Love Stories Ζευγαριών –  Πέμπτη 24/08/17

Love Stories Ζευγαριών –  Πέμπτη 24/08/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός :  Μιλήστε πιο ειλικρινά για τους σκοπούς σας και θα δείτε ότι ο χρόνος να σας δικαιώσει. Ξεκινήστε από τον άνθρωπο σας, που μονίμως τον μπερδεύετε.  Ακόμη και να μην θέλετε να συνεχίσετε μαζί του, καλό είναι να το πείτε τώρα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ταύρος :  Πολλές οι υποθέσεις. που καλείστε να διορθώσετε και άμεσα. Τα οικονομικά σας θα δουν φως από τις 29-08 και μετά. Η αισθηματική σας ζωή, είναι κάτι που ζητάει την προσωπική σας παρέμβαση και στο τώρα. Οι συζητήσεις είναι επιβεβλημένες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Δίδυμοι:  Δεν είστε εσείς για μετριότητες και σε καμία πτυχή της ζωής σας. Έχετε διαλέξει την ποιότητα και έτσι θα συνεχίσετε. Τουλάχιστον κάντε τις ανάλογες πράξεις. για να το έχετε αυτό μέσα στην ερωτική σας ζωή. Άρα, από τώρα αποκλείστε άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Καρκίνος: Ετοιμαστείτε.  Πολλές οι ανατροπές. που θα συντελεστούν μέχρι να λήξει η εποχή της Παρθένου. Καταστάσεις και πρόσωπα από το παρελθόν θα σας πλησιάσουν με σκοπό, την αναθέρμανση των αισθημάτων. Σκεφτείτε πολύ πριν απαντήσετε.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Λέων :   Είσαστε ανάμεσα σε πολλά μονοπάτια αυτήν την εποχή. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να καθυστερείτε την πορεία σας. Σχέσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια, ίσως έχει έρθει ο καιρός να τις περάσετε πια στο παρελθόν σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Παρθένος  : Ασχολείστε με οποιονδήποτε σας ζητήσει κάτι. Είστε από τα πιο ευγενικά και θετικά ζώδια, όμως κάπως έτσι δεν μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς, με τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Σηκώστε τις άμυνες σας, το Φθινόπωρο είναι κοντά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Ζυγός: Έχετε μια σειρά από υποθέσεις. που πρέπει να ασχοληθείτε λίγο πιο ενεργά, αν θέλετε τελικά να τις λήξετε. Διαζύγια που σέρνονται επί μακρόν, περιουσιακά που δεν τα ακουμπάτε, θα πρέπει να τα οργανώσετε και να τα λύστε άμεσα και υπέρ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Ουδείς θα κάτσει να σας περιμένει επ΄ άπειρον για να κλείσετε υποθέσεις που ακουμπάνε το ερωτικό σας παρόν. Τώρα που τα αστρολογικά είναι υποστηρικτικά, εσείς θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να λύσετε τους κάβους. από ότι σας κρατά δέσμιους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Τοξότης: Το μυαλό σας έχει μπερδευτεί με αυτό που προτάσσει η καρδιά σας. Αλλού η συνήθεια και αλλού το πάθος. Σίγουρα όμως έχετε ακούσει και την έκφραση με τα ΄δύο καρπούζια΄! Διαλέξτε, πράξτε και οι συνέπειες διαχειρίσιμες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Αιγόκερως : Είσαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση ψυχική αυτήν την εποχή. Το ότι χωρίσατε. δεν είναι και λόγος για να σταματήσετε την καθημερινότητα σας. Είσαστε εκ ζωδίου πολύ δυνατοί άνθρωποι, άρα μαζέψτε τις αξίες και τις επιθυμίες σας και συνεχίστε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Υδροχόος: Όλοι και όλα σας προσκαλούν κοντά τους. Είστε το αγαπημένο παιδί της εποχής. Ο Κρόνος και η Αφροδίτη. σε θετικές όψεις προς τον οίκο σας, σας κάνει άκρως ερωτικούς και θελκτικούς. Λίαν συντόμως ακολουθούν και οι σχετικές προτάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ιχθείς:  Ξεχάστε όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας και κάντε τις επόμενες προτάσεις σας, για να βρείτε επιτέλους την πολύτιμη ισορροπία σας. Να είστε σίγουροι, ότι το ταίρι σας θα κάνει κάτι ανάλογο για εσάς.

 

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: