Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή 28/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Παρασκευή 28/04/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Τα συναισθήματα σας, δεν είναι τόσο έντονα όσο ήταν κάποτε και αυτό είναι κάτι που το έχει παρατηρήσει αρνητικά και ο σύντροφος σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Ταύρος:   Το  μυαλό σας ταξιδεύει σε όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ίσως και αυτό και να σας ωθήσει στο να βρείτε τρόπο να πάτε πίσω.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι: Εσείς κάντε μια υπομονή να έρθει ο Μάιος, που έχει όλες τις ευκαιρίες σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, που σας έλειψαν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Καρκίνος:  Έχετε το θεραπευτικό άγγιγμα για όλους. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει στους δρόμους σας έναν εξαιρετικό έρωτα που θα σας δώσει ότι ζητάτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Λέων : Είσαστε μέσα σε πολλά μονοπάτια που πρέπει τελικά να αποφασίσετε ποιος σας ταιριάζει. Αυτό είναι και κάτι  που θα πρέπει να το αποφασίσετε μέσα στον Μάιο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Παρθένος:   Πολλές εντάσεις και δυσκολίες που περάσατε με τον άνθρωπο σας, θα έχουν ευτυχή κατάληξη  καθώς θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές για εσάς τους δύο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός: Είσαστε σε εκπληκτική φόρμα και αυτό που ζητάτε, είναι πια και η προσωπική σας ζωή, να ισορροπήσει και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Σκορπιός : Έχετε κερδίσει την εύνοια του ατόμου, που σας ενδιαφέρει αλλά και την ερωτική του προσοχή. Μέσα στο Σ/Κ, θα  υπάρξουν εξελίξεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Τοξότης:  Είσαστε σταθεροί, στις αξίες και σε αυτά που πιστεύετε και αυτό είναι κάτι που θα κάνει τον άνθρωπο σας, να πάρει αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Αιγόκερως : Προχωρήστε πιο αποφασιστικά σε αυτά που λέτε και μην δίνετε σημασία σε σχόλια και κουτσομπολιά, που πέφτουν στους δρόμους σας.  Έχετε έναν στόχο και αυτό το σύμπαν θα σας το φέρει πιο κοντά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Υδροχόος:  Η επιτυχία σε ότι και αν κάνετε είναι δεδομένη. Αυτό είναι και κάτι που το δείτε πρακτικά και σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και αισθηματικά, καθώς κάποιος από το παρελθόν σας έχει σκοπό να επιστρέψει και με νέες προτάσεις πια.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ιχθείς:   Η αγάπη που έχει το ταίρι σας, είναι μεγάλη και διαρκείας. Αυτό μπορεί να σας κάνει πια να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς. Μικρά καυγαδάκια και εντάσεις, που συντελούνται είναι μόνο το αλατοπίπερο στο μεταξύ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00