός ο μήνας, να αρχίσετε να διώχνετε από πάνω σας, όλα αυτά που ακόμη σας βαραίνουν. Οι σχέσεις με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν τους τρόπους να ισορροπήσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Σκορπιός :  Όσοι περισσότεροι μπλέκονται μέσα στην σχέση σας, τόσο μεγαλύτερο και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί  εν τέλει. Από τις 30/11 και μετά, βάλτε τους όρους και τα όρια σας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Τοξότης:  Υπάρχει μια νευρικότητα, στον λόγο σας και αυτό σας κάνει και είστε απόμακρος από όλους. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε, εν σχέση με τον άνθρωπο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Αιγόκερως : Οι σχέσεις όλων των Αιγόκερων, αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου θα, περνάνε κρίση. Αυτό που έχει σημασία, είναι μέσα από αυτήν την δοκιμασία, όλα και όλοι να γίνουν καλύτεροι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος: Οι σκέψεις που κάνετε είναι μόνο για το καλό σας μέλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι στο τώρα, να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, σε επίπεδο οικονομικών.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς: Μην σταματάτε την πορεία σας. Αυτό που θέλετε είναι πραγματικά πολύ κοντά. Ίσως και να είναι θέμα λίγων ημερών μόνο, μια ισχυρή επανασύνδεση… και με μόνιμο χαρακτήρα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: