LOVE HOROSCOPE. Ερωτικές Προβλέψεις 08-12/06

LOVE HOROSCOPE. Ερωτικές Προβλέψεις 08-12/06

 

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Είσαστε αυτοί που πια δεν έχετε χρόνο, να χάσετε για κανέναν, από όλους αυτούς που μάταια, πια σας περικυκλώνουν. Με τον Άρη από τον Ζυγό….να σας υποστηρίζει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε, να λύσετε τους αλύσους  με το παρελθόν, και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα αλλά και άτομα, που μπορούν να κινηθούν παράλληλα με εσάς.

Αστρολογική εύνοια -95%

 

Ταύρος: Διατηρείτε την πρωτιά στον ζωδιακό κύκλο, με τις πιο ποιοτικές σχέσεις αλλά την σταθερότητα στην οικονομική άνεση. Αυτός ο καλός συνδυασμός σε μια μερίδα του ζωδίου, θα δώσει και ευκαιρίες για συζητήσεις, από τις αρχές του 2ου 10ημέρου  που θα έχουν να κάνουν και με άμεσες δεσμεύσεις. Ανάλογη τύχη θα έχουν και οι ελεύθεροι, που σύντομα θα βρουν το ταίρι τους.

Αστρολογική εύνοια -94%

Δίδυμοι: Είναι χρονική περίοδος, που όλα θα έρθουν προς τα δικά σας δεδομένα. Έχετε περάσει ένα ιδιαίτερα δύσκολο Οκτώβριο, και το μόνο που επιθυμείτε πλέον είναι, αυτή η εποχή να σας ανταποδώσει τα μέγιστα και στην αγάπη αλλά και στην υλική άνεση. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, που θα έρθουν λίγο πριν την λήξη της επόμενης εβδομάδας, και που δεν θα έχουν αφετηρία δική σας πρωτοβουλία. Αναμείνατε.

Αστρολογική εύνοια -96%

 

Καρκίνος: Σίγουρα έχετε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σας. Είσαστε το ζώδιο που έχει τις περισσότερες επιτυχίες, αυτήν την περίοδο και σε νέους έρωτες αλλά και σε ευκαιρίες εργασίας. Οι δεσμοί, που είχαν περάσει από πολλά κύματα, πιθανόν και τελικά να πάρουν τις κοινές αποφάσεις, για να πάρουν διαφορετικές κατευθύνσεις. Ίσως καλύτερα έτσι τελικά.

Αστρολογική εύνοια – 93%

 

Λέων: Είσαστε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο, για νέο κόσμο που επιθυμεί να σας πλησιάσει. Οι όψεις προς το ζώδιο σας, της Αφροδίτης και του Ερμή σας κάνουν αξιαγάπητους. Αυτό θα δελεάσει και κάποια άτομα, από το παρελθόν σας, που πιθανόν να κάνουν το βήμα να επικοινωνήσουν   με εσάς. Πολλά και τα καλέσματα που θα έχετε από φίλους και γνωστούς. Ένα γεμάτο καλά γεγονότα, επόμενο διάστημα.

Αστρολογική εύνοια -95%

 

Παρθένος: Αν δεν κάνετε κάτι εσείς, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του. Είσαστε εδώ και αρκετές εβδομάδες, σε μια βαθιά σκέψη για το τι θα κάνετε με την ζωή σας, την αισθηματική. Από αυτόν τον μήνα, το ταίρι σας, ίσως και να σας δώσει την λύση. Μέχρι τότε, εκμεταλλευτείτε την αρχή της  νέας σεζόν… και αφοσιωθείτε στον καλό σας εαυτό, αλλά και στα εργασιακά σας, που χρειάζονται την απόλυτη προσοχή σας.

Αστρολογική εύνοια -93%

 

Ζυγός: Είσαστε μέσα στον άγχος, την αναμονή και το περίμενε, για μια απάντηση από κάποιον πρώην εραστή σας. Αυτό είναι μια ρευστή κατάσταση, που θα μπορέσετε για πολύ ακόμη, να την ανεχτείτε. Ωστόσο, αυτές οι δύο επόμενες ημέρες, θα σας κάνουν να έρθετε σε καλή επαφή με τους φίλους σας, κάτι που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Αυτοί που είναι μόνοι, ίσως και βρεθούν μέσα σε καινούργια αγκαλιά.

Αστρολογική εύνοια -92%

 

Σκορπιός: Έχετε μεταμορφωθεί στον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, μέσα από τον νέο έρωτα που ζείτε. Αυτό να είστε σε ετοιμότητα, θα το ζείτε για πολλούς μήνες ακόμη. Τα άστρα έχουν αποδώσει όλη τους την θετική εύνοια, έτσι ώστε όλοι οι Σκορπιοί, να διορθώσουν την αισθηματική τους ζωή. Αυτό σημαίνει και επανενώσεις ζευγαριών, που είχαν χωρίσει, ίσως και για ‘χαζό’ λόγο.

Αστρολογική εύνοια -90%

 

Τοξότης: Αλλάζουν τα πάντα, από αυτό το Σαβ/Κο. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, σας κάνουν τόσο ερωτικό και λαμπερό ζώδιο έναντι όλων των άλλων, που δύσκολα το άτομο που θέλετε, θα συνεχίσει να σας  γυρίζει την πλάτη. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε και νεότερα από ταίρια – φλερτ – γνωριμίες, και του παρελθόντος. Η αρχή της νέας εβδομάδας, θα σας φέρει και κάποιες οικονομικές ειδήσεις… που θα σας ανακουφίσουν.

Αστρολογική εύνοια -: 95%

 

Αιγόκερως: Έχετε πολλά να λύσετε και με την οικογένεια σας, αλλά και με τον σύντροφο σας, αυτές τις επόμενες 2-3 ημέρες. Εδώ και καιρό, είσαστε σε πίεση μεγάλη, προσπαθώντας να τους έχετε όλους χαρούμενους και ικανοποιημένες τις ανάγκες τους. Κάπου και εκεί ξεχάσατε τον δικό σας εαυτό. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι αντιδραστικό, απλά να βρείτε χρόνο και χώρο, για τις δικές σας επιθυμίες.

Αστρολογική εύνοια -: 94%

 

Υδροχόος: Εσείς καίτε καρδιές στο διάβα σας, και το ξέρετε. Μέχρι να φύγει ο Ιούνιος θα δεχτείτε μια αληθινή – ερωτική εξομολόγηση από άτομο που ανήκει στον κοντινό σας κύκλο  ( εργασιακό – φιλικό), που θα σας εκπλήξει τρομερά. Επίσης, οι γεννημένοι του ΄’60+ ΄΄70, ίσως και να δουν κάποιο πρώην ερωτικό ταίρι, να τους πλησιάζει και να αποζητά και πάλι σχέση. Όλα πραγματικά περιστρέφονται, γύρω από εσάς.

Αστρολογική εύνοια -96%

Ιχθείς: Εσείς και το χιούμορ σας, έχετε κάνει πολύ κόσμο, να επιθυμεί να είναι γύρω σας. Αυτοί που έχουν σχέση, θα έρθουν πολύ πιο κοντά στον άνθρωπο σας, και ίσως και κάποιο ταξίδι να προκύψει. Αυτοί που ζουν, έναν καινούργιο έρωτα, ίσως και να δεχτούν μια πρόταση για αναψυχή. Τυχεροί και οι μόνοι, που θα βρεθούν σε διλήμματα ανάμεσα σε ποικίλες νέες γνωριμίες.

Αστρολογική εύνοια – 97%

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: