Λιβάνι Μαντείας τράπουλας Ταρώ, για Ερασιτέχνες

Λιβάνι Μαντείας τράπουλας Ταρώ για Ερασιτέχνες

Ένα από τα πολλά μυστικά της επιτυχημένης κατάστρωσης της τράπουλας Ταρώ ( Μικρής και μεγάλης  Αρκάνα), είναι και το ενεργειακό λιβάνισμα και τα λόγια που το συνοδεύουν στον χώρο… που πάντα προηγείται.

Όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το άνοιγμα της εν λόγω μαντικής τράπουλας, υποχρεωτικά θυμιατίζουν τον χώρο με  το ‘ Αραβικό OUD’ . Ένα μπουχούρι – μείγμα από 22 διαφορετικά στοιχεία – όσα και οι κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα, που πρώτα καθαρίζουν τον χώρο από τις τρίτες ενέργειες και σε δεύτερη φάση… ενισχύουν την ενόραση- έμπνευση του Ενδιαφερόμενου, για να μπορέσει να προβλέψει σωστά…να μαγνητίσει τα γεγονότα και να τα διαβάσει.

Μαζί με τις όποιες μαντικές – ψυχικές  δυνάμεις, μικρές ή μεγαλύτερες έχει ο Μάντης ( Επαγγελματίας ή Ερασιτέχνης ) η τράπουλα πια εξαγνισμένη σε όλους τους συνδυασμούς της, φανερώνει καθαρά τα άμεσα γεγονότα και οι προβλέψεις γίνονται με απόλυτη ευστοχία και εγγυρότητα….ακόμη και αν αυτό συμβαίνει για τον ίδιο τον Ενδιαφερόμενο, που ρωτά για τον εαυτό του και τις δικές του υποθέσεις.

Ένα μυστικό τελετουργικό που ανοίγει το Τρίτο Μάτι, την Διόραση του Μάντη… για να μπορέσει να προβλέψει τα μελλούμενα και με χρονική ακρίβεια, να ξεχωρίσει τις υποθετικές προθέσεις … από τις πραγματικές κινήσεις που θα συμβούν, αλλά και να αποκαλύψει κρυφές σκέψεις και συναισθήματα των τρίτων.

Το Μπουχούρι αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε φορά πριν το άνοιγμα της Ταρώ, ακόμη και αυτό γίνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα!

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία- παραγγελία, όπως επικοινωνήσετε με το 6941-589811 ή στείλτε μας email στο: info@astraworld.gr

Αρέσει σε %d bloggers: