Love Stories Ζευγαριών- Πέμπτη 30/03/17

Love Stories Ζευγαριών- Πέμπτη 30/03/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Αν δεν αφήσετε τον άνθρωπο σας, να μιλήσει και να εκφράσει όλα αυτά που έχει μέσα στην καρδιά του, αλλά και τα τυχόν παράπονα του, δεν θα καταφέρετε να βρείτε από κοινού τις σωστές λύσεις. Ο νέος μήνας, θα φέρει και φρέσκα πρόσωπα στους αδέσμευτους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ταύρος: Από τον καινούργιο μήνα του Απριλίου, εσείς θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα σε σχέσεις, δεσμούς και συνεργασίες. Αυτό θα σας βοηθήσει, να δείτε και ποιοι είναι αυτοί, που πρέπει να παραμείνουν κοντά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:  Κλασσικά το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, δεν αφήνει κανέναν, γύρω σας να ησυχάσει. Αυτό στους δεσμευμένους, ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα φέρει ζήλιες και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Οι ελεύθεροι, και με τόσους πλανήτες σε ανάδρομη φορά, ίσως και να βρουν τον άνθρωπο της καρδιάς τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Καρκίνος:  Αν δεν κάνετε κάτι πιο καταλυτικό για την σχέση σας, τίποτα δεν θα συνεχιστεί με την ποιότητα και την σταθερότητα που ζητάτε. Από τον καινούργιο μήνα, και ο άνθρωπος σας, θα έχει την διάθεση να σας πει και για κάποια ζητήματα,  που θα σας προσεγγίσουν προσεχώς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Λέων :  Έχετε δώσει όλη την ενέργεια σας, στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό είναι και μια θεραπεία στην οποία έχετε υποβάλει τον εαυτό σας, έτσι ώστε να ξεχαστείτε από μια παλιά ερωτική πληγή. Ο Δίας σε όψεις με την Αφροδίτη, όμως έχουν διαφορετικά σχέδια, και λίαν συντόμως θα έχετε νέα φλερτ.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Παρθένος: Δεν υπάρχει πια κάτι άλλο να κάνετε για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τα έχετε κάνει όλα. Η άλλη πλευρά, έχει πιάσει τα σινιάλα σας και θέλει τον χρόνο της για να αντιδράσει. Μέχρι τότε, μην χάνεστε από τους φιλικούς σας κύκλους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ζυγός:  Περιμένετε πως και πως τον Απρίλιο. Έχετε πολλά θέματα που πρέπει να λύστε και σε οικονομικό και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό είναι και μια επιθυμία η οποία προκύπτει, και από την μεριά του συντρόφου σας. Ακούστε και συμπληρώστε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός:   Δεν έχετε καμία σχέση με το παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ καλύτερα και μακριά από τα λάθη, που σας στοίχισαν σε κάθε επίπεδο. Οι επόμενες εβδομάδες, σας έχουν εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Τοξότης:  Μια ξαφνική νέα γνωριμία, θα σας αλλάξει τον τρόπο που λειτουργείτε. Ειδικά εσείς που έχετε γίνει ένα με τη μοναξιά. Όλος ο Απρίλιος, θα είναι ένα προπαρασκευαστικό στάδιο, που θα σας βάλει σε νέους κύκλους ζωής.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Αιγόκερως :  Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας αλλά και την σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό, είχατε απορροφηθεί τελείως μέσα σε εργασιακές καταστάσεις. Νέα δέλεαρ και φλερτ για τους ελεύθερους πλησιάζουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος: Δεν έχετε πια καμία ψευδαίσθηση, για το ποιος είναι μέσα στην καρδιά και γενικότερα μέσα στην καθημερινότητα σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μέσα στην Άνοιξη να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις, κάθε είδους.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ιχθείς:  Το μυαλό σας, αδυνατεί να φύγει από τις καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν βοηθάτε και εσείς σε αυτό. Ίσως και να μην έχει βρεθεί ακόμη το επόμενο άτομο, που θα κάνει το μυαλό σας, να ξεκολλήσει από το προηγούμενο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: