Love Stories Ζευγαριών- Δευτέρα 20/03/17

Love Stories Ζευγαριών- Δευτέρα 20/03/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός: Δεν μπορείτε να δεχτείτε κάτι λιγότερο από αυτά που εκφράζουν τα ιδεώδη και τα στάνταρντ σας. Ακούστε τι έχει να σας πει η άλλη πλευρά, και στους δικούς σας χρόνους απαντήστε. Άλλωστε θα ήταν πολύ βαρετό, να γίνεστε σε όλους αρεστοί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Ταύρος:   Ίσως και να έχει έρθει η ώρα που πρέπει να ζητάτε και να παρακαλάτε τον άνθρωπο σας να ασχοληθεί με τα αισθήματα σας. Αυτοί που σας αγαπούν, θα κάνουν την κίνηση και θα βρούν τον τρόπο να σας φέρουν πιο κοντά τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Δίδυμοι: Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε πια τόσο μεγάλη έλξη για τον σύντροφο σας. Αυτό μπορεί να συνδέεται με την μεγάλη διάρκεια του δεσμού, χωρίς ανανεώσεις, ίσως μια ψυχική κούραση ή οτιδήποτε άλλο. Ενεργοποιηθείτε και σώστε τα αισθήματα και των δύο πλευρών.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Καρκίνος:  Πολλά τα θέματα που πρέπει να κλείσετε μέσα στον δεσμό σας, πριν φύγει και ο Μάρτιος. Τα οικονομικά σας είναι ανοδικά και έτσι ο λόγος σας – προτάσεις σας, μπορούν να έχουν και πρακτικά επιχειρήματα. Μέσα σε όλα αυτά, μην αφήσετε να μπλεχτεί, το παρελθόν σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Λέων: Η μέρα είναι εξαιρετική για να κάνετε κάποιες δράσεις που θα μπορούσαν να σας φέρουν και πάλι, στην αγκαλιά του ατόμου, που αγαπάτε. Τα άστρα είναι συμμαχικά, και αυτό σας βάζει σε μια καλύτερη δυναμική και σκέψη για να οργανώσετε, το επόμενο βήμα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος: Μην κοιτάτε τους άλλους, για να βρείτε τις λύσεις μέσα στην σχέση σας. Εσείς ξέρετε και πιο καλά από τον καθέναν τι φταίει. Πάντως ο σύντροφος σας, επιθυμεί να είστε μαζί και καλά. Ο υπόλοιπος Μάρτιος θα σας δώσει και τις αφορμές.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Ζυγός: Οι σκέψεις σας είναι σκορπισμένες παντού. Αυτό αναγκάζει το ταίρι σας να σας πιέζει για απαντήσεις και προτάσεις, για το κοινό σας μέλλον. Αν δεν είστε έτοιμοι, καλό θα ήταν να το πείτε. Επίσης ασχοληθείτε πιο εντατικά με την εργασία σας

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός:  Εσείς και η ασταμάτητη σας αγάπη, για το άτομο που έχετε επιλέξει να είστε μαζί, έχουν κάνει πια τις καταστάσεις γόνιμες, για να μπορέσετε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να κάνετε κάτι περισσότερο γύρω από επίσημες δεσμεύσεις και αποφάσεις ζωής.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00


Τοξότης: Ξεχάστε και διαγράψτε όλα αυτά που έγιναν μέσα στην σχέση σας, και μη τα φέρνετε υπό την μορφή παραπόνων μέσα στον δεσμό σας. Είναι άβολο, και για τις δύο πλευρές. Από την νέα εβδομάδα, αυτοί που είχαν απομακρυνθεί ένεκα καυγάδων – παρεξηγήσεων, θα μιλήσουν ευθέως με σκοπό την επανένωση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως:  Είσαστε μέσα στην καλή την διάθεση. Αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πολλαπλασιαστεί. Το ταίρι σας, έχει κάποια νέα να σας ανακοινώσει και που συσχετίζονται με το παρελθόν του. Ίσως το τέλος κάποιου διαζυγίου, ίσως την εμπορική επιτυχία κάποιας δράσης του. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην σχέση σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Υδροχόος: Υπάρχουν κάποιες αλλαγές που επιθυμεί ο σύντροφος σας, να σας προτείνει. Ακούστε και ανταποκρηθείτε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είσαστε πια ήρεμοι και βαδίζετε πάνω σε ένα κοινό μονοπάτι. Είστε το ζώδιο που μέσα στην Άνοιξη θα έχετε, και τις περισσότερες δεσμεύσεις – γάμους κτλ

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς: Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή εποχή για εσάς. Παντού υπάρχουν καθυστερήσεις. Αυτό που πρέπει πρώτα να διασφαλίσετε είναι την οικονομική σας σταθερότητα, που θα σας δώσει και μια πιο θετική ψυχολογία. Σε δεύτερο επίπεδο, μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και βρείτε τις κοινά αποδεκτές λύσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00