Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Κλασσική Χαρτομαντεία – Πέμπτη 04/01

Κλασσική Χαρτομαντεία – Πέμπτη 04/01

 

Κριός:   ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Εσείς και τα λόγια σας, ίσως και να έχετε γοητεύσει κάποιον, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει… ότι είναι ερωτευμένος με το άτομο σας. Τα άστρα σας στρώνουν το κόκκινο χαλί για πολύ χρήμα αλλά και δυνατά συναισθήματα.

 

Ταύρος : ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Εσείς κλασσικά έχετε πολλά να κάνετε, και μάλλον έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς. Με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας, σίγουρα και πάλι θα καταφέρετε να βρείτε την κοινή σας ισορροπία.

 

 

Δίδυμοι: ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν ξέρετε τελικά ποιος σας θέλει και ποιος είναι απλά κοντά σας, για να περνάει την ώρα του. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που ο Ερμής θα σας υποστηρίξει, εσείς θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για όλους. Κάποιος από τα παλιά επίσης, θα σας χτυπήσει την πόρτα.

 

Καρκίνος: ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς που έχετε τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίσει, το πιο πιθανόν είναι να χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Οι αστρολογικές συνθήκες μέσα στο 2ο 10ημερο του Ιανουαρίου, είναι θετικές για το ζώδιο σας, και θα σας δώσουν τις πρακτικές αφορμές, για να επικοινωνήσετε και να κάνετε διάλογο.

Ζυγός: ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Από σήμερα και μέχρι να φύγει η εποχή του Αιγόκερω, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που μόνο θα σας καταλήξουν εκεί που τόσο καιρό αποζητάτε. Αυτό μπορεί να έρθει και από το παρελθόν σας, αλλά μπορεί να αφορά και τα εργασιακά σας.

 

 

Λέων : ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Τα βαριά συναισθήματα, που έχετε για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στον έρωτα σας, ίσως και να αρχίσουν να χαλαρώνουν μέσα στοn Ιανουάριο. Μέχρι τότε απολαύστε τις καινούργιες γνωριμίες, που σας πλησιάζουν, αλλά και τις εξελίξεις τις θετικές σας οικονομικά σας.

 

 

Παρθένος : ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να έχετε χάσει μια μάχη στον έρωτα και με το συγκεκριμένο άτομο, που σας ενδιαφέρει, αλλά από τις πρώτες ημέρες, του Ιανουαρίου… θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να μιλήσετε και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Επίσης, ενεργοποιηθείτε και προς την κατεύθυνση των οικονομικών σας.

 

Ζυγός:  ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Η καρδιά σας, έχει απογοητευτεί από τα δρώμενα μέσα στον δεσμό σας. Δεν βλέπετε κάποια σοβαρή εξέλιξη, αλλά αντιθέτως έναν σύντροφο, που είναι τυπικός. Ίσως και να περνάει κάποια δύσκολη του φάση. Δεν χρειάζεται να πιέσετε. Από τις επόμενες ημέρες, θα δείτε καλυτέρευση.

 

 

Σκορπιός :  ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Από τις 08/01 και μετά… εσείς θα δείτε θεαματικές εξελίξεις, στην ερωτική σας ζωή. Παλιοί, έρωτες θα εμφανιστούν και θα ζητήσουν ευκαιρίες και απολογίες. Νέοι άνθρωποι, επίσης, θα παρελάσουν από μπροστά σας και θα σας δελεάσουν.

 

 

Τοξότης:  ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Κανείς δεν μένει μέσα σε σχέσεις, που δεν περνάει καλά. Όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες. Αν τελικά και εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, μην καταπιέζετε άλλο τον εαυτό σας, και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας. Ο  μήνας Ιανουάριος, θα έχει πολλά που θα σας δελεάσουν.

 

Αιγόκερως : ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όλα αυτά που έχουν συζητηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα στον γάμο – δεσμό σας, θα γίνουν πραγματικότητα, και μέσα από την  πρακτική βοήθεια, που θα σας προσφέρουν, χρήματα και ευκαιρίες. Νέοι έρωτες θα έρθουν και στους αδέσμευτους.

Υδροχόος: ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Κυκλοφορείτε και προκαλείτε εντάσεις και έρωτες. Αυτό το διάστημα, έχει πολλές εκπλήξεις για το αέρινο ζώδιο σας. Σε αυτά να συμπεριλάβετε ερχομούς από το παρελθόν, αλλά και προτάσεις δεσμεύσεως που θα σας αφήνουν εμβρόντητους.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ: ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς και οι απαιτήσεις σας, είναι ένα βήμα, πριν να γίνουν πραγματικότητα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει θα έρθει και θα κάνετε πια πιο δεσμευτικές συζητήσεις. Οι ερχόμενες εβδομάδες, θα έχουν χρήματα, φήμη και παρατεταμένη οικονομική άνεση για όλους.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: