ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ – Παρασκευή 28/07

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ – Παρασκευή 28/07

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΔΥΟ  ΚΑΡΟ

Μέσα στο μυαλό σας, διατηρείτε ζωντανές τις εικόνες από μια πρόσφατη σας γνωριμία η οποία και δεν ευδοκίμησε. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια τυχαία συνάντηση.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, αυτές τις ημέρες, να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον σύντροφο σας για όλα αυτά τα on/off, στην σχέση σας. Μήπως υπάρχει κάτι από το παρελθόν, που σας ενοχλεί κατά καιρούς?!

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΤΡΙΑ  ΚΑΡΟ

Υπάρχει μια καλή διάθεση μέσα στην σχέση σας, έτσι ώστε να ξεφύγετε από τα λάθη που έχουν γίνει και να προσπαθήσετε, να βρείτε την πορεία σας. Από τον νέο μήνα, θα έχετε και καλύτερη οικονομική ροή.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Καρκίνος: ΤΟ ΕΞΙ  ΚΥΠΕΛΛΟ

Εσείς και η ανάλαφρη, ώρες – ώρες στάση σας, μέσα στην ερωτική σας σχέση, μόνο σε διαμαρτυρίες από πλευράς του συντρόφου σας, μπορεί να σας φέρει. Κάντε κάτι καλύτερο από αυτό!

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Το ευτυχισμένοι μαζί, προϋποθέτει και να υπάρχουν και οι πρακτικές  βάσεις, για να συνεχίσετε την ομαλή πορεία της σχέση σας. Από τον καινούργιο μήνα, όλα μπορείτε να τα βελτιώσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΑΡΟ 

Υπάρχουν πολλές ανοιχτές εκκρεμότητες, από το παρελθόν που κατά καιρούς ενοχλούν  και εσάς αλλά και την στρωμένη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το επιτρέψετε να συνεχιστεί.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όλα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν βλέπετε συνέχεια σε αυτήν την σχέση, ίσως έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για εξηγήσεις αλλά και αποφάσεις.

Έρωτας: **/***

 

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορείτε να κάνετε αυτά που τόσο καιρό σκεφτόσασταν, πραγματικότητα. Ειδικά από τον καινούργιο μήνα Αύγουστο, που οι συνθήκες της ζωής σας, θα είναι πολύ  καλύτερες, μέχρι και σε μόνιμη δέσμευση μπορείτε να φτάσετε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Έχετε χαθεί ανάμεσα σε ένα παρελθόν και ένα ακατανόητο παρόν. Αυτό το διπλό παιχνίδι σίγουρα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Δείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει. και κυνηγήστε το άμεσα.

Δυναμική  ημέρας: 3/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Το να μένετε ακίνητοι, σε όλα αυτά που σας καταλογίζουν, μόνο σε διάλυση σχέσης μπορεί να οδηγήσει.  Σίγουρα είσαστε αρκετά τραυματισμένοι ηθικά, αλλά πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι μπορείτε να περισώσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολλές οι προσκλήσεις και οι προτάσεις που θα έχετε από νέο κόσμο, που θέλει να σας γνωρίσει σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Μην ξεχνιέστε… υπάρχουν και τα ακατάλληλα άτομα για εσάς.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ιχθείς: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ

 Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι παραπάνω στον άνθρωπο σας, για τα αισθήματα και τις βλέψεις που έχετε για το άμεσο σας μέλλον. Τα γνωρίζει. Δώστε του λίγο χρόνο και θα δείτε ότι θα σας δώσει θετικές απαντήσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: