Love Stories Ζευγαριών- Πέμπτη 23/03/17

Love Stories Ζευγαριών- Πέμπτη  23/03/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός: Είσαστε μέσα στην καλή χαρά! Αυτά που σας συμβαίνουν αυτό το χρονικό διάστημα στην  ερωτική σας ζωή, είναι αυτά που είχατε εσώψυχα ευχηθεί. Οι νέοι έρωτες θα κατακλύσουν την καρδιά των μόνων, αλλά και κάποιες επιστροφές από το παρελθόν, θα σας βάλουν σε σκέψεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ταύρος:  Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο Μάρτιος, πολλά είναι αυτά που θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να έχετε κάνει υπομονή μεγάλη, καθώς ήσασταν απασχολημένοι, με την εργασία σας. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, μπορούν να σας κάνουν εσάς του αδέσμευτους, πόλο έλξης για νέα πρόσωπα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:  Είσαστε μέσα στον εκνευρισμό. Το ταίρι σας αδυνατεί να καταλάβει τις ανάγκες σας, αλλά και αυτά που του ζητάτε. Μην το παρακάνετε όμως. Από τον ερχόμενο μήνα, που οι όψεις του Ερμή και του Δία σας υποστηρίζουν, εσείς θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Τύχη και στους ελεύθερους, με νέο καρμικό έρωτα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Καρκίνος:   Μην βάζετε στοίχημα με την καρδιά σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρείτε τι είναι τελικά αυτό που σας πονά και να το απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας. Σίγουρα, η εμμονή σας με το παρελθόν, δεν σας βοηθάει καθόλου. Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί ή καυγαδίσει αυτό το διάστημα, θα μιλήσουν με σκοπό την επανασύνδεση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων : Το να κοιτάτε γύρω σας, και να κάνετε τις ατυχείς συγκρίσεις με την δική σας ζωή, ίσως και να είναι το μεγαλύτερο λάθος.  Μπορεί αυτήν την εποχή να βιώνετε μοναξιά, αλλά αυτό είναι κάτι που από τις αρχές του Απριλίου θα αλλάξει. Όσοι ψάχνουν για εργασία, θα έχουν νέα σύντομα που θα τους χαροποιήσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Παρθένος:  Είστε σε διαδικασίες μεγάλων αλλαγών, και το μόνο που μπορείτε να πείτε είναι ότι δεν έχετε πια καμία διάθεση, για να ζήσετε τις άσχημες επαναλήψεις χωρισμών και ότι συνεπάγεται γύρω από αυτό. Από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Απριλίου, που οι αστρολογικές όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο θα είναι ευνοϊκές, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θα μείνει κοντά σας και τι θα χαθεί, από την καθημερινότητα σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Ζυγός: Μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι, από όλα αυτά που έχουν προκύψει, αλλά το αέρινο στοιχείο του ζωδίου σας είναι αυτό που θα σας κρατήσει στον αφρό. Σχέσεις που δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της εξέλιξης, με την δική σας παρέμβαση θα τερματιστούν, πριν την πρώτη νέα Σελήνη 28/03. Πολλές και οι ευχάριστες ανακοινώσεις που θα έχετε σε επίπεδο οικονομικών.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός:   Το πιο σωστό που έχετε να κάνετε είναι να μην αλλάξετε την στάση και τις προτάσεις που έχετε κάνει σε ανθρώπους, που σας έχουν δείξει άπειρες φορές την εμπιστοσύνη τους. Όλο το αστρολογικό σύστημα κινείται υπέρ σας, και σας δίνει ένα προβάδισμα, σε όλα αυτά που ζητάτε να ολοκληρώσετε, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00

 

Τοξότης:   Το κλίμα μέσα στην αισθηματική σας σχέση είναι ηλεκτρισμένο, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως οι δεσμοί, τα ερωτικά λόγια να έχουν πια ξεφουσκώσει. Οργανώστε τις επόμενες σας κινήσεις, και φροντίστε να κάνετε ότι μπορείτε για να αναθερμάνετε τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Θα δείτε ότι όλα θα κινηθούν με τους ρυθμούς σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Αιγόκερως  Η διαίσθηση σας είναι πάντα ένας σωστός οδηγός. Διατηρείτε μια ισορροπία στην ερωτική σας πραγματικότητα, και αυτό αν συνεχιστεί, μέσα στον επόμενο μήνα, ίσως και να σας οδηγήσει και ένα σκαλί πιο πάνω. Ίσως και μια δέσμευση. Ακόμη και οι Αιγόκερωςμ που είναι μόνοι τους αυτό διάστημα, θα βρουν κάποιον να τους τραβήξει την προσοχή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Υδροχόος:  Συνεχίζετε να έχετε μια καχυποψία, για όλους και για κάθε τι που σας λένε. Δεν ανήκετε και στα πιο εύκολα και προσιτά ζώδια. Αυτό όπως σαν επιφυλακτική συμπεριφορά, είναι κάτι που σας απομακρύνει από τους κοινωνικούς σας κύκλους. Για αυτούς που είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως να υπάρξουν κάποιοι διαπληκτισμοί που όμως θα υποχωρήσουν.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ιχθείς:  Ένα κομμάτι από την καρδιά σας είναι ακόμη στο παρελθόν. Αυτό όμως αδικεί ή και ακόμη χειρότερα, στεναχωρεί τον τωρινό σύντροφο σας. Σίγουρα δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να κρατήσετε αυτήν την διπλή κατάσταση. Οι Ιχθείς, που είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν σε κάτι παλιό, ίσως και να βρουν κάποιον άλλον στην θέση τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00