Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη 19/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη 19/04/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός: Έχετε στα οικεία σας περιβάλλοντα, ένα πρόσωπο, που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και μήνες, επιθυμεί, να σας κερδίσει και συναισθηματικά. Αυτό σαν κατάσταση, θα σας αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

Ταύρος:  Μπορείτε να οργανώσετε με τον άνθρωπο σας, κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αυτοί που είναι μόνοι, αν κάνουν λίγο υπομονή και μείνουν μακριά από τις μέτριες περιπτώσεις που τους πολιορκούν, θα δεχτούν ερωτική πρόσκληση, που θα τους ξαφνιάσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Δίδυμοι:  Κινήστε βάση ώριμης στρατηγικής, έτσι ώστε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συνεχίστε και σίγουρα θα του τραβήξετε την προσοχή. Όλα αυτήν την εποχή σας ευνοούν. Θετικές εξελίξεις, θα έχετε και στα επαγγελματικά σας πλάνα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Καρκίνος:  Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στους ανθρώπους, που σας αγαπούν. Οι μέρες που έρχονται μέχρι το τέλος του μήνα του Απριλίου, σας υποστηρίζουν και σε καλή διάθεση αλλά και σε οικονομική κατάσταση. Όλα τα άλλα επάγονται στον πύρινο χαρακτήρα σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων : Τα σύνολο των σκέψεων σας, θα πρέπει να συμπεριλάβει και τις προτάσεις που έρχονται από την πλευρά του συντρόφου σας. Εσείς μπορεί να θέλετε δεσμεύσεις και κοινή ζωή, θα πρέπει όμως και αυτό να μπορεί να υποστηριχτεί σε κάθε επίπεδο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Παρθένος:  Το ότι αυτήν την περίοδο έχετε επιλέξει να είστε μόνοι, είναι η καλύτερη πιθανή απόφαση σας. Ο τομέας των οικονομικών, χρειάζεται την παρουσία και προσοχή σας. Επίσης, οικογένεια και γνωστοί, έχουν παράπονα που έχετε χαθεί από την καθημερινότητα τους.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ζυγός:   Υπάρχουν δύο ή και περισσότερες, περιπτώσεις ερωτικών υποθέσεων που έχετε αφήσει ανοιχτές. Είναι θέμα χρόνου, να γίνει κάποιο μπέρδεμα και κάτω από τον ανάδρομο Δία και να αποκαλυφτείτε και με άσχημο τρόπο. Προλάβετε τα χειρότερα.

 

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός :  Η σχέση δεν είναι ένα ευχάριστος περίπατος. Άρα, θα πρέπει και εσείς να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά και να κάνετε τις συμπληρωματικές σας προτάσεις, εκεί που χρειάζεται. Να είστε λοιπόν σίγουροι, ότι το ταίρι σας θα σας το πιστώσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Τοξότης: Είσαστε χωρίς ανάσα, σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, που θα πρέπει μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα να τα φέρετε όλα εις πέρας. Πολλές και οι απαιτήσεις, που προκύπτουν από τον άνθρωπο και την οικογένεια σας. Οργανωθείτε και όλα θα γίνουν.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως : Οι αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε είναι πολλές και σκληρές. Σίγουρα σας επίκεντρο, όλων αυτών, θα πρέπει να είστε εσείς. Σκεφτείτε και μέσα στις επόμενες ημέρες, πράξτε. Μια καταλυτική και πολλή καλή είδηση, θα σας έρθει από την εργασία σας.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Υδροχόος:  Οι ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος, αλλά και οι δικές σας λάθος επιλογές προσώπων, τώρα σας έχουν βάλει σε μια αισθηματική απομόνωση, που ίσως και μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Είναι μια εμπειρία, που θα σας κάνει να είστε πια πιο προσεχτικοί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ιχθείς:  Διαλέξτε κάτι που να σας ταιριάζει σαν προσωπικότητες. Ότι υπάρχουν πολλοί πειρασμοί στους δρόμους σας, δεν σημαίνει ότι θα κοντοστέκεστε στον κάθε έναν. Κρατήστε τις υψηλές σας προδιαγραφές, και μην δέχεστε κάτι λιγότερο από αυτό.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: