Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη 29/03/17

Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη 29/03/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Είσαστε με τόσα πολλά θέματα μέσα στο μυαλό σας, που μάλλον έχετε παραμελήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τον άνθρωπο σας. Σίγουρα δεν αλλάζει κάτι, αλλά συμβουλετικά, μην αφήνετε ποτέ κενά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

Ταύρος: Πολλά τα μάτια που πέφτουν επάνω σας. Από τον νέο μήνα, θα έχετε  πολλές ευκαιρίες να κάνετε σοβαρές γνωριμίες, που όλο και κάτι θα σας γοητεύσει σε επίπεδο έρωτα. Το χρήμα έρχεται και αυτό.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:  Εσείς περιμένετε τον καινούργιο μήνα, που έχετε πολλά ζητήματα να ολοκληρώσετε. Αυτό μπορεί να αφορά την επανασύνδεση με κάποιο αγαπημένο άτομο, από τα παλιά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Καρκίνος:  Υπάρχουν θέματα μέσα στον δεσμό σας που καλείστε να λύστε πριν την πανσέληνο του Απριλίου. Μέχρι, τότε  καλό θα ήταν να σταματήσετε, να πηγαινοέρχεστε το παρελθόν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Λέων :  Οι συζητήσεις που θα γίνουν με τον άνθρωπο σας, θα αφορούν, δεσμεύσεις μέσα στην Άνοιξη. Σε πρώτο επίπεδο, κοιτάξτε τα οικονομικά σας, και αν κάτι τέτοιο μπορούν να το υποστηρίξουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Παρθένος:  Δέχεστε πολλά φλερτ αυτήν την εποχή, και αυτό σας κατάσταση σας έχει ανεβάσει την διάθεση. Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, θα κάνει την κίνηση της, για να σας κατακτήσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ζυγός:  Το απλά να περιμένετε να έρθει το τέλος σε μια σχέση, από μόνο του, και μέσα από την φθορά του χρόνου, δεν είναι κάτι που σας τιμά. Αν δεν θέλετε να είστε μέσα σε κάτι τέτοιο, απλά πείτε το.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός:  Έχετε δρομολογήσει πολλές αλλαγές, μέσα στον μήνα του Απριλίου και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πιο σίγουροι για τον εαυτό και τα αιτούμενα σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Τοξότης:  Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον πρόσφατο χωρισμό. Αυτό θα πρέπει να το ξεπεράσετε με τους δικούς σας τρόπους. Σίγουρα και ο κοινωνικός περίγυρος είναι κοντά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Αιγόκερως :  Μπορείτε να φύγετε από προβληματικές σχέσεις, που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Μην την ελπίδα και την αγωνία ότι θα αλλάξουν όλα από μόνα τους, χάνετε τον χρόνο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Υδροχόος: Μια καλή είδηση θα σας έρθει από το παρελθόν, και θα έχει να κάνει με κάποια παλιά σας αγάπη, που σας ψάχνει. Σίγουρα μην δώσετε άμεσα το οκ, σε μια επανασύνδεση.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ιχθείς:  Τηρείστε σιγή Ιχθύος. Πολλά αυτά που σας συμβαίνουν αυτήν την εποχή και αυτό που ζητάτε, είναι να ηρεμήσετε. Από τον καινούργιο μήνα, όλα θα βελτιωθούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00