Love Stories Ζευγαριών- Κυριακή 30/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Κυριακή  30/04/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός: Όλα αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, κατά καιρούς, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, από τις αρχές του νέου μήνα. Σε κάποιους αυτό θα δώσει δέσμευση  αλλά και οικονομική άνεση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

Ταύρος:

Ούτε καν σκέφτεστε να γυρίσετε σε κάποια παλιά σας ερωτική γνωριμία. Ήδη έχετε συνεχίσει την ζωή σας μόνοι ή με άλλο ταίρι. Τα σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς και μέσα στην πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα έχετε, ειδήσεις από το παρελθόν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι:  Εσείς είσαστε σφόδρα ερωτευμένοι με κάποιον που ανήκει, στον εργασιακό – φιλικό σας κύκλο. Αυτό είναι και κάτι, που το εν λόγω άτομο το έχει καταλάβει. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς θα σας κάνει ερωτική πολιορκία τις επόμενες ημέρες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Καρκίνος: Είστε απόλυτα σίγουροι για τα αισθήματα σας για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Από τον Μάιο και μέσα στην σεζόν του Καλοκαιριού, εσείς θα έχετε πάρει και τις αποφάσεις για μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Λέων :  Όλα έχουν έρθει όπως τα είχατε ζητήσει. Όμως μέσα σε όλα αυτά, θα έρθει και ένας νέος μεγάλος έρωτας που θα σας ενθουσιάσει. Ετοιμαστείτε για ερωτικές καταστάσεις που θα σας ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο. Χαρά και ανακούφιση θα σας έρθει και από νομικές – οικονομικές σας υποθέσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Παρθένος:   Εσείς και το δύσκολο – καχύποπτο μυαλό σας, έχετε στεναχωρήσει κάποιον που έχει βαθιά και αληθινά συναισθήματα για το πρόσωπο σας. Μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα έχετε τις αποκαλύψεις, που ίσως και να μην σας αφήσουν και αδιάφορους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός:  Δεν είσαστε φάση, για να μπλέξετε με κάποιον άλλον – νέο σύντροφο. Είναι μια σειρά από καταστάσεις, στο πρόσφατο παρελθόν σας, που δεν σας επιτρέπου να σκεφτείτε κάτι νέο. Αυτό αλλάζει άμεσα, και στην νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν καταλυτικές ανατροπές από έρωτα

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Σκορπιός :  Μην ανοίξετε ακόμη τα χαρτιά σας, σε άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρώτα, θα πρέπει να μάθετε για αυτούς. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την άλλη μεριά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Τοξότης:  Μπορεί να υπάρχει μια υπερένταση στον δεσμό σας, αλλά αυτό από την Πέμπτη 04/05,  και μετά θα υποχωρήσει. Θα δείτε ότι και ο σύντροφος σας, έχει καταλάβει αυτά που του έχετε πει, και θα συμφωνήσει τελικά μαζί σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Αιγόκερως : Η τύχη είναι με το μέρος σας και στον ερωτικό τομέα. Αυτό εσείς οι χωρισμένοι, θα το εισπράξετε με την επανασύνδεση που θα επιδιώξει το ταίρι σας, και εσείς οι εν σχέση, με τα αισθηματικά δώρα που θα σας προσφέρει ο αγαπημένος σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Υδροχόος:  Η καρδιά σας είναι απλά μπερδεμένη. Δεν είστε ούτε και εσείς σίγουροι, για αυτό που πάτε να επιλέξετε. Ίσως και να έχετε επηρεαστεί από την γνώμη των τρίτων. Αφήστε τις μέρες, να κυλήσουν και μην πιέζεστε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ιχθείς:

Τα ερωτικά σας παιχνίδια, θα σας βάλουν σε πρόβλημα. Αν δεν επιθυμείτε, να διατηρήσετε την σχέση που τώρα έχετε, ίσως και να είναι πιο έντιμο από την πλευρά σας, να το πείτε. Μην βάζετε τους άλλους, μέσα στα δικά σας λάθη – πάθη !

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00