Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή 21/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή 21/04/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Ένα καινούργιο άτομο, από τον κύκλο που κινείστε, σας κλείνει το μάτι και επιθυμεί να…έρθει πιο κοντά σας. Όλα έχουν μια σημασία. Αν τελικά υπάρχει ενδιαφέρον και από εσάς, κάντε και από την δική σας την πλευρά, κάτι που να ανοίξει τους δρόμους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ταύρος:  Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεχάσετε όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν, και να κοιτάξετε τι μπορείτε να περισώσετε, στο παρόν. Κάτι ανάλογο επιθυμεί  και ο άνθρωπος σας, που ίσως αυτήν την εποχή να τον απασχολούν και άλλα ζητήματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι:  Είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, και στο τώρα καλείστε να δώσετε εσείς τις τελικές λύσεις – απαντήσεις, σε δεσμούς που έχουν βγάλει έναν πολύ προβληματικό χαρακτήρα. Σίγουρα μην δράσετε παρορμητικά, αλλά μόνο μέσα από τα δικά σας συμφέροντα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Καρκίνος:  Είσαστε κάτω από μοιραίες αστρολογικές όψεις του Άρη και της Αφροδίτης, που πολύ πιθανόν να σας ενώσουν και πάλι με το άτομο, που αγαπάτε. Αυτήν την φορά μόνο, να προσέχετε μην κάνετε τα ίδια επικοινωνιακά λάθη.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Λέων : Έχετε πολλά προβλήματα αυτήν την εποχή, αλλά αυτό από τις επόμενες ημέρες, που και τα άστρα είναι ευνοϊκά πάνω στο ζώδιο σας… θα δείτε ότι όλη αυτή η πίεση θα υποχωρήσει. Ζευγάρια που είχαν χαθεί ερωτικά, θα επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Παρθένος:  Δεν ξέρετε και εσείς οι ίδιοι τι πραγματικά συμβαίνει στον άνθρωπο σας, και συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο, που ίσως και να σας πληγώνει. Όλα αυτά με την υπομονή και την καλή σας διάθεση, θα αλλάξουν και θα σας κάνουν και πάλι να είστε μαζί και ισορροπημένοι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Ζυγός: Ξεκουράστε το μυαλό σας από όλα αυτά τα ζητήματα, που σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Αφήστε και κάτι για αυτούς, που σας τα προκαλούν. Όσοι είναι μόνοι τους, μέσα στον λήγοντα μήνα, θα έχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ερωτική του ζωή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00

 

Σκορπιός :  Δράστε άμεσα και μην αφήνεστε μόνο στους ρυθμούς και στο τι επιθυμούν οι άλλοι. Όλα έχουν αλλάξει μέσα στο μυαλό σας, και αυτό που ζητάτε  οι  άλλοι. Είσαστε κάτω από την εύνοια του Ερμή και του Κρόνου, άρα σηκώστε το ανάστημα σας, και ενεργοποιηθείτε. Αυτοί έχουν χωρίσει, αλλά ακόμη και πραγματικά αγαπιούνται, είναι θέμα χρόνου να είναι μαζί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Τοξότης:  Σκορπίζετε παντού χαμόγελα και όμορφα λόγια. Είναι θέμα ελάχιστων ημερών να βρεθεί και κάποιος που θα δεχτεί τις προκλήσεις σας. Όλοι οι Τοξότες θα βρουν χαμένα ταίρια από το παρελθόν, μια μερίδα, θα πέσει μέσα σε δίχτυα νέου έρωτα, αλλά και κάποιοι θα επιλέξουν την συνειδητή μοναξιά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Αιγόκερως : Υπάρχει μια παρατεταμένη αναστάτωση μέσα στον δεσμό σας και αυτό είναι κάτι, που τον άνθρωπο σας, το έχει κουράσει. Αν αυτό, αφορά συζητήσεις, που ακουμπούν το παρελθόν, σίγουρα θα πρέπει να τις διακόψετε. Αν αφορά ζήλιες, κρατήστε μόνο το υγιές και παραγωγικό μέρος.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Υδροχόος:   Δεν μπορείτε να ζείτε στο περιθώριο, επειδή ο άνθρωπος σας, έχει τα δικά του προβλήματα, και δεν δίνει την δέουσα προσοχή στην σχέση σας. Ίσως και να έχει έρθει η σωστή ώρα, για να ανοίξτε την καρδιά σας και να βρείτε αυτά που λείπουν από το μεταξύ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Ιχθείς:  Εσάς, σας αγαπούν όλοι. Αυτό είναι ένα σημείο αναφοράς για την υπέροχη προσωπικότητα σας. Ίσως να γίνει και η αιτία, έτσι κάποιος από το παρελθόν να επιστρέψει στην αγκαλιά σας. Μια άλλη περίπτωση, είναι ένας ήδη υπάρχων – νέος έρωτας, να εκδηλωθεί και να σας πολιορκήσει πιο έντονα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00