Love Stories Ζευγαριών- Τρίτη 02/05/17

Love Stories Ζευγαριών- Τρίτη  02/05/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Δεν είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτά που σας προσφέρει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα, να του το πείτε και να περιμένετε τις αντιδράσεις του.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος:   Όλα στον αστρολογικό ουρανό, έχουν συμμαχήσει, με το γήινο ζώδιο σας. Αυτό θα το δείτε μέσα από εκφράσεις αγάπης, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, και πολύ χρήμα που σας περιμένει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Δίδυμοι:  Είσαστε σε μια δυσάρεστη αναμονή, που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας. Αν περιμένετε κάποιον να σας διαλέξει… έναντι κάποιου άλλου ατόμου, καλύτερα φύγετε άμεσα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Καρκίνος:  Πολλά τα αισθηματικά δώρα, που σας περιμένουν και σίγουρα θα δικαιώσουν τις μέχρι τώρα επιλογές σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε τον άνθρωπο που ζητάτε μόνιμα κοντά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Λέων :  Όλες οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις, που έχουν ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν την αφετηρία τους, στο πρόσφατο παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας εμφανίζεται.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Παρθένος:   Ο σύντροφος σας έχει κάποια ζητήματα, που επιθυμεί να σας ανοίξει και αφορούν το άμεσο μέλλον σας. Είστε το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες δεσμεύσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ζυγός:  Όσο και να παρακαλέσετε, όσα και να τάξετε, αν το  άτομο που σας ενδιαφέρει …δεν έχει κάτι να σας δώσει, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει και τους δρόμους τους δικούς σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Είναι μια περίοδος, που θα δείτε πολλά και καλά να σας έρχονται. Οι επανασυνδέσεις, είναι κάτι που θα μπει στο μενού αν και εσείς κάνετε την κίνηση σας, έστω την επικοινωνιακή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Τοξότης:  Υπάρχει κάποιος που έχει κρυφό έρωτα – συναισθήματα, για το δικό σας το πρόσωπο. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αποκαλύψεις, που θα σας εκπλήξουν..ευχάριστα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Αιγόκερως : Όλα όσα έχετε συζητήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον σύντροφο σας, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Πολλές και οι δεσμεύσεις του Καλοκαιριού.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος:  Μην είστε και τόσο σίγουροι, για όλα αυτά που σας τάζουν. Ακούστε και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει ποιόν τελικά μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Ιχθείς:  Δεν υπάρχουν σχέδια στο μυαλό του συντρόφου σας, για να χωρίσετε, όσο και να τσακώνεστε. Φάση είναι και θα ξεπεραστεί. Ωστόσο, βρείτε τις αιτίες που το προκαλούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00