Love Stories Ζευγαριών- Τρίτη 21/03/17

Love Stories Ζευγαριών- Τρίτη 21/03/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός: Όσα και να πείτε, να δεν μπορείτε να τα στηρίξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πείσετε κανένα, και πόσο μάλλον, εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που έχει τρυπώσει μέσα στην καρδιά σας. Μέχρι τότε φροντίστε και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Ταύρος:  Τα νεύρα σας παίζουν μαντολίνο και αυτό που έχει σημασία, είναι να ισορροπήσετε πρώτα εσείς με τον εαυτό σας. Οι σχέσεις κάθε μορφής που σας έχουν προβληματίσει, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα λήξουν, αν τελικά δεν μπορούν να σας δώσουν αυτά που ζητάτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι: Από τα νέα που θα ακούσετε, γύρω από κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση θα χαρείτε. Υπάρχουν ακόμη ενεργά συναισθήματα, από έναν πρώην εραστή σας. Σκεφτείτε τι θέλετε, αλλά πάνω από όλα ακούστε τι θα σας προτείνουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Καρκίνος:  Μια καλή γνωριμία που έχετε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αρχίσει και εξελίσσεται σε έρωτα. Αυτό είναι και κάτι που σας έχει δώσει φτερά και λάμψη. Είναι και τα αστρολογικά υπέρ σας, αυτήν την εποχή, για τα οικονομικά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Λέων:  Όλα  μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, προς όφελος σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας έρθει μέσα από τον άνθρωπο σας, που έχει σκοπό να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για το παρόν και το άμεσο μέλλον σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος: Μπορείτε να είστε και πιο υπομονετικοί λοιπόν. Αν ο άνθρωπος σας,  έχει τρίτα προβλήματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε λίγο. Από τον καινούργιο μήνα, πολλά θα αλλάξουν και θα σας ευχαριστήσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Ζυγός: Μπορεί ο κυβερνήτης σας να είναι ανάδρομος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι, σας κάνει και σκέφτεστε πολύ πιο ώριμα και λογικά για όλα αυτά, που πρέπει να γίνουν σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα. Τύχη σε νέους έρωτες και για τους ελεύθερους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός:  Έχετε μνήμη καμήλας! Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να του υπενθυμίζετε αυτά τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Παρελθόν έχετε και εσείς. Κάντε καλύτερα τις προτάσεις σας για το μέλλον.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Τοξότης:  Έχετε περάσει πολλές δοκιμασίες σαν ζευγάρι. Όλα αυτά σιγά – σιγά τα αφήνετε πίσω σας. Από τις 25/03 και μετά, θα δείτε και άλλες ευχάριστες υποθέσεις να σας κυκλώνουν. Είστε το ζώδιο με τις περισσότερες δεσμεύσεις στην Άνοιξη.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως:  Ίσως και να έχει έρθει η ώρα, για να φύγετε από καταστάσεις, σχέσεις και άτομα, που μόνο σας πληγώνουν. Η δύναμη της συνήθειας σίγουρα είναι μεγάλη, αλλά κάπως έτσι μόνο καταφέρνετε να καθυστερείτε τον εαυτό σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Υδροχόος: Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν, να έχετε κάνει κάποια λάθη μέσα στην σχέση σας αλλά το ευχάριστο είναι ότι το ταίρι σας, θα σας μιλήσει πια μόνο για το μέλλον σας. Ακόμη και οι σύντροφοι, που έχουν τσακωθεί, είναι πιθανόν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, να επανενωθούν.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς: Τώρα που τα πράματα έχουν αρχίσει και μπαίνουν σε μια σειρά, μέσα στην σχέση σας, εσείς θα πρέπει να επικεντρωθείτε, στα εργασιακά σας. Ταξίδια και νέες γνωριμίες θα έρθουν από τον νέο μήνα, στους εργένηδες και χωρισμένους,

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00