Love Stories Ζευγαριών- Κυριακή 16/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Κυριακή 16/04/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Σίγουρα θα πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά των ημερών, και να δείτε τι και ποιος τελικά αξίζει να βρίσκετε κοντά σας. Μετά την Πέμπτη 20/04 που τα άστρα είναι ευνοϊκά στο ζώδιο σας, προβείτε σε ανακοινώσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

Ταύρος: Σκεφτείτε το γεγονός μιας επανασύνδεσης πιο σοβαρά. Το πιο πιθανόν είναι μέσα σε αυτόν τον μήνα, να έχετε ειδήσεις ή πλησιάσματα από κάποιον πρώην εραστή σας. Τα πράματα κινούνται υπέρ σας και πάλι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι:  Ο ακαταμάχητος σας εγωισμός έχει πολλά να σας προσφέρει. Ειδικά εσείς που είσαστε μόνοι σας, θα δεχτείτε πολλές προτάσεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι μέσα στο παιχνίδι της αγάπης. Από όλα αυτά διαλέξτε το καλύτερο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Καρκίνος:  Οι σκέψεις σας έχουν μπερδευτεί με τα συναισθήματα σας, αλλά και το παρελθόν σας. Όλο αυτό σας βασανίζει, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να βρείτε την άκρη και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Λέων : Υπάρχουν θέματα στον εργασιακό σας χώρο, που σας πιέζουν και σας αναγκάζουν να μην προοδεύετε την αισθηματική σας ζωή. Από την ερχόμενη εβδομάδα, βάλτε μια ισορροπία σε όλα. Σίγουρα ο άνθρωπος σας θα σας καταλάβει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Παρθένος:  Υπάρχουν πολλοί μνηστήρες γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που το έχετε συνηθίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εσείς που είστε μόνοι σας και επιθυμείτε κάποιον να έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή, μόνιμα να είστε σίγουροι, ότι το σύμπαν θα σας τον στείλει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Ζυγός:   Όλα έχουν ένα τέλος ή ένα όριο. Αυτό εσείς και οι καλές σας διαθέσεις, το έχετε ξεπεράσει. Ίσως λόγω ανασφάλειας ή έστω λόγω συνήθειας μένετε μέσα στην σχέση.  Καλείστε μέσα στον μήνα αυτόν, να πάρετε τις λυτρωτικές σας αποφάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός :  Οι τάσεις του ανθρώπου σας, είναι να μιλήσετε για όλα αυτά τα άσχημα που σας συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ίσως και να έχει κουραστεί από την στασιμότητα, που υπάρχει μεταξύ σας. Αυτοί που έχουν ταξίδι, μπροστά τους, θα βρουν νέο αισθηματικό ενδιαφέρον εκεί!

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Τοξότης:  Μην προσπαθείτε να γίνετε το αντίγραφο του συντρόφου σας. Το να είστε σε όλα αρεστοί και να διευκολύνετε μονίμως, δεν θα σας προσφέρει κάτι περισσότερο. Ίσα – ίσα που υπάρχει και ο ‘ κινδυνος’, να γίνετε κουραστικοί και απόλυτα δεδομένοι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Αιγόκερως : Κάνετε ότι μπορείτε για να αποφύγετε τα λάθη και τις εντάσεις, πλέον μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε αντιληφθεί από τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή που όλα σας δίνουν την εύνοια τους, έτσι ώστε να λύστε μια και δια παντώς, τις λαθεμένες δράσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Υδροχόος:  Ο σκοπός σας αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να μείνετε μακριά από σχέσεις και άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Ίσως και τελικά να χρειάζεστε ένα χρονικό διάστημα, μόνοι σας, έτσι ώστε να βρείτε την ισορροπία και τα θέλω σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Ιχθείς:  Μπορεί πια άφοβα να κάνετε τα βήματα, με τον άνθρωπο σας. Είσαστε σε μια καλή οικονομική κατάσταση, που σας δίνει την σιγουριά, για να ορθώσετε πια την προσωπική σας ζωή. Χωρισμένοι σύντροφοι, θα βρουν τον τρόπο για να είναι και πάλι μαζί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00