Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή 24/03/17

Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή 24/03/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Όσο και να προσπαθείτε να προσποιηθείτε ότι είσαστε καλά, και μετά τον χωρισμό αυτόν, τίποτα δεν σας νοιάζει…. δεν πείθετε κανέναν. Τα μάτια σας έχουν θλίψη για όλην αυτήν την αδικία που έχει πέσει επάνω σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ταύρος:  Από τις πρώτες ώρες της ημέρας, θα δείτε ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο μέσα στην ψυχολογία σας. Τηλέφωνα και προτάσεις, από αγαπημένα άτομα θα σας κάνουν να ασχοληθείτε με την θετική πλευρά της καθημερινότητας σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:   Το συντροφικό σας ταίρι έχει πολλά να σας πει. Υπάρχουν στην δική του ζωή, πολλές προσωπικές αλλά και επαγγελματικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τους ρυθμούς σας, σαν ζευγάρι. Πάντως είναι μόνο για το καλό σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Καρκίνος:    Οι σκέψεις σας είναι μια στο χαμένο παρελθόν και μια στο παρόν που σας κλείνει το μάτι. Είσαστε από τα πιο ευαίσθητα ζώδια, όμως αυτό  μη το αφήσετε να σας καταναλώσει και άλλο χρόνο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων : Εσείς οι ελεύθεροι, ή οι προσφάτως χωρισμένοι, έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε πριν φύγει ο Μάρτιος. Κάποιες προσωπικές σας εκκρεμότητες με το παρελθόν, θα σας πλησιάσουν. Ίσως και με την πρόταση να είστε και πάλι μαζί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Παρθένος:  Το μυαλό σας είναι, πραγματικά καρφωμένο, σε όλα αυτά που έγινα τις τελευταίες ημέρες με τον σύντροφο σας. Δεν χρειάζεται μόνο να τα σκέφτεστε, θα πρέπει να ενεργήσετε, για να φέρετε και πάλι τα αισθήματα στην επιφάνεια.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Ζυγός: Οι ώρες που περούν μακριά από τον σύντροφο σας, είναι δύσκολες. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας ερωτικής σχέσης. Λίγη υπομονή, και σας έρχονται πολλά καλά νέα, που θα σας φτιάξουν το κέφι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός: Το να αντιτίθεστε συνέχεια στον άνθρωπο σας, δεν θα σας βγάλει στην στεριά που ζητάτε. Αν τελικά το πρόβλημα, είναι οι τρίτοι, οι τα περιβάλλοντα εκάστου, τότε βρείτε λύσεις για αυτά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00

 

Τοξότης:  Όλος ο υπόλοιπος Μάρτιος έχει πολλά να σας προσφέρει και σε επίπεδο αισθημάτων αλλά και υλικής άνεσης. Επίσης, θα  καταφέρει μια μερίδα του ζωδίου σας, να τα ξαναβρεί με μια πρώην αισθηματική υπόθεση. Τα άστρα είναι υπέρ σας σίγουρα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Αιγόκερως  : Πρέπει και εσείς να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση, αν θέλετε να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα υπάρχει και ο εγωισμός, που όμως μέχρι τώρα, δεν σας βοήθησε σε αυτήν την κατάσταση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Υδροχόος:  Είσαστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα, που καλείστε να λύσετε άμεσα, και αν τελικά επιθυμείτε, να είσαστε κοντά και καλά με τον άνθρωπο της ερωτικής σας επιλογής. Τα οικονομικά σας είναι ανοδικά.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ιχθείς:  Μην χάνετε τον χρόνο σας με καταστάσεις άλλων. Όλοι έχουν προβλήματα και εσείς τα δικά σας. Το Σαβ/Κο, έχει αισθηματικές εκπλήξεις για τους χωρισμένους συντρόφους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00