Love Stories Ζευγαριών- Σαββάτο 08/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Σαββάτο 08/04/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Μην δίνετε πολλή σημασία σε αυτά που σας λένε. Εσείς γνωρίζετε πιο καλά από τον κάθε έναν, τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Επίσης, εσείς οι αδέσμευτοι πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την παρατημένη, εξωτερική σας εμφάνιση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

Ταύρος: Έχετε γίνει ο ερωτικός στόχος, κάποιον καινούργιων προσωπικοτήτων και το ευχάριστο είναι ότι αυτό σας φτιάχνει το κέφι. Οι Ταύροι που έχουν χωρίσει από το ταίρι τους, θα έχουν ειδήσεις από τρίτα πρόσωπα…και είναι θέμα λίγων ημερών πια να επανασυνδεθείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι:   Πραγματικά είναι τόσο άσκοπο να ασχολείστε με άτομα προσπαθώντας να διορθώσετε την προσωπικότητα τους. Ουδείς αλλάζει, ούτε καν εσείς. Δώστε το περιθώριο χρόνου για να δείτε τις αισθηματικές συμβατότητες και μετά πάρτε την απόφαση σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Καρκίνος:   Έχετε πραγματικά κολλήσει στα παλιά. Ο καινούργιος μήνας που πλησιάζει του Ταύρου, ωστόσο, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να μιλήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό και να ανοίξετε τα μάτια σας, σε καινούργιες προτάσεις και προσκλήσεις, που τρέχουν γύρω σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Λέων :  Πολλές οι τρίτες δυσκολίες, που έχουν προκύψει στην ζωή του ανθρώπου σας, και αυτό έμμεσα, έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις και εμπόδια στην μεταξύ σας συνεννόηση αλλά και πορεία. Επ’αυτού, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Αφήστε τον χρόνο να δείξει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Παρθένος:  Από σήμερα και μέχρι να φύγει η περιόδος του Πάσχα, θα έχετε αρκετές εκπλήξεις στον αισθηματικό σας τομέα. Παλιές αγάπες θα σας θυμηθούν και θα σας εμφανιστούν, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως και κάποιοι να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ζυγός: Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Αυτό που ζητάτε, είναι να παρθούν τελεσίδικες αποφάσεις μέσα στον δεσμό σας. Μια μαζί και μια χώρια, δεν είναι κάτι, που σας γοητεύει. Αυτοί που είναι μόνοι τους, από τον Απρίλιο και μετά θα βρουν νέους ποιοτικούς έρωτες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Σκορπιός: Αν δεν είστε διατεθειμένοι, αυτήν την εποχή, να κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις μέσα στην σχέση σας, ίσως και τα πράματα να οδηγηθούν σε ένταση. Πάνω από όλα θα πρέπει να σκεφτείτε, αν τελικά έχετε επιλέξει τον σωστό σύντροφο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Τοξότης:  Αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, μέσα στην σχέση σας, μην βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Όλα στον αστρολογικό θόλο, είναι ανάδρομα και σίγουρα δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε καλύτερη διάθεση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Αιγόκερως : Σίγουρα πολλά αυτά που σας απασχολούν και πιο πολύ το οικονομικό σας. Από τις 17/04, και μετά θα καταφέρετε να κάνετε καλύτερες επιλογές και να έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Επίσης κάποια πράματα πρέπει να διορθωθούν μέσα στον δεσμό σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Υδροχόος:  Μέχρι να λήξει ο μήνας του Κριού, που σας έβαλε εμπόδια σχεδόν παντού, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε τι και ποιος τελικά μπορεί να σας γεμίσει το  μυαλό και την καρδιά. Επί του παρόντος, ότι υπάρχει δίπλα σας, δεν σας ικανοποιεί.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Ιχθείς:  Έχετε πολλά να δείτε και να εισπράξετε από τον σύντροφο σας. Υπήρξε μια εποχή, που όλα είναι σταματημένα. Αυτό, αλλάζει μαζί με την διάθεση σας, Ποιοτικές γνωριμίες θα γίνουν και σε όσους ακόμη ασπάζονται την εργένικη ζωή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00