Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη 12/04/17

Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη 12/04/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Εσείς από τώρα, σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε, τις ημέρες του Πάσχα. Ίσως το ταίρι σας να περιμένει κάτι από εσάς. Πολλά και τα θετικά νέα, πάνω σε υποθέσεις επανασυνδέσεων μέσω ώριμου πια διαλόγου.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

Ταύρος: Οι συνθήκες της ζωής σας αλλάζουν, και σας δίνουν την ευκαιρία πια για να αλλάξετε όλα αυτά που μέχρι τώρα σας περιόριζαν. Αυτό θα δώσει και πια περισσότερη δυναμική στις σχέσεις, που επιθυμούν, να κάνουν το επόμενο επίσημο βήμα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Δίδυμοι:  Οι δικαιολογίες πια τελειώνουν. Αυτό που επιθυμείτε, είναι να βρεθείτε ανάμεσα σε αλήθειες στην σχέση σας, και να πάρετε την τελική σας απόφαση, για το κοινό σας μέλλον, ή την ξεχωριστή σας πορεία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Καρκίνος:  Όλα θα ανατραπούν. Οι δράσεις σας πλέον σας κάνουν πιο ξεκάθαρους στις προθέσεις σας, απέναντι από τον σύντροφο σας. Πείτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και αφήστε την άλλη πλευρά, όποτε είναι έτοιμη να σας απαντήσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Λέων :   Δεν μπορείτε να μένετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Έχετε αφήσει άπειρες εκκρεμότητες, που συνεχώς βάζουν φρένο στα κοινά σας σχέδια. Οργανωθείτε και βάλτε μια προτεραιότητα, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Παρθένος:  Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που υποστηρίζει  από τον ιδιότροπο Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον Απρίλιο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Ζυγός:   Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια του αέρα, και κυρίως εσάς. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός : Υπάρχουν θέματα, που θα πρέπει να δώσετε τον χρόνο σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται, από την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που θα σας δώσει και μια πολύ καλύτερη ψυχολογία, μέσα στην σχέση σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Τοξότης:  Μετρήστε ανάποδα, και θα δείτε ότι οι μέρες, μέχρι το τέλος του μήνα, όλο και καλυτερεύουν πάνω στα προσδοκώμενα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει μια καινούργια πνοή στα ζευγάρια, που είχαν απομακρυνθεί λόγω εντάσεων.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Αιγόκερως :  Η δική σας η γνώμη είναι που τελικά, θα μετρήσει για το σοβαρό θέμα, που αντιμετωπίζετε μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που είναι μόνοι τους, καλό θα ήταν να μην γυρίσουν το βλέμμα και πάλι στο άτυχο τους παρελθόν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Υδροχόος:  Έχετε πάει πολλές φορές, μέχρι την πηγή και δεν έχετε πιει νερό. Αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνετε λάθος. Η αισθηματική σας ζωή, χρειάζεται μια ανανέωση σε κάθε επίπεδο. Διορθώστε και την δική σας λαθεμένη επικοινωνιακή πολιτική.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ιχθείς:  Τώρα αρχίζουν πια για εσάς τα εύκολα. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, μέσα στην ερωτική σας σχέση, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ακόμη  και οι επανασυνδέσεις θα έρθουν σχετικά γρήγορα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00