Love Stories Ζευγαριών- Δευτέρα 01/05/17

Love Stories Ζευγαριών- Δευτέρα  01/05/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Εσείς που ξέρετε πια την αλήθεια της καρδιάς, σας θα πρέπει άμεσα να μιλήσετε και να δείτε πως θα πορευτείτε μέσα στην σχέση σας. Ότι και να αποφασίσετε, τελικά θα δείτε ότι και το ταίρι σας θα ακολουθήσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ταύρος:   Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες, δεν θα πρέπει να σταματούν, επειδή είσαστε μέσα σε σχέση. Ο άνθρωπος σας, σας έχει αποδείξει ότι σας αγαπά, και σε επόμενο τόνο, θα δεχτεί τα δικά σας προγράμματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:  Μέσα σε πολλές ανατροπές θα εισέλθει ο Μάιος στα αισθηματικά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα οδηγήσει πολλά ζευγάρια, σε παραπάνω δεσμεύσεις, ίσως και γάμο – συγκατοίκηση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00

 

Καρκίνος:  Αντιλαμβάνεστε, ότι ο σύντροφος σας, δεν είναι τόσο ερωτικά – επικοινωνιακά εξωστρεφής, όσο επιθυμείτε. Μέσα από διάλογο και διπλωματική συμπεριφορά θα μπορέσετε να βρείτε …τι είναι αυτό που φταίει, για αυτήν την στασιμότητα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Λέων :  Έχετε αφήσει τις πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν και κατά καιρούς, σας αναστατώνει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σοβαρή σχέση, ίσως και να πρέπει να βάλετε ένα στοπ, σε αυτόν τον παραλογισμό. Προστατέψτε την αισθηματική σας επένδυση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Παρθένος:   Όπου υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γνώμες τελικά, δεν εξελίσσεται τίποτα. Αυτό που  πρέπει να σας ενδιαφέρει, σε αυτό το στάδιο, είναι μόνο η θέση του ανθρώπου σας, που έχει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις να σας κάνει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ζυγός:  Η τεχνητή αδιαφορία που σας δείχνει ο άνθρωπος σας, ίσως και να είναι ένα μέσο, για να κινητοποιηθείτε πιο έντονα ως προς την σχέση σας. Ίσως και μέσα στην έντονη καθημερινότητα σας, να έχετε χάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Κάποιες πληροφορίες από το παρελθόν, θα σας έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αφορούν μια πιο παλιά σας σχέση, η οποία δεν έχει ακόμη σβηστεί από την μνήμη σας. Σκεφτείτε και μόνο με λογική σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Τοξότης:  Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Όλα αυτά που θέλατε να πείτε στον άνθρωπο σας, τα έχετε ήδη εκφράσει. Θα πρέπει να τον αφήσετε τώρα, να κάνει και αυτός κάποια πράματα για την σχέση και ειδικά για εσάς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Αιγόκερως : Είσαστε μέσα στα νεύρα και την ανασφάλεια. Αυτό προκύπτει από το γεγονός, ότι ο άνθρωπος σας, δεν είναι τόσο κοντά σας αισθηματικά όσο θα θέλατε. Μιλήστε. Τα αστρολογικά της εποχής είναι υπέρ σας, ακόμη και σε περιπτώσεις επανασυνδέσεων.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος:  Έχετε πολλά μυστικά. Αυτό είναι και κάτι που ιντριγκάρει τον σύντροφο σας, που θα έχει την περιέργεια να τα μάθει. Μιλήστε μόνο για αυτά που πρέπει. Κάποιοι που έχουν χωρίσει, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαίου, θα έχουν ειδήσεις, από τον πρώην ταίρι τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Ιχθείς:  Εσείς και η θεωρία σας, ίσως και να μην είναι τελικά ταιριαστή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άρα μην χάνετε τον χρόνο σας. Από τις ερχόμενες ημέρες θα υπάρξουν, καινούργιες γνωριμίες που θα σας έλξουν πολύ περισσότερο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00