Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή 09/06/17

Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή  09/06/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός :  Εσάς σας αγαπούν όλοι και το ξέρετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει κοντά, σε άτομα που επιθυμούν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Μέσα σε αυτούς και κάποιοι και από τα παλιά, θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος :  Μην μπλέκετε συνέχεια τα οικονομικά σας, με την αισθηματική σας ζωή, καθώς τα στατιστικά μέχρι τώρα έχουν δείξει, ότι μόνο σε χάος μπορείτε να καταλήξετε. Κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Δίδυμοι: Μην χάνετε αυτές τις ημέρες, που είναι εξαιρετικές για το ζώδιο σας, την ώρα σας, με το να αναμασάτε τα παλιά και να πικραίνετε τον άνθρωπο σας. Αντιθέτως κάντε τους τις παραγωγικές σας προτάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Καρκίνος:   Πολλά αυτά που θα ακούσουν τα αυτιά σας και που θα σας εκπλήξουν τουλάχιστον. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο από το παρελθόν σας, που επιθυμεί να κάνει κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας… και ποιοτικό.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Ζυγός :  Έχετε ασκήσει μεγάλες δόσεις γοητείας, πάνω σε νέους ανθρώπους, και αυτό που έχετε στο τώρα να περιμένετε, είναι ερωτικές πολιορκίες και αντιδράσεις που έχετε καιρό να ζήσετε. Άρα, απολαύστε το!

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Λέων :   Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα, στο άτυχο σας παρελθόν. Με την ανάδρομο Ποσειδώνα που πλησιάζει, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας έρθουν παλιές ιστορίες, που θα  ζητήσουν καινούργιες ευκαιρίες και χάρες για να είστε μαζί και μόνιμα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Παρθένος : Οι θεωρίες είναι καλές, όταν σε μικρό χρονικό διάστημα συνοδεύονται και από πράξεις. Αυτό το πακέτο θα το εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που ήδη έχει φτιάξει το πρόγραμμα σας το κοινό για αυτό το Καλοκαίρι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ζυγός: Οι δρόμοι σας, είναι περίπλοκοι, και κάποιους  τους μπερδεύουν.  Είναι μια εποχή που έχετε χαθεί ανάμεσα σε λάθη, πάθη και έντονα συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, για απαντήσεις. Πάρτε τον χρόνο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Σκορπιός :  Ζητάτε πρόοδο και εξέλιξη από τον άνθρωπο σας, που δεν είναι και στα καλύτερα του. Ίσως και να πρέπει να περιμένετε, να λύσει κάποιες καταστάσεις οικονομικές και από το παρελθόν. Πάντως οι εξελίξεις είναι υπέρ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Τοξότης: Αυτά που έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας, καλό ήταν να μην τα πείτε και σε τρίτους, όσο κοντινά πρόσωπα και να είναι. Δεν υπάρχει πρακτικός λόγος. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι και πως πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Αιγόκερως : Οι σκέψεις που κάνετε κάποια στιγμή, θα πρέπει να ενσωματωθούν και με τις δράσεις σας. Αν περιμένετε τις εξελίξεις, μόνο από την πλευρά του ανθρώπου σας, ίσως και να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Πάντως η οικονομική σας κατάσταση… θα βελτιωθεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Υδροχόος: Μην δίνετε τις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά, σε τρίτους. Μπορεί να περνάτε μια περίεργη εποχή, με τον άνθρωπο σας, αλλά είναι μόνο προσωρινή. Οι μόνοι, μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουνίου, θα έχουν και καινούργιες γνωριμίες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ιχθείς:  Δεν χρειάζεται να περιμένετε κανέναν. Όλοι ξέρουν τι ζητάτε και αν μπορούν θα σας το προσφέρουν. Εσείς αυτόν τον μήνα, έχετε πολλά οικονομικά θέματα που πρέπει να λύσετε. Πάντως τα οικονομικά σας, θα είναι υποστηρικτικά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00