Love Stories Ζευγαριών- Τριτη 15/08/17

Love Stories Ζευγαριών- Τριτη 15/08/17

 

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός :  Έχετε προσπαθήσει, να πιάσατε στα δίχτυα του έρωτα σας, κάποιον καινούργιο άνθρωπο. Αν τελικά, αυτό που βλέπετε, δεν σας ικανοποιεί το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ρίξετε την προσοχή σας κάπου αλλού. Εσείς που πρόσφατα έχετε χωρίσει, θα δείτε μέσα σε αυτό το Σ/Κ που έρχεται, κάποια σινιάλα από τον πρώην σας, που σας ζητά συνάντηση και διάλογο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

Ταύρος :  Είσαστε η μεγάλη αγάπη κάποιου. Αυτό που έχει σημασία είναι να σας το αποδείξει και εμπράκτως. Αυτό είναι και κάτι που  μέσα στις επόμενες  1-2  μέρες, θα το δείτε να συμβαίνει. Επίσης, κάποια δύσκολα διαζύγια θα ολοκληρωθούν και οι σύντροφοι, θα τραβήξουν σε διαφορετικούς – καινούργιους δρόμους. Παλιές αγάπες θα επανενωθούν με τον ανάδρομο Ερμή, να δίνει τις αφορμές.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Δίδυμοι:  Το σεξαπίλ σας έχει μαγνητίσει, πολλά νέα άτομα γύρω σας. Αν είστε μόνοι, ανοίξτε το πράσινο φως και αφήστε, τους τολμηρούς να σας πλησιάσουν. Οι καυγάδες και οι εντάσεις, μέσα σε ζευγάρια, σιγά – σιγά θα αποχωρήσουν. Εσείς που διατηρείτε παράλληλες διαδρομές, προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ποσειδώνας, θα φέρει αποκαλύψεις μυστικών.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Καρκίνος: Με τον Άρη να κάνει μοιραίες όψεις με την Αφροδίτη, εσείς θα έχετε τα βλέμματα πολύ  κόσμου, καρφωμένα επάνω σας. Αυτό δεν σημαίνει μόνο καινούργια πρόσωπα αλλά και παλιά. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, απλά αφήστε τους άλλους να σας κάνουν… τις προσωπικές τους αποκαλύψεις. Κάποιες οικονομικές ειδήσεις, που περιμένετε, σας έρχονται.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Λέων :   Είσαστε αρκετά απογοητευμένοι, από την συμπεριφορά και τις μηδαμινές πρωτοβουλίες, που έχει πάρει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι κάτι που, δεν το διαπιστώνετε για πρώτη φορά. Σίγουρα υπάρχουν εκατέρωθεν προβλήματα, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι έχετε χάσει… και την αισθηματική σας επικοινωνία. Ξεκινήστε και βελτιώσετε το κλίμα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος  : Έχετε ανακαλύψει πολλά, μικρά και μεγαλύτερα ψέματα και ανακρίβειες που σας έχει πει ο σύντροφος σας. Αν αυτό δεν επηρεάζει το παρόν σας, τότε δεν έχετε λόγο να γίνετε δεικτικοί. Όσοι είναι μόνοι, θα δεχτούν επίμονο φλερτ, από φιλικό τους πρόσωπο, ίσως και από τον χώρο της εργασίας τους. Μην ανταποκριθείτε άμεσα, θα ήταν επικοινωνιακό λάθος.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μεγάλη μοναξιά, μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό είναι κάτι που μέσα από τις προτάσεις, που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας για τις ημέρες, των διακοπών…. θα αλλάξει. Κάποιοι από εσάς, δεν αποκλείεται να συζητήσουν για επίσημες δεσμεύσεις. Όσοι, είναι μόνοι …αυτό το Σαβ/Κο 19+20/08, θα έχουν μια σημαντική γνωριμία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Σκορπιός :  Είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια στην αγάπη. Σίγουρα και πολλά αυτά τα άσχημα που έχετε περάσει στο παρελθόν σας, και στο τώρα είστε επιφυλακτικοί. Κάποιοι μέσα στις επόμενες  ημέρες, θα έχουν νεότερα από το παρελθόν τους, που θα τους ξαφνιάσουν ευχάριστα. Τα τσακωμένα ζευγάρια, μέσα από την προτροπή των τρίτων, θα έχουν μέσα στις επόμενες ώρες σμίξει και πάλι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00

 

Τοξότης: Υπάρχουν δύο τουλάχιστον, άτομα στον κύκλο σας, που διατηρούν αισθήματα για εσάς. Ίσως και να το έχετε αντιληφθεί αυτό. Μέσα στις επόμενες 2-4 ημέρες, θα υπάρξουν οι εξομολογήσεις, που ίσως και να σας εκπλήξουν.  Επίσης μέσα στις ερχόμενες  ημέρες, θα έχετε και κάποιοι χωρισμένοι, επικοινωνίες από το παρελθόν που θα σας μιλούν για επανασύνδεση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 24:00

 

Αιγόκερως : Μπορεί στο τώρα να έχετε προβλήματα με την σχέση σας, αλλά θα πρέπει να κάνετε το ένα επόμενο βήμα, για να τα λύσετε. Μην τα περιμένετε όλα από την άλλη πλευρά. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών, μέχρι και τις 122/08, σας βοηθούν να βρείτε την ισορροπία σας, και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν πολλά καινούργια φλερτ στον περίγυρο τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Υδροχόος: Το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να μην πείτε και να μην αντιδράσετε σε αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας. Μπορεί να μην συμφωνείτε, αλλά κάτω από τόσους ανάδρομους πλανήτες, μόνο μεγάλα λάθη μπορούν να γίνουν. Η προσοχή των αδέσμευτων, θα πιαστεί από τις ερωτικές προσεγγίσεις κάποιου που στο παρελθόν ….τους είχε απορρίψει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

 

Ιχθείς:  Κρατήστε τα νεύρα σας. Σίγουρα έχετε δίκιο να διαμαρτύρεστε για τις λαθεμένες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, αλλά έτσι μόνο στα άκρα θα το φτάσετε. Πείτε την δική σας άποψη, και αφήστε τον να βρει τις λύσεις. Τα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους  χιλιομετρική απόσταση, θα βρεθούν τις μέρες αυτές και να συζητήσουν για κάτι πιο επίσημο, μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00