Love Stories Ζευγαριών- Σαββάτο 29/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Σαββάτο 29/04/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην δίνετε αφορμή για σχολιασμό σε τρίτα άτομα. Ειδικά για την ερωτική σας σχέση. Με τα άστρα να σας υποστηρίζουν εσείς θα βρείτε τους τρόπους, να φέρετε και πάλι τις πολύτιμες ισορροπίες στον μεταξύ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

Ταύρος:   Υπάρχουν πολλά σημεία μέσα στην σχέση σας, που δεν είναι ακόμη φωτεινά. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει μέσα στον καινούργιο μήνα, να το λύσετε. Πάντως κάπου θα πρέπει να βάλετε και ένα στοπ, στο παρελθόν σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι: Και εσείς πια αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, δεν λειτουργούν και δεν εξελίσσονται όπως τα είχατε ονειρευτεί. Είναι και κάτι που ο άνθρωπος σας, θα σας το θέσει σαν προβληματισμό, και που πρέπει να σκεφτείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Καρκίνος: Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αγωνία για το τι τελικές αποφάσεις θα πάρει ο άνθρωπος σας για την σχέση σας. Αυτό σαν αντίληψη είναι λάθος και σίγουρα χάνετε τον χρόνο σας, ενώ η ζωή τρέχει μπροστά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Λέων :  Υπάρχουν κάποιες εκκρεμείς καταστάσεις από το παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας εμφανίζονται και ζητούν ευκαιρίες για επανασύνδεση. Αυτό είναι και κάτι που ίσως θα πρέπει να το σταματήσετε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Παρθένος:  Κάποιος φωνάζει την αγάπη του προς το πρόσωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει πια να το καταλάβετε και εμπράκτως. Ο  νέος μήνας, θα σας έχει άπειρες αισθηματικές αποκαλύψεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός:  Είσαστε το πιο τυχερό ζώδιο της εποχής. Η ερωτική σας ζωή, θα βελτιωθεί και όλοι οι χωρισμένοι – τσακωμένοι σύντροφοι, θα βρούν τον ορθό δρόμο για να επανενωθούν άμεσα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Σκορπιός :  Μην αφήνετε τους τρίτους να σας εμποδίζουν, σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε με τον άνθρωπο σας, αλλά και σε λοιπές καταστάσεις τις καθημερινότητας σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Τοξότης:  Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας, μετά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας. Μια καταλυτική κουβέντα σίγουρα θα έφερνε πολλά πράματα πάλι στην ομαλή τους πορεία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Αιγόκερως : Όλα είναι πιθανόν να συμβούν, μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι με την τελική αποδέσμευση του ανθρώπου σας, από το παρελθόν του. ( διαζύγιο – οικονομική άνεση – μετοίκηση ).

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Υδροχόος:  Το μυαλό σας κάνει πάρα πολλά σενάρια, και ίσως και τα περισσότερα να είναι λάθος. Σταματήστε και πάρτε την τελική απόφαση να μιλήσετε στον άνθρωπο σας ευθέως, και να μάθετε αυτά που σας προβληματίζουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ιχθείς:   Οι φιλικές σας σχέσεις, ίσως και να δημιουργούν πρόβλημα στον άνθρωπο σας. Φροντίστε να κρατήστε τις ισορροπίες, αλλά και την παρουσία σας προς όλους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00