LOVE HOROSCOPE: Προβλέψεις 10-15/06

LOVE HOROSCOPE: Προβλέψεις 10-15/06

 

Διαβάζετε πάντα τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας:

 

ΚΡΙΟΣ:

Σχέσεις: Θα χρειαστεί, δυστυχώς, να πάρετε πίσω τις ανακοινώσεις που έχετε κάνει σε άτομα πολύ κοντινά σας. Οι συμπεριφορές και οι πράξεις τους, δεν σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε τον αγώνα – κόπο σας. Αυτοί που είναι μόνοι, καλύτερα να κάνουν την κίνηση τους, για νέα κατάκτηση, μετά τις 15/06, που τα αστρολογικά θα δώσουν την καλύτερη εύνοια τους σε όλα τα ζώδια της Φωτιάς.

ΤΑΥΡΟΣ:

Σχέσεις: Θα λύσετε πολλές υποθέσεις που ακουμπάνε οικογένεια και δεσμούς ερωτικούς γενικότερα. Οι γρήγοροι πλανήτες θα είναι επάνω σας, για τον μήνα αυτόν, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τα θέλω σας. Σχέσεις που έχουν φθαρεί από το πέρασμα του αδυσώπητου χρόνου, θα δώσουν μια τελευταία μάχη, και ανάλογα θα τερματιστούν ή θα αναζωογονηθούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Σχέσεις: Ανατροπές θα υπάρξουν σε όλους Διδύμους, που επιθυμούν να αλλάξουν το ίδιο και επαναλαμβανόμενο τρόπο, της ερωτικής τους καθημερινότητας. Σε αυτό θα χρειαστεί και η συμμαχία του ταιριού σας. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του  μήνα, είναι ιδανικές για να ξεκαθαρίσετε έκαστος τις προθέσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σχέσεις: Δεν μπορείτε να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Οι μέρες  που πλησιάζουν, του νέου ζωδιακού  μήνα σας ταρακουνούν και σας ζητούν λύσεις. Διαζύγια χωρισμοί και γενικότερα δύσκολες αισθηματικές καταστάσεις, πρέπει να μπουν πια σε ένα ισοζύγιο. Ο Κρόνος και ο Άρης σε όψεις  δύσκολες, σας πιέζουν ασφυκτικά για να προχωρήσετε μπροστά, και χωρίς αρρωστημένους συναισθηματισμούς.

 

ΛΕΩΝ:

Σχέσεις: Όλες οι αισθηματικές υποθέσεις θα ανοίξουν. Παλιές ιστορίες που ακόμη είναι στο μυαλό σας, θα χρειαστεί να κάνετε την ψυχολογική σας κίνηση και να τις αφήσετε στην λήθη πλέον. Είσαστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο του κύκλου, αλλά δεν χρειάζεται πια να υποφέρετε. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα χρειαστεί να φιλτράρουν πιο σωστά τις επιλογές τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σχέσεις: Πολλές από τις προβληματικές αισθηματικές σας σχέσεις θα δείτε, να βελτιώνονται άμεσα. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια μέχρι και τις αρχές του μήνα του Καρκίνου 21-06. Δεχτείτε να ακούσετε τα παράπονα του συντρόφου σας, και πράξτε για να αλλάξετε προς το καλύτερο την μεταξύ σας κατάσταση. Θα δικαιωθείτε εν τέλει.

Σχέσεις: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Τα καταφέρατε ήδη από τον προηγούμενο μήνα και προσφέρατε, και με πολύ κόπο, τις πολύτιμες ισορροπίες μέσα στον σπιτικό σας. Αυτό ισχύει και για τους χωρισμένους συντρόφους, που στο τώρα είναι και θα είναι καλύτερα από ποτέ. Συνεχίστε την επιτυχημένη σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ:

Σχέσεις: Αυτός ο τρέχον μήνας θα είναι γεμάτος με εκπλήξεις, που ήδη έχουν καθυστερήσει την εμφάνιση τους. Πολλά τα επικοινωνιακά δώρα που θα εισπράξετε από άτομα που έχετε ευεργετήσει στο παρελθόν. Για τους αδέσμευτους, καινούργιες  γνωριμίες θα παρουσιαστούν μετά τις 17/06, που θα δελεάσουν από τις πρώτες κιόλας στιγμές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σχέσεις: Έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα σε σχέσεις. Έχετε παροπλίσει τις επιθετικές σας συμπεριφορές, και αυτό σίγουρα πια θα σας φέρει κοντά σε εποικοδομητικό διάλογο και επίλυση των μεγάλων διαφορών, που έχετε με τα κοντινά σας πρόσωπα. Δεχτείτε ην κριτική και τις απόψεις τους και δώστε χρόνο σε όλους να βρουν την ισορροπία τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σχέσεις: Οι παρεξηγήσεις και οι αναβολές, θα είναι διάσπαρτες όλον αυτόν τον μήνα. Οι δυσκολίες στην συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, θα χρειαστεί να μπουν κάτω από έναν όριο. Ο κυβερνήτης σας κάνει άσχημες όψεις με τον ασταμάτητο Ερμή και δημιουργεί παντού προστριβές. Δεν χρειάζεται να λέτε πολλά. Ακούστε, σκεφτείτε και κάντε την κίνηση σας, στο σωστό χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σχέσεις: Είσαστε στριμωγμένοι με έναν αγριεμένο Άρη να συγκρούεται με τον Κρόνο, και να σας ταράζει κάθε λίγο τις προσπάθειες για οικογενειακή και αισθηματική σταθερότητα. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη. Από την πανσέληνο του μήνα και μετά, πολλά θα ξεκαθαρίσουν. Ακόμη και χωρισμένοι θα ξανασμίξουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σχέσεις: Πολλές και ευχάριστες οι επαφές σας με νέα άτομα, που θα σας προκύψουν μέσα από τους κοινωνικού και εργασιακού κύκλους. Οι μέρες με την Αφροδίτη και το Άρη, να κάνουν ευνοϊκές όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, θα δώσουν έρωτες μακράς διαρκείας. Θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή, και τάκτ, σε άτομα που θα σας πλησιάσουν από το παρελθόν. Οι εμπειρίες δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο.

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Σχέσεις: Πάρτε μια ανάσα από τα άσχημα του παρελθόντος και ξεχάστε τα. Οι μέρες είναι άκρως θετικές και ευνοϊκές για τα ερωτικά σας πλάνα. Οι χωρισμένοι μπορούν να περιμένουν έναν καινούργιο έρωτα που θα τους αναζωογονήσει. Σχέσεις που είχαν χάσει επί μακρόν, τον ενθουσιασμό τους, με την πρωτοβουλία του άλλου συντρόφου, θα αναθερμάνουν και πάλι το κλίμα.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: