Love Stories Ζευγαριών- Κυριακή  20/08/17

Love Stories Ζευγαριών- Κυριακή  20/08/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός :  Δεν ξέρετε τελικά ποιος σας θέλει και ποιος είναι απλά κοντά σας, για να περνάει την ώρα του. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που αλλάζει το ζώδιο,, εσείς θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για όλους. Κάποιος από τα παλιά επίσης, θα σας χτυπήσει την πόρτα..

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

Ταύρος :  Εσείς που έχετε τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίσει, το πιο πιθανόν είναι να χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Οι αστρολογικές συνθήκες μέσα στο 3ο 10ημερο του Αυγούστου, είναι θετικές για το ζώδιο σας, και θα σας δώσουν τις πρακτικές αφορμές, για να επικοινωνήσετε και να κάνετε διάλογο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Δίδυμοι:  Η καρδιά σας, έχει απογοητευτεί από τα δρώμενα μέσα στον δεσμό σας. Δεν βλέπετε κάποια σοβαρή εξέλιξη, αλλά αντιθέτως έναν σύντροφο, που είναι τυπικός. Ίσως και να περνάει κάποια δύσκολη του φάση. Δεν χρειάζεται να πιέσετε. Από τις επόμενες ημέρες, θα δείτε καλυτέρευση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Καρκίνος: Από τις 23/08, που ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο εσείς θα δείτε θεαματικές εξελίξεις, στην ερωτική σας ζωή. Παλιοί, έρωτες θα εμφανιστούν και θα ζητήσουν ευκαιρίες και απολογίες. Νέοι άνθρωποι, επίσης, θα παρελάσουν από μπροστά σας και θα σας δελεάσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00

 

Λέων :   Με τόσο καλά αστρολογικά πάνω από τον οίκο σας, εσείς θα έχετε ότι ζητήσετε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν πιο ώριμες συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, που θα σας βάλουν σε μια σειρά για δεσμεύσεις. Το παρελθόν, ίσως και σε κάποιους να εμφανιστεί…με απαιτήσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Παρθένος  : Από σήμερα και μέχρι να φύγει η εποχή του Βασιλιά, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που μόνο θα σας καταλήξουν εκεί που τόσο καιρό αποζητάτε. Αυτό μπορεί να έρθει και από το παρελθόν σας, αλλά μπορεί να αφορά και τα εργασιακά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ζυγός: Κανείς δεν μένει μέσα σε σχέσεις, που δεν περνάει καλά. Όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες. Αν τελικά και εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, μην καταπιέζετε άλλο τον εαυτό σας, και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας. Ο νέος μήνας, θα έχει πολλά που θα σας δελεάσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Σκορπιός :  Τα βαριά συναισθήματα, που έχετε για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στον έρωτα σας, ίσως και να αρχίσουν να χαλαρώνουν μέσα στο Φθινόπωρο. Μέχρι τότε απολαύστε τις καινούργιες γνωριμίες, που σας πλησιάζουν, αλλά και τις εξελίξεις τις θετικές σας οικονομικά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Τοξότης: Όλα αυτά που έχουν συζητηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα στον γάμο – δεσμό σας, θα γίνουν πραγματικότητα, και μέσα από την  πρακτική βοήθεια, που θα σας προσφέρουν, χρήματα και ευκαιρίες. Νέοι έρωτες θα έρθουν και στους αδέσμευτους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Αιγόκερως : Εσείς και τα λόγια σας, ίσως και να έχετε γοητεύσει κάποιον, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει.. ότι είναι ερωτευμένος με το άτομο σας. Τα άστρα σας στρώνουν το κόκκινο χαλί για πολύ χρήμα αλλά και δυνατά συναισθήματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Υδροχόος: Μπορεί να έχετε χάσει μια μάχη στον έρωτα και με το συγκεκριμένο άτομο, που σας ενδιαφέρει, αλλά από τις πρώτες ημέρες, του Σεπτεμβρίου, θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να μιλήσετε και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Επίσης, ενεργοποιηθείτε και προς την κατεύθυνση των οικονομικών σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

 

Ιχθείς:  Εσείς κλασσικά έχετε πολλά να κάνετε, και μάλλον έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς. Με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας, σίγουρα και πάλι θα καταφέρετε να βρείτε την κοινή σας ισορροπία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00