Κοκκαλάκι Νυχτερίδας. Γούρι – Φυλαχτό

Κοκκαλάκι Νυχτερίδας. Γούρι – Φυλαχτό

Ένα από τα πιο δυνατά  προσωπικά φυλαχτά, που μπορεί να αλλάξει άμεσα την τύχη και το πεπρωμένο σας.

Το (τυχερό) Κοκκαλάκι της Νυχτερίδας, δημιουργημένο με τον ορθό τρόπο… και από τα κατάλληλα χέρια, ενεργοποιείται πάνω στις επιθυμίες και τις όποιες ανάγκες του Κατόχου του….ερωτικές – οικονομικές!

Διαβάστε επίσης για το Ερωτικό Λαδάκι ”Love and Sex’ – Πατήστε εδώ!

Πιο αναλυτικά:

Μέσα σε σπίτι, θα φέρει την επικοινωνιακή ισορροπία στους εραστές, και ειδικά στο αντρικό φύλο που έχει την τάση να προκαλεί μπερδέματα και εντάσεις. Ατυχίες και ανεξήγητα φαινόμενα σε οικογενειακούς χώρους, θα απομακρυνθούν.

Σκορπάει τις ήδη υπάρχουσες – παλιές αρνητικές ενέργειες από όπου και αν έχουν προέλθει, και ανοίγει τους δρόμους για την συντροφική γαλήνη -κατάπαυση της ζήλιας και πολλαπλασιάζει την οικονομική ροή.

Στο εργασιακό χώρο, δεν επιτρέπει έκτακτα έξοδα, και προστατεύει την περιουσία-επιχείρηση από τα κακόβουλα μάτια και στόματα.

Βοηθάει και τις ερωτικές σχέσεις που έχουν παγώσει, να βρουν και πάλι την κοινή τους πορεία τα ταίρια, να κρατηθούν μακριά παλιές ιστορίες …..αλλά και να ανοίξουν οι δρόμοι για δεσμεύσεις.

Σαν ένα ισόβιο φυλαχτό, που δεν λήγει ούτε χαλάει, μπορεί να γίνει και δώρο σε κάποιο αγαπημένο  πρόσωπο, που τυχόν να χρειάζεται προστασία και τύχη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία- παραγγελία, όπως επικοινωνήσετε με το 6941-589811 ( και sms ) ή στείλτε μας email στο: info@astraworld.gr

 

  

Αρέσει σε %d bloggers: